Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בעניין, הבא:

ידוע לי שהזכיינות עברה לדלק מוטורס לאחרונה ואלה עדכנו מחירים והפכו לאטרקטיביים יותר מתמיד.

אלא מה, כבר ביקרתי באולם התצוגה הראשי פעמיים ואף תאמתי טלפונית נסיעת מבחן וכל פעם תירוץ אחר. פעם אחת שכחו, פעמיים לקחו פרטים ואמרו שייצרו אתי קשר לתיאום - וכלום לא קורה. פעם אחת היתה מכונית באולם אבל נעולה ובלי מפתח.

לא יודע אם זה באלגן זמני או מה, אבל מפחיד אותי אם ככה גם השירות לאחר הרכישה.

בקיצור הם שולחים אותי לזרועותיהם של המתחרים מחוסר ברירה.

פורסם
בקיצור הם שולחים אותי לזרועותיהם של המתחרים מחוסר ברירה.

אני סקרן, איזה מתחרה מוכר לך הנעה אחורית גודשת ב155K?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי אל תמהר להרים ידיים. תשלח מכתב למנכ"ל דלק מוטורס או למנהל מותר גימר ותראה איך חיש מהר מארגנים לך את כל מה שתרצה, כולל מתנה צנועה כפיצוי.

פורסם

כמה חברים בפורום מתלוננים על בעיות עם סדרה 1, לא יודע אם זה צירוף מקרים אבל תקלות שמשביתות את הרכב לאחר שבועיים על הכביש היו מדליקות לי מנורה, יכול להיות שזה סתם מזל אבל בכל זאת בודק, בעיקר לאור היחס שקיבלת.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מניח שאם היית מחברת ליסינג היו מתייחסים אליך ואף נותנים לך הנחה בריאה.

היות שאתה לקוח פרטי, אתה מעניין לדלק מוטורס את קצה הצ'ופצ'יק, אם להיות עדין. תנסה איומים, זה היה עובד על היבואן הקודם ;-)

בלי קשר, באמת היו פה דיווחים על בעיות בסדרה 1 שדלק מוטורס כנראה לא נערכו אליהן כראוי, וכדאי לקחת זאת בחשבון.

בסכום הזה, אם הנעה אחורית לא קריטית עבורך (אחרת לא היית מדבר על מתחרים) הייתי בודק A3 או אלפא כלשהי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם ככה מתייחסים אליך כשאתה רוצה לעשות נסיעת מבחן - זה אמור להשליך באופן ישיר על המוסכים שלהם ועל האחריות של הרכב.

אם אתה מתכוון לטפל במוסכים חיצוניים ליבואן זה כבר עניין אחר אבל עדיין אתה נתקל בבעיה קשה מאוד של יחס ושירות, אני מקווה שזה שווה את הרכב.

לגבי רכב מסוג כזה - הוא די מועד לפורענויות, אני לא אתפלא אם חלק מהתקלות הן באשמת המשתמש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי רכב מסוג כזה - הוא די מועד לפורענויות, אני לא אתפלא אם חלק מהתקלות הן באשמת המשתמש.

:shock:

אשמח אם תסביר איך רכב כזה מועד לפורענויות ובמה המשתמש אשם.

emotion of motion

פורסם

זה רכב שמושך אליו יותר מקהל יעד אחד ואתה יודע את זה. כן, גם מאזדה 3 מושך את אותו קהל יעד (רק עם כיס יותר קטן).

לא - לא צריך להרחיב, אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.

עריכה - לא רמזתי כאן דבר כלשהו לגבי פותח השרשיר, למען הסר ספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במקום לתת יחס טוב ואדיב ללקוח ככה מזלזלים, למה כי זה BMW?, אני מכיר הרבה BMW חדשות פה בקנדה והפעלים פשוט נפלו עם הרכב, X5 חדש דנדש כבר הוחלף פעמיים מחשב גיר, משהו במערכת הABS, ועוד כמה שאני מכיר עם סדרה 5 ו סדרה 3 עם בעיות כאלה או אחרות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אדי אני מצטער אבל אני ממש לא מסכים איתך. רכב מועד לפורענוץ?! מאיפה הבאת את השטות הזאת? גם ולוסטר גם שירוקו וגם גולייטה מועדות לפורענות אם כך, נכון?

מספיק עם ההכללות האלו כבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה רכב שמושך אליו יותר מקהל יעד אחד ואתה יודע את זה. כן, גם מאזדה 3 מושך את אותו קהל יעד (רק עם כיס יותר קטן).

לא - לא צריך להרחיב, אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.

עריכה - לא רמזתי כאן דבר כלשהו לגבי פותח השרשיר, למען הסר ספק.

האמת שלא הבנתי אבל עכשיו קלטתי. עדיין לא ברור לי איך קהל היעד יכול לגרום לתקלות האלה.

emotion of motion

פורסם
אדי אני מצטער אבל אני ממש לא מסכים איתך. רכב מועד לפורענוץ?! מאיפה הבאת את השטות הזאת? גם ולוסטר גם שירוקו וגם גולייטה מועדות לפורענות אם כך, נכון?

מספיק עם ההכללות האלו כבר.

נכון - כל הרכבים האלה גוררים את הסיכוי שינהגו בהם בצורה פרועה.

ברגע שאתה נוהג ברכב בצורה פרועה אתה לא יכול לצפות ממנו להיות 100 אחוז אמין.

בגלל זה אני לא סומך על סטטיסטיקות כאלו בייחוד כשמדובר בדגמים חדשים.

על איזה בעיות מדובר כאן? ממה הן נגרמות?

בגלל זה אני לא מתייחס לזה ברצינות כרגע אלא דווקא לעובדה שפותח השרשיר בא לרכוש רכב (בייחוד במצב השוק של היום) ופשוט לא מתייחסים אליו או יותר גרוע, היה כבר עדיף שלא היו מתייחסים אליו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...