Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני יוצא ל5 דקות מהחדר או אפילו לשירותים אני תוהה.

אם אני אכבה את המזגן החדר יתחמם ובמקום שהמזגן יעבוד טיפה לכמה דקות הוא יעבוד קשה אחר כך. אם אני אשאיר אותו דלוק הוא לכאורה "יעבוד סתם". אז... מה האמת?

פורסם

אבל הרי המדחס במזגן פשוט נכבה ונדלק כל הזמן כדי לשמור על הטמפרטורה עד כמה שאני מבין, רק באינוורטר הוא מווסת את עוצמת הקירור, או שאני טועה ?

פורסם

לכמה דקות אין צורך שתכבה את המזגן. אבל אם אתה קופץ לסופר ולדואר אז כן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני מאמין שכמו רכב, ריבוי התנעות הרבה יותר ישחוק אותו מאשר שהוא יפעל כמה דקות אקסטרא ביום.

מדוייק בהחלט, ההדלקה והכיבוי והדלקה שוב פעם - יותר בעייתי למזגן (מכונה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מזגן מודרני נדלק ונכבה כל כמה דקות לאחר שהוא מגיע ל- set point. בנוסף גם את תכבה ומייד תדליק יש לו השהיה שמונעת נזק. בכל מקרה לשאתך- אין סיבה לכבות מזגן אם אתה יוצא לכמה דקות.

פורסם

נצל"ש - ידוע שהשלט במזגנים המודרניים הוא סוג של תרמוסטט למזגן. כשהוא שולח אות למזגן שטמפרטורת החדר הגיעה למעלה הרצויה, המדחס כבה. עוד ידוע, כי ההנעה של המדחס היא מזללה של חשמל.

האם הרחקה של השלט מהמזגן/מהחדר תפסיק את כיבוי המדחס?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני לא מכיר כל מזגן, אבל אצלי בקרת הטממפרטורה נעשית באמצעות חיישן המחובר לבקר הסמוך למאייד ובולט מתחת לתקרה המונמכת, לא על ידי השלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השלט לרוב נותן אינדיקציה לטמפרטורה לידו!

ולא שולט על המזגן.

למזגן אצמו יש חיישן טמפרטורה שהוא הקובע.

אחרת מזגן שאין שלט בחדר יחמם/ יקרר ללא שליטה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם תשאיר את המזגן דולק בכמה דקות האלו שאתה לא בחדר, והוא יהיה מכוון על טמפ' הגיונית (נגיד 24), אז הוא פשוט יגיע ל 24 ויכנס להשהיה.

אם תכבה אותו, ותדליק אחרי 5 דקות - החדר יהיה הרבה יותר חם, מה שיגרום למזגן להמשיך ולעבוד יותר זמן (וכך בעצם לא חסכת כלום כי עכשיו הוא צריך לקרר שוב לטמפ' נוחה, בזמן שאם היה כבר דלוק, היה משחק בין 22 ל 24 ומתכבה בהתאם), וגם אתה תסבול מהחום.

לכן עד 10 דקות לא שווה לכבות את המזגן..

מעל - כן.

• תוכן חדש...