Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבינו אנשים, להחנות רכב(אפילו בתוך חניון של קניון "מאובטח") בודד באיזה חנייה זה מושך גנבים הרבה יותר. .

החניון המדובר אצלי הוא מתחם פתוח,

הפעולה שאתה מתאר היא אפקטיבית בדיוק כמו להחביא את הארנק והמפתחות שלך עמוק בנעל

כשאתה נכנס לשחות בים.

כשירצו באמת לגנוב אז יגנבו את הרכב תוך כדי שאתה עדיין יושב בו.:-)

D1WINNER

סחתיק :wink:

לא מנסה להבין ,גם זה לא מסוג הדברים שמעצבנים אותי .

אני לוקח את הדברים האלו בהומור וסובלנות .

Gn'f'R

פורסם

**אתה לא תמיד יודע עומד מהאחורי הראש ה"הזוי" של האנשים, אל תנסה גם להבין.

יש אנשים דפוקים בעולם הזה, תהיה שמח שאתה לא אחד מהם וקח הכל בחיוב:beerchug:

זה המשפט הכי חכם ששמעתי כל היום.

אל תנסה להבין, תחיה יותר זמן...:lol: :lol: :lol:

תבינו אנשים, להחנות רכב(אפילו בתוך חניון של קניון "מאובטח") בודד באיזה חנייה זה מושך גנבים הרבה יותר. אם תחנו בשורת של מיליון מכוניות, הסיכוי שתמשכו תשומת לב תהיה פחותה!.

אני לא הולך לקטול אותך- להיפך, אני אפילו מסכים אתך. אבל יש מצבים שבהם מה שתיארת לא ישים, וגם אם כן יש דרכים לצמצם את הסיכוי (סיכון?).

1) לעולם אל תשאירו משהו ברכב. לא תיק, לא בגד, לא שקיות, לא נייד, לא GPS, לא כלום. פנים הרכב במצב חנייה צריך להיראות ריק לחלוטין.

2) אם יש לך רכב "חריג" בנוף המקומי (כל מה שאינו ליסינגומט) עדיף להחנות בפינה צמוד לקיר לפחות מצד אחד, כדי להיות חצי מוגן. אם ניתן למצוא פינה עם 2 קירות, מה טוב. אם לא, מצא חנייה ליד רכב שחונה ישר בין הקווים ומשאיר מרחק מהרכבים האחרים- פחות סיכוי שהוא ידפוק אותך כשיצא (אבל לא מבטיח כלום לגבי הרכב שיבוא אחריו:shock: ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני 1.9 מטר, באוטובוסים של הארץ אני חייב שתי מושבים, אם לא אז רגל אחת בחוץ חובה.

יש שיגידו, אנשים בארץ חמים מאוד.

ואני ברוחב 1.9 מטר (לא שמן לא לדאוג)

ואפילו בתקופת הצבא אנשים ראו כבר שלא כדאי לשבת ליידי כי יהיה צוף ולא נעים קצת מעליב אפילו :)

פורסם

יש כניראה אנשים שלא יודעם לחנות לפי סימון על הכביש. כאשר יש רכב יותר קל להם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתמול בערב אני בא להחנות בחניון קטן בדרום ת"א , בחניית נכים (יש לי תו כמובן).

שני חניות נכים מסומנות הייטב עם תמרור וכיתוב, קרובות למדרכה. החניון כמעט ריק, חניה אחת תפוסה והנהג יושב בפנים .

מנסה להשתחל לחניה שמימינו כי הוא כמובן, חנה קצת מעבר לקו ואני צריך מספיק מקום בשביל לפתוח את הדלת עד הסוף

כדי לצאת מהרכב.

יוצא מהרכב והולך לראות אם יש לו תו נכה, אין (כמה צפוי).

"מכל החניות, אתה חייב לחנות דווקא בחניית נכים? ועוד כפול ?" ,

"אה סליחה" . ויוצא

פורסם
Parkingson ofabitch disease.

תיקנתי לך קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...