Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם קטע הזוי שהיה לי היום ,

נסעתי לפארם לקנות כמה דברים ,כשחזרתי לרכב הושבתי את הילדה בכסא הבטיחות

(נמצא במושב אחורי מאחורי מושב הנהג)

בעודי רוכן שם ומנסה לחגור אותה אני שומע צפירה ,

אני מוציא את הראש החוצה ורואה 'אלרו' שחורה שרוצה להכנס לחנייה בין שני רכבים (שלי ועוד רכב שהיה שם)

והעובדה שאני עם דלת פתוחה וחוגר את הילדה כנראה מפריעה לה...

הרמתי את הראש וראיתי שמצד ימין של הרכב שלי יש לא פחות מ 10 חניות רצופות פנויות!

הסתכלתי על הנהגת במבט :|:? והמשכתי בשלי .

סיימתי לחגור את הילדה נכנסתי לרכב ,הנעתי,סגרתי את הדלת (היא עדיין שם מחכה) ולפני שהעברתי

לרוורס היא נכנסה והשאירה ביננו מרווח של 10 ס"מ...עכשיו נאלצתי לתמרן עם הרוורס.

חשבתי קצת עם עצמי...מה גרם לה לעשות את זה ? כל החניות היו מוצלות,פנויות ללא צורך לחנות בין שני רכבים,

למה?...

אולי נגמרו לה הכדורים הכחולים והיא קפצה לפארם לחדש את המלאי ?

שבוע טוב!

Gn'f'R

פורסם

לך תבין ראש של נהגת.

הבעיה שבכל מקום אתה תמצא אנשים עם סתימה בשכל.

אם זה בכביש, אם זה בסופר, אם זה בעבודה, בכל מקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי זה קרה. חניתי בקומה העליונה של החניון בקניון לב המפרץ, כשהקומה ריקה לגמרי ממכוניות. פתאום מגיח איזה רכב וחונה בצמוד אלי. מה הקטע? כל הקומה ריקה!

זה כמו באוטובוס, כשכל המושבים ריקים ופתאום עולה מישהו ומתיישב דווקא לידך. כשהייתי חייל זה קרה לי לא מעט.

אני לא יודע איך להסביר את התופעה הזאת. יצר קדמון של הדחסות והצטופפות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם לי זה קרה. חניתי בקומה העליונה של החניון בקניון לב המפרץ, כשהקומה ריקה לגמרי ממכוניות. פתאום מגיח איזה רכב וחונה בצמוד אלי. מה הקטע? כל הקומה ריקה!

זה כמו באוטובוס, כשכל המושבים ריקים ופתאום עולה מישהו ומתיישב דווקא לידך. כשהייתי חייל זה קרה לי לא מעט.

אני 1.9 מטר, באוטובוסים של הארץ אני חייב שתי מושבים, אם לא אז רגל אחת בחוץ חובה.

יש שיגידו, אנשים בארץ חמים מאוד.

פורסם

לא אגיד לך שזה לא יכול לקרות בארצות אחרות אבל בכל זאת אנשים יותר מנומסים בחו"ל. לא סתם אומרים שמי שגר בחו"ל לא מסוגל לחיות בארץ. זוהי אחת הסיבות מדוע.בכל מקרה, היא עדיין לא מיצגת את הרוב במדינה הזו. ישנם הרבה אנשים יפים שמהווים דוגמה לגאווה בארץ הזו. לא חסר. אל תקח ללב, אל תתן למיעוט להעציב אותך, רוב הישראלים הם לא כאלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

היה איזה מחקר פעם, שבכניסה לחניון גדול וריק כמעט תמיד אנשים נצמדים לרכב הבודד שכבר שם.

יש על זה גם סצינה מאוד יפה ב Irobot של וויל סמית, מסתבר שפסיכולוגיה מרגישים יותר בטוח לחנות צמוד כאילו רכב אחד ״שומר״ על השני. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אחת הסיבות להצמדות נובעת מכך שבצורה זאת מצמצמים במחצית(לא מדעי) את הסיכון שרכב המתמרן לחניה ידפוק לך את המכונית.

כך, לפחות צד אחד עם סיכוי שלא תחטוף קווץ' או פתיחת דלת... (לפחות בדקות הקרובות, עד שגם הרכב שנצמדת אליו יתחלף).

הכי טוב לחנות כשבצד אחד אין חניה. אם זה מדרכה אז בסופה/תחילתה ואם זה בחניון ליד קיר.

מושלם זה כשהחניה ממש בודדת - בין עמודים או קירות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז אם ככה היא יכלה לחנות מצד ימין של הרכב שלי ולא לנסות להכניס את האלרו שלה בין הקרייזלר שלי לבין הרכב השני

תוך כדי שהיא מזרזת אותי בצפירה.

הייתי צריך לפתוח עליה זרנוק מים...:lol:.

