Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסאי רכב?

motkev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מאוד מתעניין בלימודי הנדסאי רכב.

רציתי קצת לשמוע מבעלי הידע באתר על הלימודים,_על אפשרויות לקידום בעתיד ועל משכורות לאחר סיום הלימודים ובעתיד.

אשמח לתגובות ענייניות.

נ.ב. - מקווה שרשמתי את זה במקום הנכון. חדש פה._תודה [:

פורסם

אני לא לומד/ למדתי אך מחברים שכן למדו אני יודע שיש בשנה וחצי הראשונות המון פיזיקה צריך לדעת הרכב חומרים וכו'.

מכונאות פחות תלמד שם לגבי עבודה ומשכורות זה יכול לעזור לך אם תרצה להמשיך אחר כך למהנדס, להיות יועץ שירות וכו'.

אני לא מכיר חברות שדורשות היום הנדסאי שיש בשוק מהנדסים

פורסם
אני לא לומד/ למדתי אך מחברים שכן למדו אני יודע שיש בשנה וחצי הראשונות המון פיזיקה צריך לדעת הרכב חומרים וכו'.

מכונאות פחות תלמד שם לגבי עבודה ומשכורות זה יכול לעזור לך אם תרצה להמשיך אחר כך למהנדס, להיות יועץ שירות וכו'.

אני לא מכיר חברות שדורשות היום הנדסאי שיש בשוק מהנדסים

לאיזה מהנדס להתקדם , ואין דרישה גובהה להנדסאים בתחום ?

פורסם

הנדאסי רכב זה מקצוע פחות מבוקש בארץ כי אין כל כך פיתוחי רכב (לא שהוא לא קיים).

הנדאסי מכונות או בניין אלא מקצועות עם יותר ביקוש בשוק העבודה, אבל בסופו של דבר לא משנה מה תלמד הכל תלוי במה שיש לך בין האוזנים ולא במה שכתוב לך על הנייר.

פורסם

אני בזמנו למדתי גם הנדסאי רכב.

סיימתי 1 בכיתה.

זה לא נותן כלום.

לא נותן הנחות בהנדסה (אפילו לא שנה פטור), אלא אם תרצה ללמוד באנגליה.

אתה יכול להיות מכונאי

גם יועץ שירות לא יקחו אותך ללא נסיון מעשי במוסך. ויועץ שירות מקבל 5500 שקל שכר התחלתי.

בקיצור, זה יותר לתחביב, פחות לעבודה.

שלא ישלו אותך, אתה ממש לא תהיה מוצף טלפונים מחברות שונות בארץ, אף אחד לא ירדוף אחריך.

זה כן חוסך כשרוצים לעשות 13 תחנות. לא צריך 7 שנות נסיון.

פורסם
זה כן חוסך כשרוצים לעשות 13 תחנות. לא צריך 7 שנות נסיון.

אפשר הסבר?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...