Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C270 או220

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה יש לי כיום מרצדס C220 דיזל שנת 97 היא לא טורבו דיזל רק דיזל

מלוקקת ואני רוצה להשתדרג מרצדס E220 או E270 מהשנים 2003-2005 במחיר שפוי לא מצאתי

ואני קצת מבואס שלא יכול למתוח את התקציב בשביל E אז אני ילך שוב על C השאלה היא בין C220 לבין C270

האם שניהם אמינות באותה מידה מה המחלות שלהם בין השנים 2003-2006 ?

התקציב הוא 40 אלף שקל

פורסם

קיימת בארץ C270 דיזל? אני ראיתי רק C200 C220. היחידות שהן 270 שראיתי זה דיזל E קלאס. מנוע של 270 הוא 5 צילינדר לאומת 4 של 220/200.

רוב דיזליות מוניות לשעבר עם חצי מיליון קילומטר ומעלה בשנתונים שאתה מחפש. זה מתקבל על הדעת? אני רק יכול להגיד שמנוע 2.1 שמותקן ב220/200 מאוד מוצלח. הבדל הוא בהספק שה200 עם כ136 סוסים וה220 עם 150 סוסים.

מניסיון עם E220 אני יכול לומר שזה מנוע מעולה. יש לו מספיק כוח, כך שאותו מנוע על בודי קל יותר צריך להיות עוד יותר חסכוני וחזק.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוב המרצדסים הן מוניות עם כמה מאות אלפי קילומטרים.

לדעתי אם שתשאר עם מה שיש או שתחשוב על רכב אחר-בימר או אאודי ששומרים על המחירון פחות.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

halperin96, בימר ואודי יהיו יקרות יותר לאחזקה ותלוי מדגם כניראה גם הרבה פחות אמינות אפילו למרות הפרש בקילומטרז'. אין בעייה עם חצי מיליון קילומטר ויותר כל עוד הרכב טופל כמו שצריך. מרצדס מטופלת מחזיקה גם מיליון קילומטר, במיוחד נכון למנועי דיזל שדין שלהם לא כדין מנועי בנזין. בנוסף לכך מנועי דיזל האלו גם חסכוניים למדי והם יותר חסכוניים מכל בנזין על רכב באותו סדר גודל.

אני חושב שמרצדס C200/C220 יכולה להיות אופציה טובה גם אם היא מונית לשעבר, בתנאי שטופלה כמו צריך והרכב לא הושכר ולא עבד במשמרות.

הרבה מרצדסים מוניות לשעבר הופכים לרכבים פרטיים וממשיכים שנים רבות באמינות לשרת את בעליהן.

אני חושב שפותח השרשור בכיוון הנכון מבחינת הרכב שהוא רוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן יש בודדות של C270 דיזל גם הם מוניות לשעבר

השאלה איך המנוע של C270 לעומת C220 מבכינת אמינות בלאי חיסכון וכו..?

פורסם

אני לא מכיר את 270, אבל גם ה220 נוסע טוב. יתרון נוסף של ה200/220 זה שהוא נפוץ יותר. כלומר עלות זמינות חלפים. חשוב גם להבין ש220 יותר חזק מה250 שלך כי יש לו טורבו ובכלל הרכב נוסע טוב מאוד עם המנוע הזה.

פורסם

ביד 2 מישהו מוכר E220 ב45K (למען הסר ספק אין לי קשר למוכר, לא מכיר אותו או את הרכב שלו).

כאן אתה יכול ליראות את הדגם הזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=1408&FromYear=2003&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=&Info=

פורסם

אני הייתי נזהר מרכישה של מונית לשעבר.

נכון שהמנוע יכול לעשות מליון ק"מ, אבל ישנם רכיבים אחרים כגון גיר, משאבת סולר ועוד חלקים שהם יקרים מאוד להחלפה והם לא מחזיקים מליון ק"מ.

לגבי סי 270- זה דגם בהחלט נדיר. נהגי מוניות שרצו להשקיע מעבר ל- סי 200/220, כבר רכשו סדרה אי וקיבלו רכב גדול ומרשים יותר.

באופן כללי, לא הייתי הולך על 270, אלא משקיע עוד קצת וקונה אי 280 שזה כבר ליגה אחרת, מנוע 6 צילינדר, מטוס בגלל מומנט חזק מאוד בטורבו דיזל.

אם תחפש טוב, אולי תמצא נהג מונית שמוכר רכב כזה שעשה 250,000 ק"מ, זה כבר נראה שפוי יותר, למרות שגם כאן אתה יכול להיכנס לעלויות חלפים ותיקונים יקרים ביותר.

