Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול אבל הוא עולה על הרבה מגברים... (אם אתה שוקל לקנות אותו אז תתפשר על הגודל ותקנה...)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ה shroud זה כיסויים שמתחברים אחד בכל צד, לתת גימור סופי, יפה ונקי לאחר ההתקנה,

כך שהחוטים שלרוב חשופים בכל צד, כמו ה rca ועוד, יהיו מכוסים ולא נראים. :)

*הקדמת אותי אייל* :)

וכן... המכשיר יהיה שימושי גם ללא הכיסוי...

(תסתכל בתמונות, הכיסויים הם הכחולים בדגמים החדשים)

פורסם

תבין תקטע את הקומפוננט הסאב הרדי דיסק והדינמיט נכנסים במגבלה של 200$*3 (אני ועוד שני אנשים 600$ אז אל זה אין לי בעיה לפחד

ואז ניכנס המגבר אותו אני ישים במזודה של הבגדים ותאמין לי שלא יחשדו אנחנו נוסעים לחופשה (אני וההורים שלי)אני בן 17 אבל תאמת ניראה 15 אז מלא ניראה לי שעצרו אותי אם אני ילך אם המזוודה שבה המגבר

וגם שכל החופשות בחו"ל שעשינו(היו הרבה תאמין לי בעיקר ההורים שלי לבד) אף פעם לא בדקו ולא עצרו אותנו.

פורסם

כבר קשקשנו מספיק פה בפורום על הברחות. אתה יכול להראות גם בן 8 ועדיין יש סיכוי שיבדקו אותך. הדיינמייט זה פחות קריטי כי אין על זה מכס אלא רק מע"מ. בכל מקרה אל תדברו פה על טכניקות הברחה, זה פורום של שומרי חוק :)

פורסם

בסדר איל צודק רק שאלה אחת הדברים שניכנסים במסגרת התקציב של ה200$ לבנאדם אני צריך להצהיר אל הדברים שהבאתי או של צריך אה והאם הדברים שקונים בדיוטי(סיגריות,בשמים) נכללים בתוך ה200$

• תוכן חדש...