Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שאלה של "טירונים" אבל בכל זאת משהו לא מסתדר לי

רדיו דיסק 9855

מגבר 4 ערוצים

מגבר 2 ערוצים

מורל אילייט 2 חלקים מקדימה

וסאב (מינוס סאב)

עד היום הגברה אקטיבית

המגבר שני ערוצים מחובר ישירות לטוויטרים +RCA

המגבר 4 ערוצים:

2 ערוצים לוופרים+RCA

2 ערוצים בגישור לסאב+RCA

מהיום אני רוצה לפרק את הסאב (טעמי משקל,מקום וחוסר היתעניינות בבאסים)

איך הכי טוב לחבר את המגבר 4 ערוצים עכשיו ?

את הרמקולים לגשר 2+2 זה אני כמעט בטוח

מה קורה עם הRCA ?

תודה לעוזרים

פורסם

מבלי להיכנס להחלטתך לפרק את הסאב, תחבר בגישור את מגבר 4 ערוצים. לגבי RCA, מה המגבר? כעיקרון לא צריך לפרק את ה-RCA, תשאיר את ארבעתם מחוברים. רק תדאג לתת כיוון שווה ביחידת הראש לשתי הזוגות שמחוברים למגבר. המגבר יודע להשות סכום של שמאל וימין(בדרך כלל)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

הבעיה שברדיו דיסק אני מגביר אקטיבי

ויש לי 3 יציאות

יציאה קדמית - טוויטרים

יציאה אחורית - וופרים

יציאה לסאב וופר ? אי אפשר לחבר את זה לוופר כי הרדיו דיסק יחתוך את הוופר הזה כסאב

אני חושב שצריך לפצל את היציאה של האחוריים מהרדיו דיסק למגבר

פורסם

אתה לא ברור בכלל.

אתה רוצה מגבר אחד. ולהמשיך לעבוד אקטיבית?

או מגבר אחד ולעבור לעבוד פאסיבית (דרך קרוס)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היציאה לסאב במערכת יכולה לשמש כיציאה רגילה לכל דבר (בלי חיתוכים) במידה והגדרת את זה במערכת.

כלומר לא צריך לנתק אף rca. פשוט תחבר את הרמקולים בגישור ותבטל את החיתוך בר״ד.

• תוכן חדש...