Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

במסגרת החיפוש אחר ה HU המושלם הגעתי לזה

יש למישהו בכרות עם החברה \ מוצר?

מישהו יודע אם מותר לרכוש כזה ומה יהיה עלות השחרור במכס.

אצל החברות המוכרות PIONEER KENWOOD יש מכשירים מותאמים במיוחד לארה"ב שחצי מהיכולות מיותרות והעלות בשמיים.

תודה מראש..

אם יש למישהו משהו דומה בעלות מופחתת אשמח לקבל לינק.

Kia Niro 2017

פורסם

היום הושק הטאבלט החדש של גוגל בגודל 7 אינצ' . המחיר הוא 199$ ומקבלים 25$ ,לקניות של תוכן . הוא מבחינת מפרט ותוכנה הרבה יותר טוב ממה שמצאת חוץ מעניין שידורי הטלויזיה והכונן DVD,לא יודע כמה הדברים האלה חשובים לך אבל לטעמי לקנות ב 2012 מכשיר שמריץ אנדרואיד בגרסא נמוכה מ 4 זה לא מתקבל על הדעת במיוחד ש 2.3 לא נוצרה למסכים בגודל כזה ולא מתאימה להם.

פורסם

חבל שיציאת הHDMI מגיעה רק מהטאבלט עצמו ולא מהעגינה דאבל דין שלו.

אתה יודע במקרה אם יציאת הHDMI תמיד עובדת שם או שהיא מנותקת כאשר אתה עוגן את הטאבלט?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חשבתי על הארכוס אבל איך גורמים לו לשבת בצורה נוחה לתפעול ברכב?

איך הוא ישלוט באיפון שלי?

Kia Niro 2017

פורסם

הוא לא אמור לשלוט באייפון שלך. הוא אמור לשמש אלטרנטיבה CPC או תחנת מולטימדיה. מבחינת נוחות, אחד החסרונות הוא שכנראה י צורך לייצר תחנת עגינה כלשהי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

lanosforce - לא בידיוק הבנתי למה הכוונה שלך , אני מנחש שאתה מתכוון למתקן עגינה רשמי כלשהו , בכל מקרה היציאה של ה HDMI עובדת כל עוד המסך דלוק.

כמו כן לגבי התקנה\ עגינה של טאבלט ראיתי הרבה דברים מאוד יצירתיים באתר של Torqe (האפליקציה לאנדרואיד שמתחברת ל OBD2) יש בפורומים תמונות של אנשים עם טאבלטים ו ה Dell Streak שהפכו אותם לחלק מהרכב - חלקם לצד ה HU וחלקם לבד.

פורסם

התכוונתי ליחידה שהראה פותח השרשור.

הדאבל דין שם - הוא תחנת עגינה לחלק נשלף שמשמש אותך מחוץ לרכב כטאבלט 7 אינטש.

אם הHDMI דולק שם גם כאשר החלק הנשלף מחובר לגוף הHU - אז כאן כבר אפשר לעשות דברים נפלאים עם הסאונד ולא צריך להסתמך על יציאות המגבר האנלוגיות של הHU ובכך לא להתפשר על איכות האות.

תריץ כאן חיפוש על פרוייקטים שבהם משתמשים בממיר HDMI לSPDIF ואופטי -> מתח העבודה שלהם הוא בדרך כלל בין 5V ל9V ואני כבר בעצמי הראיתי איך "בונים" כאן ספק כוח שיכול לכוונן את עצמו לכל מתח עבודה (רגולטור) כששילבתי כאן מקלט HQCT לתוך הCARPC שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש ברכב 2 DIN עם אנדרואיד מובנה לפני שבוע התקנתי יש לו יכולות מדהימות כמו וואז חיברתי סים של הוט מובייל ויש לי אינטרנט יוטיוב בדרכים רואה קליפים HD במערכת נשמע מעולה דרך אגב.

יכולות מדהימה שאני חיברתי דיסק נייד של 500 גיגה לדאבל דין וכל בעיות הנפח נפתרו לי.

אם זה מעניין מישהו אני מוכן להעלות תמונות סרטונים להראות איך זה נראה.

פורסם

אל תשאל, תעלה, רוצים!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...