Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש רכב קטן וחסכוני לנסיעות יומיומיות 6 ימים בשבוע של כ 30 ק"מ מראשל"צ לא"ת נשר ברמלה וחזרה.

הרכב ישמש את אבי, נהג עם וותק של כ 40 שנה על הכביש ,ללא עבר ביטוחי.

מדובר ברכב שני במשפחה,אני מחפש רכב זול לאחזקה (טיפול+ביטוח).

ישנה העדפה ברורה לרכב עם תיבה אוט', נושא התיבה הוא קריטי מפני שאבי סובל מבעיות גב קשות.

אין צורך ביותר מדי מקום, הרכב ישמש לרוב נהג יחיד.

אנו מעוניינים ברכב חדש יחסית (שנתיים-שלוש על הכביש) .

יש לנו אפשרות לשלם בתשלומים חודשיים בלבד, האם ליסינג זו האופציה היחידה במקרה זה ?

במידה וכן , אודה לכם אם תוכלו לפרט על שיטת הליסינג ,אין לנו כל ידע מוקדם לגבי אופן ביצוע עסקאות ליסינג .

תודה

פורסם

על מה הוא נוהג היוום?

אני משער שבגלל בעיות הגב, הבחירה תושפע מהתאמה ספציפית לנושא. זאת אומרת יהיו מכוניות שיפסלו בגלל אי התאמת מושב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הוא נוהג על לנסר ישנה משנת 93 הוא סובל מאוד וכל נסיעה ברכב היא סיוט.

בגלל שאין תקציב מוגדר לא אוכל לציין אותו על מנת לכוון אתכם לכיוון רמת מחירים מסוימת.

כואב לי הלב לראות את אבא נוסע על הלנסר ,הוא ביקש ממני להתעניין בנושא על מנת להחליף סוף סוף את הלנסר.

כמו שציינתי, נוכל לעמוד בהחזרים חודשיים, העיקר למצוא רכב שיענה על כל הציפיות שאותן כבר ציינתי .

פורסם

במכונית עם ותק כמו שאביך נוהג, מושב הנהג עייף וכנראה גם בולמי הזעזועים. מרבית המכוניות החדשות, גם הזולות ביותר יוכלו לשפר את המצב.

הייתי ממליץ לכם לעשות ביקור סוכנויות רלוונטיות, מן הסתם תוכלו להתרשם שם גם מתוכניות מימון...וגם מנוחות המושבים.

לא לוותר על סיבוב התרשמות לאחר שסיננתם את המועמדות.

מניסיון אישי, יתכן כי גם גובה המכונית רלוונטי למי שיש לו בעיית גב. שימו לב לנקודה זו.

פורסם

תודה על ההערה לגבי גובה המכונית.

האם מן ההמלצה לבדוק את תוכניות המימון בסוכנות עצמה ניתן להסיק שהן לרוב, משתלמות יותר מעסקאות ליסינג ?

הדגמים שעלו לי בראש הם דגמי המיני \סופר מיני שנכנסו לאחרונה לשוק בארץ, פיקאנטו ,I10 ,האם זהו הכיוון ?

כמובן שנבדוק כל רכב מקרוב.

פורסם

מבנה תוכניות המימון די קבוע, התנאים משתנים באופן קבוע בהתאם לשינוים במחיר הכסף (הריבית) בשוק ההון.

קשה להאמין שתוכל לקבל ממישהו השוואה רלוונטית לרגע זה.

לא תוכל להמלט מלימוד עצמי. ולדעתי בגלל שאתה גם לא נעול על רכב ספציפי, תוכל לשלב את החיפוש עם איסוף הנתונים.

בגלל שיש בעיית גב, רוב ההמלצות כאן לא יוכלו להבטיח שהנקודה הזאת תזכה להתייחסות רצינית.

אני מאמין שהפורום יוכל לסייע לך לסנן את הנבדקות הראשונות (2-3).

פורסם

אנסה להתעמק בנשא הליסינג ואחזור עם שאלות יותר ממוקדות לכשתווצרנה .

לגבי הרכב, נכנס לכמה סוכנויות על מנת לבחון כל רכב מקרוב ואז אחזור להתייעץ לגבי עלות\תועלת או כל נושא אחר בנוגע לדגם ספציפי.

תודה רבה.

פורסם

נראה שמכונית ממש קטנה (מיני) תהיה לו ממש לא נוחה - לא לנסיעה, ולא לכניסה ויציאה.

