Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד לא הבנת?

תברח!! תברח!!! :lol:

כל מי שהחיים זרקו אותו לקציעות יודע מה זה היצור הזה. בחיים לא ראיתי חרק יותר מגעיל ממנו. הדבר הכי מדהים בחייה הזו שהיא תוקפת! לא מספיק שהיצור הזה נראה כך, הוא גם יודע לקתוף ו"לאיים" יופי. פחד מוות.

מז"א תוקפת? לא אמרו שהיא פוחדת מאדם?

נגיד ואני נתקל בה היא אשכרה תרוץ לכיוון שלי?

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עניין של קצת זוית צילום (אולי אפילו עריכה מכוונת) ובעיקר פרספקטיבה, כאשר היא תלויה באויר, היא פורשת את הרגליים בשביל למצוא מקום אחיזה, מצד שני, כשהיא על הקרקע אז הרגליים יחסית מכונסות קרוב לגוף.

בסופו של דבר, החיה שם ופה זהות לחלוטין.

גם בארץ, אם נתייחס לחיה במלואה עם הרגליים והכל היא מגיעה כמעט לגודל של כף יד.

כשהתחלתי לקרוא את ההודעה הזו הייתי בטוח שאתה מדבר על השחקנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קיצר, דברו באופרטיבי: נתקלתם באחד כזה - כפכף? עיתון? סכין קומנדו?

אופרטיבי שמופרטיבי (בוגר בה"ד 1???)

בלי זה לא יוצא לקרב!

flame-thrower3.jpg

פורסם

כפכף ממש לא מספיק. רצוי ספר כבד או ארון (מנסיון של חברים) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מז"א תוקפת? לא אמרו שהיא פוחדת מאדם?

נגיד ואני נתקל בה היא אשכרה תרוץ לכיוון שלי?

לא יודע מי פוחד יותר, העקרבוט או האדם. אבל מהנסיון שלי (גם אני עשיתי טירונות\אימון מתקדם בקציעות\הר קרן) הם לא תמיד מפחדים.

אם הם נלחצים הם יכולים או לברוח, או להכנס ל"מוד קרב" שכולל סוג של הידרכות לאחור תו"כ הרמת רגליים קדמיות והשמעת קולות, ואחרי שהוא רואה שאקט ההפחדה לא עובד עליך יכול לעבור לשלב ההסתערות.

אין לי מושג מה קורה אח"כ, כי זה השלב שבו הייתי בורח בצווחות אימה כמו ילדה עם קוקיות.

V5

פורסם

לא מצאתי תמונות של עקרבוט בעמדת התגוננות אבל זה דומה מאוד לטרנטולה. ומי שחשב שכפכף זה רעיון טוב :lol:

שימו לב שאחרי כמה הפחדות טובות, הטרנטולה עוברת להכשות אמיתיות וכשגם זה לא עוזר, אללה הוא אכבר!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cbXKl99t_pc&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי ספק בכך שאיפשהו בעולם יושבת קבוצת סינים ומתרגלת קונג-פו ב"שיטת הטרנטולה"!:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

צחקתי כשהוא אמר it's just afraid of me :D

באמת שאם אני רואה דבר כזה בבית אני זורק שני מכלים של K500 מודבקים לרימון יד על זה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טרנטולות הן אפריקאיות או דרום אמריקאיות.

זאת כנראה גם הסיבה שאכן אין שיטת קונג פו טרנטולאית (אבל כולן מבוססות על חיות אחרות).

דרך אגב, יש בקונג פו גמל שלמה, לא הרבה יותר נחמד:

img_386.jpg

צחקתי כשהוא אמר it's just afraid of me

כשהוא אמר את זה אני דמיינתי את הטרנטולה מסתכלת עליו ואומרת "מי אפרייד, בא תתקרב יא אפס, אני אראה לך מי אפרייד, בא תתקרב, אני מאשפזת אותך, אפרייד אעלק" :roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

דווקא אצלנו בבקעה יש המון עקרבוטים ותמיד חינכו אותנו לא להרוג אותם כי הם לא מסוכנים והורגים בעצמם עקרבים.

לעומת זאת עקיצתם כואבת

פורסם

בגירה, אתה יכול להעמיק קצת למה הגמל שלמה לא הרבה יותר נחמד מהטרנטולה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכוונתי רק באיום בתמונה.

סתם ככה הגמל שלמה, חרף מראה מכוכב אחר, היא חיה שלווה שלא תפגע בכלום אם היא לא מתכוונת לאכול אותו.

אין שום בעיה להרים גמל שלמה ביד בכדי להרים אותו לענף, הם אפילו בוחנים אותך תוך כדי המעשה.

חסר רק שיגיד תודה וימשיך בדרכו.

פורסם

יצא לי פעם אחת בחיים לראות גמל שלמה 1:1 מה שנקרא, ומהזיכרון שלי זה אחת החיות הכי מוזרות שקיימות. אתה מחזיק אותו על היד, וכולו בפנאן כזה מאושר מהחיים. רק מה, הם נראים שבירים מאוד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פרוקסימה, ההבדל היחיד הוא התזמון.

באגירה, התמונה שהעלית, אמיתית?

לפי הגדרה שקראתי פה, העקרבוט הוא חצי עכביש, חצי כלב וחצי רובוטריק. טוב לדעת.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...