Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרכזי השרות של פליקס ברשתות היבואנים צ'מפיון מוטורס וקרסו חתומים על אמנת הפורום לתיקון בטוח של איגוד המוסכים בישראל.

לעיון בכתב האמנה

תוכנית הרכב הפופולארית Fifth Gear של רשת ה-BBC הבריטית ערכה מבחן ריסוק מרתק של רכב מסוג פורד פוקוס, בעל ארבעה כוכבי בטיחות של NCAP, עם רכב זהה מאותה שנת ייצור ודגם, אך עם הבדל קטן. שני הרכבים נראים מצויין אך אחד מהם מסתיר עבר מפוקפק מאוד. זהו "רכב ביטוח" (רכב שעבר תאונה קשה ותוקן על ידי חברת הביטוח). בישראל קוראים לזה "אובדן להלכה". צריך לקרוא לזה אובדן חיים...

(Fifth Gear, BBC, May 2007)

לצפייה כאן

פורסם

כתב האמנה חביב,

אבל אין שם אמירה גורפת לגבי "אבדן להלכה".

אם אתם רוצים להגיע להישג משמעותי מבחינת שיפור בטיחות הרכבים על הכביש אז תצהירו שאצלכם אתם לא קונים ולא מתקנים רכבים שהוכרזו "אבדן להלכה" ולא משתתפים בנושא הזה.

או אבדן מוחלט או תיקון עבור הלקוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בארץ הרכב היה חוזר תקין ב100%. ויש לו אוליי שסי מאחורה בפינה מגלל עגלת סופר.

פחד אלוהים.

בעצם פחד של חברות הביטוח. להפסיד כסף

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אם אתם רוצים להגיע להישג משמעותי מבחינת שיפור בטיחות הרכבים על הכביש אז תצהירו שאצלכם אתם לא קונים ולא מתקנים רכבים שהוכרזו "אבדן להלכה" ולא משתתפים בנושא הזה.

הרינו להצהיר!

פורסם

סרטון טוב!

הצהרה לעניין!

הודעה לא חתומה...(?):?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוות דעתו של לקוח חדש של פליקס וחבר קארספורום אודות "תיקון בטוח" של פחחות שבוצע בשבוע שעבר אצלנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435850

חן חן! (-:

"חזרתי לעדכן, אז ככה...

בסופו של דבר הכנסתי את הרכב למרכז שירות פליקס למרות "פרצופי" הסוכן.

אני חייב לציין כבר בתחילה, שבשירות יוצא מן הכלל כזה כבר מזמן לא נתקלתי בארצנו הקטנטונת.

אתחיל בכך שניראות המקום משדרת סביבה של עסק רציני ומסודר, השירות עצמו כאמור, היה אדיב וסבלני ואיכפתי.

את הפגישה עם השמאי תיאמתי לשם במחלקת הפחחות. יועץ השירות נפגש איתי מספר דקות קודם לכן בכדי להבין ולאמוד את הנזק.

ייצוג דרישתי לכיסוי והכרה בכל הנזק עד לפרטים הקטנים נעשה בצורה מושלמת ללא וויכוחים/הסדרים וקומבינות עם השמאי.

פליקס עובדים רק עם חלקים מקוריים (יתרון נוסף מבחינתי), הוזמנו חלקים מקוריים נושאי מדבקות ברקוד יצור גרמני ובלגי והוצגו לי טרם העבודה.

הוזמנתי להכניס את הרכב רק אחרי הגעת החלקים למוסך עצמו (הרכב במצב נסיעה ונחסכה העמידה המיותרת במוסך ללא שימוש).

מכיוון שפליקס אינו מוסך הסדר של חברת הביטוח בה אני מבוטח נאלצתי לוותר על רכב חלופי מהביטוח, אלא שהמוסך כחלק משירות אותו הוא נותן במקרים אלו צייד אותי מיידית בפולו חדשה כרכב חלופי.

לאחר כ-10 דקות שהכנסתי את הרכב למוסך החלו לעבוד עליו, בתוך 48 שעות כבר הוזמנתי לבוא ולקבל את הרכב המוכן.

איכות התיקון עונה גם על צפיות של פדנט כמוני (השימוש בחלק מקורי מסתבר עושה את שלו מול פעולות של יישור, מילוי ושיוף).

התקשורת לאורך כל זמן התיקון הפתיעה אותי לא פחות כאחד שרגיל "לרדוף" אחרי בעלי המקצוע ונותני השירות, למעשה לא יצא לי ליזום שיחת עדכון אחת, תמיד היה זה מנהל השירות שהקדים אותי.

בסופו של יום, נשאר לי רק להמליץ מאוד על המוסך הזה לטיפול פחחות. כמובן שאוותר על כל הטיפולים העתידיים במוסכי צ'מפיון אחרי מה שנכתב עליהם כאן בפורום כדבר שבשגרה. ללא ספק את הטיפולי השגרה העתידים אבצע רק בפליקס.

לספקנים שבין הקוראים, אציין שאין לי מניות בפליקס, אבל לא אתנגד להכניסם לתיק ההשקעות שלי בהיותו מקום שירות מבטיח..."

פורסם

יוזמה ברוכה ויפה !

יש מקום שאיגוד המוסכים יפרסם את רשימת החותמים על האמנה, כדי לסייע למי שצריך לבחור מוסך לתיקונים כאלו.

כעת צריך להכניס כמה שיותר מוסכים שלכם - וגם של אחרים - לרשימת מוסכי הסדר של חברות הביטוח, אם נצטרך חו"ח באחד הימים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...