אני ממליץ לבדוק את הטיוטה ספייס-ורסו ואת הסוזוקי SX4 שתיהן גם חסכוניות יחסית וגם נוחות מאד לכניסה ויציאה.

את ה-SX4 תוכלו לקנות כחדשה או כמשומשת (ויש בשוק גם לא מעט מכוניות מליסינג עם 0 ק"מ)

הטויוטה ספייס ורסו נמצאת בשוק קרוב לשנה, ועדיין לא קיימת בשוק (כמעט) כמשומשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין צורך וממש הצדקה לקנות רכב חדש מהסוכנות.

רכב בן שנה-שנתיים שספג את ירידת המחיר הגדולה ביותר ,יותר יתאים- כך יוכל אבי להנות מרכב די חדש ומתקדם ,בעיקר מבחינה בטיחותית אך גם מאבזור כלשהו (מזגן חזק,מערכת MP3 וכו') וגם לא נשלם את מלוא המחיר ומייד נפסיד אותו.

הספיייס-וורסו כחדשה מאוד יקרה, SX4 יכולה להיות אופציה מעניינת.

אם ברכבים המציעים ישיבה גבוהה עסקינן, מהן האפשרויות בשוק ?

אם נחליט לרכוש מליסינג, הייתי רוצה לקבל המלצה למקום רציני (במרכז הארץ ) ולא מגרש מכוניות זניח שעלול להסגר בעוד חודש.

לאחר חיפוש קצר בפורום, עדיין לא מצאתי הסבר מדויק וממצה לגבי עניין מחיר הרכישה וההחזרים בשיטת הליסינג .

עניין נוסף שמאוד מעניין, האם רכב שנרכש בליסינג בתקופת האחריות של היצרן, יזכה לה ?

פורסם

היי, בנוגע לשאלתך על "שיטת הליסינג"

תנאי התשלום בקניית רכב מליסינג (בדומה לרכישת רכב מהשכרה): תשלום מקדמה והיתר בפריסת תשלומים (עד 60).

היתרונות, מלבד פריסת תשלומים נוחה, קבלת אחריות על מנוע וגיר לשנתיים, והתחייבות לטרייד אין עתידי.

ענת

אוויס

אנו מעוניינים ברכב חדש יחסית (שנתיים-שלוש על הכביש) .

יש לנו אפשרות לשלם בתשלומים חודשיים בלבד, האם ליסינג זו האופציה היחידה במקרה זה ?

במידה וכן , אודה לכם אם תוכלו לפרט על שיטת הליסינג ,אין לנו כל ידע מוקדם לגבי אופן ביצוע עסקאות ליסינג .

תודה

פורסם

בד"כ אני לא ממליץ על צרפתיות לפני השינוי גיר\מנוע לכיוון אמין שנעשה בחדשות אבל הייתי מציע לכם ולו רק בגלל הנוחות היחסית (מגאן, 307 C4 וכו'), בעיקר כשמשווים ליפניות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

SX4 מאוד גבוהה ,סוג של ג'יפון ,לא תמיד נוח להכנס לרכב :(

שאלה בקשר לליסינג , כשחותמים על החוזה ,אין התחייבות מצד הרוכש להמשיך את העסקה בסיומה ,נכון ?

אם נחליט לרכוש את הרכב בתום התקופה , האם חברת הליסינג מחייבת לשלם פיצוים כלשהם או שירידת הערך של הרכב היא טבעית ודומה לזו של רכב הנרכש דרך סוכנות רכב ?

קראתי בפורום כמה שרשורים הדנים על כך שהמשכה של עסקת ליסינג לא תמיד כדאית ו\או נוחה לרוכש , זה די הגיוני אם מסתכלים על חברת הליסינג

פורסם

אנחנו מדברים על קניית רכב לא חדש מליסינג (כלומר רכב בן 3 שהיה בליסינג תפעולי).

אתה יכול לקנות אותו בתשלום אחד, ואתה יכול לשלם מקדמה של 10-15 אחוז והיתר בתשלומים שווים (כשמספר התשלומים גם לבחירתך).

בכל אופן, זו רכישת רכב לכל דבר ועניין, הרכב שלך ברגע שהבעלות עוברת.

ענת

אוויס

שאלה בקשר לליסינג , כשחותמים על החוזה ,אין התחייבות מצד הרוכש להמשיך את העסקה בסיומה ,נכון ?

• תוכן חדש...