Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש למבעיתן קרוב עוד יותר מגניב!

אני ארגיע מראש, לא מדובר בחיה מקומית ואתם יכולים להתקל בה רק אצל חובבים שמגדלים אותה ובנוסף, לחיה יש מנטליות של עקרב, מאוד איטית, מאוד לא תוקפנית, אבל המראה...קשה לי להאמין שאפילו אמא שלו אוהבת אותו :lol:

1325649.jpg

לא ידעתי שחרקים מגיעים בגדלים האלה :shock:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע, בלי אבטיח לפרספקטיבה קשה לקבוע מה הגודל שלו...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

חבר'ה, למרות שהמאזן שלי עם עקרבים צהובים הוא 2:0 לטובתי, אני חייב לומר לכם שהעקרבוטים זו חיה מגעילה ומפחידה שרק המחשבה עליה גורמת לי לחיל ורעדה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תמיד נתקלנו בהם בשבטה ובכלל בנגב אבל השיא היה במילואים בבקעה.

אבטחנו מוצב מעל יריחו ולא היה לילה שלא הוזעקנו לחסל שניים או שלושה חרקים גדולים ומפחידים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם זה הר קרן של גבעתי אז ישנם דברים מפחידים יותר שיכולים להכנס מהפירצות בגדרות.

וגם כאלה שלא צריכים פרצה בגדר ע"ע נחשים- חילצתי באחד הימים החמים נחש טועה מהמצעים המקופלים שלי.

מה יכול להיות יותר מפחיד מעקרבוט? :shock:

ובאמת נחמד לראות המון חבר'ה פה שהיו בגבעתי.

פורסם
מה יכול להיות יותר מפחיד מעקרבוט? :shock:

ובאמת נחמד לראות המון חבר'ה פה שהיו בגבעתי.

כמו שכבר כתבתי חילצתי נחש מהמצעים.

ועם כל הפרצות בגדר ליד הדרומית, צפונית והשער הפתוח ליד משטח של שקד. וכמו ששיקה וגברי מהגששים אומרים, חלון קורא לגנב, וכשקוראים לגנב- הוא בא. לא חסרים שלדים של חיות מוזרות ומפחידות כאחד מתחת לעמדות השמירה האלה.

פורסם
טוב חברים...אז אני חושב שאפשר לסכם כמה דברים:

נקרא להם כללי התקלות במבעיתן...

ראית מבעיתן? אם הוא עדיין לא ראה אותך תברח מהר..אם הוא ראה אותך תתחיל לרוץ

אל תנסה להרוג אותו בכלים קונבנציונלים...זה לא ילך.

(אנשים פה דיברו על להפיל ארונות על התפלצת...)

אגב ממה שאני שומע ומהחוויה שלנו - החרא הזה תוקפני וירוץ אליכם בעמוק.

אז נא להתשמש בלהביור או סקאד או טיל מונחה לייזר רק לא להתקרב כי הוא גם קופץ(?!?!)

ובשום מקרה לא לעשות מה שעבר לי בראש באותו רגע..."אההה אני אדרוך עליו עם הכפכף זהו...

כנראה שאם הייתי עושה את זה הייתי מסיים בבית חולים את הערב ולא הייתי זוכה למסז' מפנק בחוף :wink:

לא מומלץ לדרוך עליו אלא אם בא לך להוסיף לזכרון שלך (מעבר למופע האור קולי) גם את תחושת המעיכה כשהמיץ שלו נשפך החוצה ולכלוך תחתית הנעל למצב שייגרום לך לחשוב האם יש לחטא אותה כעת.

חיות כאלה זה רק מטח ארטילריה קלה תוך כדי שמירת מרחק סביר - מי יודע באם תחליט החיה לתקוף בעצבנות ובמקרה לקחה שוט רדבול קודם ותפסת אותה ביום טוב ובשיא הכושר, שלא תצליח לקפוץ, לעוף, לרוץ ללא מרווח זמן תגובה למתקפת נגד או נסיגה לשם הערכת מצב מחודשת סטייל: I'll be back.

אם נאלצתי לסגת, סיבוב שני כבר מגיע מאובזר סטייל - I'm back!

Arnold-Schwarzenegger-in--001.jpg

במקרה של מבעיתן, נראה שנסיגה באופן אוטומטי וחזרה (או אי חזרה) עם ציוד כבד זה הפתרון המתאים.

פורסם
הר קרן ועקרבוטים, זה כמו במבה אדומה וטיול שנתי.

טוב לראות שיש כאן הרבה חבר'ה מגבעתי... :-D

עד שלא טחנו אותך על הצ׳יצ׳ולינות לא ידעת טחינה מהי....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז עכשיו אני יודע מה רץ לנו באמצע מסדר הטירונות (לפני 12 שנה)

כשהייתי בטירונות במיכמש. הכיתה עמדה ב ח'. פתאום רץ לנו אחד כזה בחושך במהירות שיא.

כולם נבהלו אבל אף אחד לא זז חוץ מאיזה רוסי גיבור שזינק עליו והנחית עליו מידה 45.

עד היום לא ידעתי מזאת החיה הזאת רק בזכות התרד הזה...התעלומה נפתרה, תודה :-)

פורסם

אוקיי, אוקיי... נקמה רציתם? אז יש לי אתגר מילואים, פרס לזוכה המאושר.

במילואים הבאים השלימו את הצעדים הבאים:

1. ארזו מבעד מועד זוג מטקות.

2. כשתגיעו לקליטה אתרו מילואימניק אמיץ וחוראני, אם אתם מג"בניקים הרווחתם.

3. אתרו עקרבוט.

4. שלפו את הסמארטפון, מסרו אותו לילדה-עם-קוקיות הקרובה ביותר אליכם ותתחילו להסריט.

5. חמושים במטקות, התקרבו לעקרבוט והתחילו להתסיס אותו עד שיקפוץ עליכם*

6. יאלה, העקרבוט מגיע לוולה, משחק נעים!

*במידה והוא לא קופץ ניתן גם "לגרוף" אותו בסגנון "נפל לי הכדור בחוף ואני עצלן מדי להרים" עם המטקה.

בהצלחה:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נחשים, עקרבים - הכל זה חרטא מול הדבר הזה. צריך לייצר מין מגרפה מתקפלת כזאת, שיהיה אפשר לחורר אותו ממקום בטוח.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב:

אבל אתם לוקחים את זה רחוק מידי, היא לא טורפת בני אדם, סביר להניח שהיא נכנסה ללחץ בדיוק כמוכם ופשוט רצה לכיוון של האור.

תכלס, זה לא שהיא הייתה מגיעה אל מישהוא מכם אז היא הייתה קופצת עליו ומתחילה לנשנש אותו.

:

מאיפה הביטחון הזה? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...