Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Triumph TR6

אסף קיסוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך סגירה על Triumph TR6 שנת 1973 בצבע לבן.

אשמח לקבל פרטים על חברת הובלה בארצות הברית כדי לשנע את הרכב.

איזה מסמכים אני צריך מהמוכר כדי להציג בישראל ומה התהליך? אודה למומחים על כל שבריר של מידע כדי שיעזור לי

לשנע את הרכב בצורה חלקה והכי זולה ואם הכי מעט בירוקרטיה :-)

וכמובן איך מתבצע החישוב עבור שלטונות המס.

תודה רבה

שבת שלום :wink:

פורסם

לפני שאתה שולח את הרכב לארץ אל "תישכח" שצריך לסדר רשיון יבוא בארץ ממשרד התחבורה רק אח"כ שולחים לארץ.

תעשה חיפוש פה בפורום יש מאות שרשורים אל נושא תהליכי היבוא.

בהצלחה רכב נחמד

טל

פורסם
אני בתהליך סגירה על Triumph TR6 שנת 1973 בצבע לבן.

אשמח לקבל פרטים על חברת הובלה בארצות הברית כדי לשנע את הרכב.

איזה מסמכים אני צריך מהמוכר כדי להציג בישראל ומה התהליך? אודה למומחים על כל שבריר של מידע כדי שיעזור לי

לשנע את הרכב בצורה חלקה והכי זולה ואם הכי מעט בירוקרטיה :-)

וכמובן איך מתבצע החישוב עבור שלטונות המס.

תודה רבה

שבת שלום :wink:

קודם כל מזל טוב. 8)

אפשר לכתוב ספר שירכז את כל התשובות לשאלות ששאלת.. אנסה לענות על קצה המזלג -

א. הובלה - אני ממליץ על חברת גלובוס 1-800-727272 , תבקש את דיויד. הם מקצוענים והביאו לארץ כבר עשרות רכבי אספנות.

ב. מסמכים מהמוכר - אתה צריך לבקש מהמוכר את הרישיון המקורי TITLE , מומלץ הסכם מכירה חתום ומאושר ע"י נטוריון מקומי.

ג. חישוב לשלטונות המס - עלות הרכב + עלות ההובלה כפול 105 אחוז בערך .. אבל אל תצפה שהם יקבלו את המחיר שרכשת את הרכב , המכס מביא שמאי לנמל שמעריך את הרכב על סמף מצבו החיצוני וע"ס מחירון שקיים באינטרנט.

אני מצרף לך העתק ממחירון טריומף 1973 שמורכב מכמה מצבים ( ככל שמצב הרכב טוב יותר המחירון עולה ).

1973 TRIUMPH TR6 6cyl 2498cc (104hp SAE) 4M

#5 #4 #3 #2 #1Roadster 1475 3975 8325 13250 22000

ד. תוציא רישיון יבוא לפני הכל ! פרטים איך לקבל רישיון יש באתר של משרד התחבורה.

בהצלחה.

פורסם
קודם כל מזל טוב. 8)

א. הובלה - אני ממליץ על חברת גלובוס 1-800-727272 , תבקש את דיויד. הם מקצוענים והביאו לארץ כבר עשרות רכבי אספנות.

ב. מסמכים מהמוכר - אתה צריך לבקש מהמוכר את הרישיון המקורי TITLE , מומלץ הסכם מכירה חתום ומאושר ע"י נטוריון מקומי.

ג. חישוב לשלטונות המס - עלות הרכב + עלות ההובלה כפול 105 אחוז בערך .. אבל אל תצפה שהם יקבלו את המחיר שרכשת את הרכב , המכס מביא שמאי לנמל שמעריך את הרכב על סמף מצבו החיצוני וע"ס מחירון שקיים באינטרנט.

אני מצרף לך העתק ממחירון טריומף 1973 שמורכב מכמה מצבים ( ככל שמצב הרכב טוב יותר המחירון עולה ).

בהצלחה.

תודה רבה

פורסם
קודם כל מזל טוב. 8)

בהצלחה.

בהנחה שהמכס לא יקבל את מחיר הקנייה שלי אז מדוע צריך הסכם מכירה חתום ומאושר ע''י נוטריון?

אני יכול להראות למכס את ההעברה שבוצעה למוכר.

המחירים שהצגת הינם מחירים שהשמאי מסתמך עליהם? כמובן גם במצב הרכב.

פורסם

כיוון שמחיר הקניה אינו מעיד על מחיר המחירון הבין לאומי ממנו נגזר המס.

כעקרון יכולת לרשת רכב אספנות רוליס רוליס לצורך העניין, את המכס לא מענין

שקיבלת אותו בחינם המס יגזר ממחיר המחירון ומצבו הכללי, האישורים עוזרים

לגשר על הפערים בין החלטת השמאי לבין המחיר בפועל עד למציאת נק' האיזון

בין השנים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...