Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קיבלתי דוח משטרה על חניה במקום אסור, שלחתי ערעור, והיום (כחצי שנה אחרי הדוח) קיבלתי הביתה תוספת פיגורים!!!

לא קיבלתי כלום על הערעור שלי אם הוא נדחה התקבל או מה שלא יהיה! פשוט קיבלתי תוספת של 50 אחוז לקנס המקורי ומצויין שם שהם לא קיבלו אישור ששילמתי את הדוח המקורי או שביקשתי להישפט.

מה עושים במצב כזה? ללכת ישר להשפט או להתקשר ולנדנד להם או מה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלחת בדואר רשום..?? אם לא אין מה לעשות, לא בטוח שהגיע למשטרה בכלל...

בכל מקרה היית אמור לשלם כשהגיע המועד....גם אם לא נענית עדיין.... אין לך עילה למשפט, מצטער.

פורסם

תגיד מה אתה צוחק?

דבר ראשון כן שלחתי ברשום ויש לי אישור מהדואר שהמכתב שלי התקבל אצלם!

דבר שני כל עוד הערעור שלי נמצא בהליך אצלם הדוח מוקפא! אני לא צריך לשלם עד שאני מקבל הודעה על דחיה או קבלה של הערעור, תפסיקו לכתוב דברים שאתם לא מבינים בהם!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...