Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג ב-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אין לי אפילו מושג איזה דגם לחפש אבל אני מחפש רכב שיענה על הדרישות:

עבור זוג צעיר(אולי תינוק בשנה וחצי הקרובות)

עד 35000 ש"ח

נסיעות בעיר במהלך שבוע

נסיעות בין עירוניות בסופ"ש

חסכוני בדלק אמין ובטיחותי

*מתאים לגבוהים ( 2 מטר)

כמו כן רציתי לדעת האם יש הצדקה לעצה שתמיד נותנים לי : לקנות רק יפניות?

תודה

פורסם

3 מכוניות מומלצות לי עבורך: בגזרת סופר-מיני: דייהטסו סיריון 1.3 אוטומטית - לא יודע איזה שנתון נכנס לך, אבל ככל הנראה הצורה הישנה. רכב קטן מבחוץ ומרווח דיו בפנים, זריז מאד וחסכוני. עיצוב שלא כל אחד אוהב. בשקט ישמש אתכם עם ילד, ואף מצויד בתא מטען מפתיע בנפחו.

אותם מכלולים, לדגם אחר, אף הוא של דייהטסו: YRV. מיקרו-וואן נחמד. בצע חיפוש, רכב מצוין ומומלץ. מתאים לגבוהים, בעקבות עיצוב מיקרו-וואני.

באותו תקציב, אך סגנון אחר לחלוטין: סוזוקי ליאנה, ועדיף האצ'באק חמש דלתות: מעין מיניוואן קומפקטי/סטיישן שישמש אתכם בנאמנות עם ילד אחד ואפילו עם שניים או שלושה.

ולשאלתך: כן, בגדול, למרות שזה נשמע סטיגמה, היפניות יותר אמינות ועמידות ושורדות התעללות והזנחה - ביחס לאירופאיות או אמריקאיות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...