פורסם

גאננרס, ה280 היא אחרי מתיחת פנים ומחיר יהיה בסביבות 100K++. בפותח שרשור יש תקציב של 40K. בתקציב כזה במקומו הייתי מחפש C200/220 שמורה משנתון יחסית מתקדם עם קילומטרז' נמוך יחסית (היא גם חסכונית יותר מE וגם עם מנוע הזה אחזקה תיהיה יחסית נמוכה ומבחינת הסחיבה הוא בסדר כמו רכב מנהלים 2 ליטר, למשל פסאט FSI).

זה נכון שיש סיכון בקניית רכב מונית לשעבר. אבל לרוב מרצדסים שמורים למדי והבעלים שלהם אוהבים אותם ומטפלים. דברים האלו אפשר לראות בבדיקה (לא במכון שיכסת"ח על כל מה שאפשר, אלא במוסך מקצועי).

פורסם

ישנה סיבה מיוחדת לרכישת מונית דיזל משומשת עם ק"מ אסטרונומי? לדעתי אם הנסועה שלך ממוצעת אז דגמי הבנזין כגון C240 משנתון 04 יתנו לך את הפינוק/כוח/יוקרה/הנעה אחורית/תדמית/אחר עם נסועה שפויה והוצאות תחזוקה סבירות (ד"א, מ-01 האמינות של מרצדס חזרה להיות "כמו מרצדס":-D).

עריכה: צבי, מה שאתה מתאר הוא נחמד בתיאורייה (וניסיתי זאת בעבר) אך לא ישים במציאות, רכבים "לא טחונים" אפילו לא מפורסמים בלוחות המודעות/מגרשים אלא נמכרים מראש מפה לאוזן ובדרך כלל לקרובי משפחה

פורסם

חיים מ2001 האמינות של מרצדס חזרה להיות מרצדס?

תמיד הנחתי שהתהליך הזה התחיל רק ב2003-4 ונמשך עד ליצאת הדור הקודם ב2008-.

בכל אופן הבנתי ממספר נהגי מוניות בדגמי הW203(אם אני זוכר נכון את שם הדגם) 2001-2007 היו הרבה בעיות חשמל וחיישנים.

לצערי לעולם ייצרו אותן כמו שבנו את ה190E בונקר שהייתה לי.

Porsche 944 turbo

פורסם

זה מין ספורט לאומי להתרפק על מותגי העבר, לטעון שהיום לא מייצרים כל כך טוב כמו פעם.

אכן, בעבר, דובר על כך שהפיג'ו 404 לא התקלקלה.

יחד עם זאת, מישהו מכם באמת היה מוכן היום לנסוע בפיג'ו 404 כל כך ספרטנית?

גם טכנאי מכונות הכביסה מתרברבים שאין כמו מכונות הכביסה של פעם, ללא חיישנים וללא אלקטרוניקה.

נו באמת, אתם קונים את השטות הזו?

לדעתי כנ"ל לגבי מרצדס, יש כאן כל מיני שמועות של נהגי מוניות, חלקם תפרנים, שנוסעים לתקן את הרכב במוסכים של בני-דודינו, שמשתמשים לעתים בחלקים שמקורם מפוקפק, והם עוד מספרים על נפלאות דגמי העבר.

מציע להפסיק להתרפק על העבר.

פורסם
זה מין ספורט לאומי להתרפק על מותגי העבר, לטעון שהיום לא מייצרים כל כך טוב כמו פעם.

אכן, בעבר, דובר על כך שהפיג'ו 404 לא התקלקלה.

יחד עם זאת, מישהו מכם באמת היה מוכן היום לנסוע בפיג'ו 404 כל כך ספרטנית?

גם טכנאי מכונות הכביסה מתרברבים שאין כמו מכונות הכביסה של פעם, ללא חיישנים וללא אלקטרוניקה.

נו באמת, אתם קונים את השטות הזו?

לדעתי כנ"ל לגבי מרצדס, יש כאן כל מיני שמועות של נהגי מוניות, חלקם תפרנים, שנוסעים לתקן את הרכב במוסכים של בני-דודינו, שמשתמשים לעתים בחלקים שמקורם מפוקפק, והם עוד מספרים על נפלאות דגמי העבר.

מציע להפסיק להתרפק על העבר.

זה לא כל כך מדוייק,

מרצדסים של שנות ה70-80 ידועות באובר הינדוס שלהן,אחת הדוגמאות המפורסות היא הE אסטייט משנות ה80.

Porsche 944 turbo

פורסם

לנימנים: אם כבר, כדאי לדייק.

בשנות ה- 70 וה- 80 המרצדסים נחשבים לאמינים מאוד.

יצא להם מוניטין לא טוב עם גרסת אי קלאס של שנת 94 ו- 95, עם תקלות מוזרות וכו'.

מכיר מספר אנשים אמידים שבשל אותן תקלות נשבעו שלא לקנות יותר מרצדס ועברו לבימר.

• תוכן חדש...