Gn'f'R

פורסם

אני לא יודע מה הקטע, זה לא "רק" של נשים. מניסיוני האישי, לא משנה כמה אני מנסה להיות "לבד" בחנייה, תוך 5 דקות מישהו חונה צמוד אליי גם אם מגרש החנייה ריק. כנראה אנשים חושבים שאם אני חונה במקום X אז אני יודע למה... ושיש לי סיבה טובה.

זה נכון- באמת יש לי סיבה טובה- להתרחק מכולם! אז אל תיצמדו... איזה מבאס זה.

הייתי בת"א מתישהו עבור הרצאה כלשהיא. היו 3 מכוניות שם כשהגעתי (מגרש בתשלום, שרק מי שיש לו מה לחפש באיזור יחנה שם). חניתי רחוק מהן. תוך 2 דקות, מישהו חנה מימיני, ותוך 5 דקות חנו גם משמאלי - כשמולי הכל היה ריק לחלוטין. אני בחיים לא אבין את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה שהיא תחכה לך כ"כ הרבה זמן ועוד תזרז אותך בצפירה כשחצי חניון ריק??? אני לעולם לא אבין את האנשים האלה, ולרוב הן נשים.

כבר הייתי במצב שאני מנסה לצאת מחניון, היתה שם אישה שהחליטה שהיא נכנסת לחניה הראשונה בחניון, חניה שכל יישות עם בינה מינימאלית (כולל אמבות, חרדפים, ערצבים, שלשולים ושלל חרקים) יודעת שחייבים להיכנס אליה ברוורס, אבל היא החליטה להיכנס עם הפנים. בערך 5 דקות אח"כ כבר השתרך תור מאחורי וכולם התחילו לצפור ולהתחרפן. אני פשוט ישבתי שם וחייכתי, בסופו של דבר היא ביקשה מהמפעיל של החניון שיעזור לה להוציא משם את האוטו, לא היה לו רשיון אז היא ביקשה ממני. זה לא לקח יותר מ 20 שניות להחנות לה את הרכב, לבבון זה היה לוקח דקה בלחץ.

פורסם

זה כמו באוטובוס, כשכל המושבים ריקים ופתאום עולה מישהו ומתיישב דווקא לידך.

:lol:

ואף פעם זו לא תהיה איזו שאפה מבושמת,תמיד זה יהיה איזה טרול הזוי כבד עצמות ביום קיץ חם ולח-

עם ריח של נקניק ותפוז.

Gn'f'R

פורסם

מכיר את המנטליות הזו מקרוב.

חניתי פעם בחניון של אוטו דיפו בחוצות המפרץ. חניון שלם (בערך 15 מקומות) פנוי ופתאום מגיעה אישה על סילבראדו ומנסה להידחס לידי צמוד צמוד.

הצמרמורת שהייתה לי כשראיתי אישה נוהגת על משאית קטנה מנסה להידחס צמוד למאזדה....

פורסם

סתם קטע הזוי שהיה לי היום ,

נסעתי לחנות שלי להעמיס איזה חפץ כבד מאוד(עזבו אני לא אפרט מה זה בדיוק)

בעודי מחכה לאיזה גבר שיסיים לחגור את הילדה שלו בחגורת בטיחות,

לפתע הבחור מוציא את הראש החוצה ומסתכל עלי במבט הזוי, מסתכל הצידה ולא מבין למה אינני מחנה בשאר החניות הפנויות.

מסתכל עלי שוב פעם במבט, והבחור לא חושב לעצמו שאני לא סתם מחכה לחנייה הזו אלה מהסיבה שבאמת אני צריכה להעמיס משהו כבד.

חשבתי קצת עם עצמי...מה גרם לו לעשות את זה? אחרי הכל זאת רק חניה.

למה?...

אולי נגמרו לו הכדורים הכחולים והוא בדיוק קפץ לפארם לחדש את המלאי?

**אתה לא תמיד יודע עומד מהאחורי הראש ה"הזוי" של האנשים, אל תנסה גם להבין.

יש אנשים דפוקים בעולם הזה, תהיה שמח שאתה לא אחד מהם וקח הכל בחיוב:beerchug:

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תבינו אנשים, להחנות רכב(אפילו בתוך חניון של קניון "מאובטח") בודד באיזה חנייה זה מושך גנבים הרבה יותר. אם תחנו בשורת של מיליון מכוניות, הסיכוי שתמשכו תשומת לב תהיה פחותה!. לעומת זאת אם תחנו בתוך החניון אבל בחנייה בודדת ודי מרוחקת ממכוניות רק כי אתם לא רוצים להיצמד ולעשות חיים קשים בחניה אז אתם תמשכו תשומת לב יותר לכל מיני ברברים\גנבים, במיוחד אם הרכב מושך אש. לפני שאנשים באים לקטלו אותי ולשאול אותי איפה אני גר כדי לרצות לתת לי סטירה, אני דווקא חושב שהתגובה שלי מאוד נכונה.

• תוכן חדש...