Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ניגשתי לטסט עם הפורד קונקט של העבודה ונכשלתי על גומיה קרועה בציריה השמאלית. הטסטר ציין את זה בדו"ח ונסעתי משם למוסך מורשה מאזדה בחיפה( לא נזכיר את השם) הראיתי ליועץ השירות שלהם את הדו"ח של הטסט ושמצויין שם צירייה שמאלית.אחרי כ 4 שעות אמרו לי שהאוטו מוכן.לקחתי אותו וניגשתי לטסט חוזר. ושוב נכשלתי כי הם החליפו את הציריה הימנית שהייתה תקינה.חזרתי למוסך ובעל המוסך לא התרגש בכלל והתעקש שהטסטר טעה ושציריה הימנית הייתה קרועה.אבל כשהרימו שוב את האוטו אי אפשר היה לטעות , הציריה השמאלית הייתה קרועה וכולה מכוסה גריז שיצא ממנה. אז הם החליפו גם את הציריה השמאלית.

מה עושים במצב כזה? האם צריך לשלם להם מחיר מלא על שתי הציריות? הרי הם החליפו בטעות אחת תקינה

במוסך גם אמרו לי שלציריות של פורד אי אפשר להחליף רק גומייה כי הן יצוקות על הצירייה האם זה נכון?

פורסם

לגבי הגומייה עצמה איני יודע, נחכה למומחים.

מה שכן שיחזירו לך את הציריה שלך ותשלם אך ורק על הציריה הפגומה שביקשת להחליף.

במקרה הגרוע תסכים לשלם רק על החלק ולא על העבודה.

בברכה, שי.

פורסם

לפי ההגיון הבריא אתה אמור להיות מזוכה על הצירייה שהוחלפה בטעות, אבל (ופה יש אבל גדול)

אל תשכח שאנחנו בישראל אין וכנראה שלא תהיה כאן לעולם רמת שירות ברמה אירופאית/אמריקאית

אני מעריך שתקבל מהמוסך זיכוי לטיפול הבא או השתתפות רק בחלק ממחיר העבודה/ חלק שהוחלפו בטעות.

ועד כאן זאת הערכה שלי - כדאי לפנות למחלקת השירות של דלק מוטורס ו/או לאיגוד המוסכים ולשמוע מה הם אומרים.

פורסם

אויי ווי, רק מהפאדיחות שלהם אל תגיד שמדובר במורשה!! :)

לא זיכויים ולא בטיח. לא בעיה שלך. מה יותר ברור מרשום בשחור על גבי לבן שמדובר בצירייה שמאלית? ואם הרמתם את הרכב, תביטו לשני הצדדים לכל הרוחות! גומייה קרועה לא מפספסים. מרגיז. בכל מיקרה תשלם רק על השמאלית ושיעשו עם זה מה שרוצים. אם רוצים שיחזירו לך את הצירייה שלך למקומה ואם רוצים שישאירו מהפאדיחה שעשו כבר את הצירייה שלהם מורכבת בלי לגבות כסף. עזוב את זה שעל הטסט החוזר אתה משלם וגם זמן עולה לך ביוקר. איך הגיבו על כך במכון הטסטים שחזרת עם תיקון לא נכון? זה מסקרן אותי לדעת...

פורסם

זה מוסך מורשה מאזדה ידוע באזור חיפה.

איך הגיב הבוחן?

יצא עלי בצעקות כאילו אני עשיתי את התיקון, אמר לי " אתה לא יודע לקרוא? אתה צריך משקפיים ? סימנתי בעיגול על צירייה שמאל"

בחדר ההמתנה ישב איתי שעה בחור שחיכה למצבר שהוא הזמין 3 ימים לפני, אחרי שעה באו להגיד לו ששכחו להזמין לו וששנפ לא עובדים בשישי ולא יוכלו להביא לו מצבר, הבן אדם חטף גננה אבל אני לא יודע איך זה נגמר כי כבר הלכתי

אני לא טוען שהמוסך הזה גרוע, קרתה פדיחה ואני רק רוצה לדעת איך מפצים אותנו, אם מפצים ואם יש משהו לעשות אם הם לא רוצים לפצות

פורסם

זאת פאדיחה שעלתה בסופו של דבר כסף יותר לך מאשר למוסך. תראה לאיזה הסדר אתה יכול להגיע איתם אבל בכל מיקרה תעמוד על כך שאתה לא משלם על הפאדיחה ומשלם רק על מה שצריך להיות מוחלף ואם צריך תפנה לאיגוד המוסכים. ניראה לי דיי שערורייתיים שם באזדה חיפה אם אתה אומר שהייתה שם גם איזה פאדיחה עם מצבר של מישהו וזה עוד בהמתנה שלך. מפחיד לחשוב מה קורה שם.

• תוכן חדש...