Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מיכל דלק מחו"ל והמיכל הגיע ליו פי אס.

יו פי אס אומרים לי כדי לשחרר את המיכל מהם, אני צריך להוריד טופס מהאתר של משרד התחבורה ולאשרו

משהו יכול לעזור לי להגיע לטופס הזה פלוס הכוונה ??.

http://he.mot.gov.il/

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצאת בזול, אני הזמנתי מאנגליה חלק שעלה 300 ש"ח כולל המשלוח, קיבלתי את החבילה אתמול ושילמתי להם 600 ש"ח בנוסף.

מעכשיו אני משגע את כל המוכרים שישלחו לי רק בדואר רגיל.

מאפיונר בחיפושית,

זה הטופס שאתה צריך

תשלח את זה לכתובת של משרד התחבורה שמצויינת שם, עם המסמכים שכתוב שם לצרף ותוך שבוע בערך יחזירו לך את זה חתום.

אחרי זה תיצור קשר עם UPS ויבוא שליח שלהם שיקח ממך את הטופס החתום המקורי (הם לא מוכנים לקבל פקס, רק את המקור), ואז תחכה עוד כמה ימים עד שהשליח יביא לך את זה הביתה.

יש לך את האפשרות הזולה יותר לגשת לשם בעצמך ולשחרר את זה, תברר איתם אם זה נח לך.

כמובן שכל זמן ההמתנה הזה יעלה לך בערך עוד 100 ש"ח על מה שכבר אמרו לך בטלפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה כאן בזמנו שירשור ואפילו עובדת מפדקס (FEDEX) הגיבה שם. לדואר ישראל יש את חברת EMS שעובדת איתם. גם הם שוחטים עם כל העמלות שקר העלובות שלהם. אני זוכר שהזמנתי נעליים שעלו 80 שקל כולל משלוח לארץ והם רצו עמלת שיחרור של 260 שקל. סירבתי לקבל את החבילה וביקשתי להחזירה למוכר. למרות שהחבילה נשלחה באקפרס אליי, היא נשלחה בדואר סופר דופר איטי לשולח. לקח לחבילה 3 חודשים להגיע לסין ובסופה היא הלכה גם לאיבוד. הלכו הנעליים, הלכו ה 80 שקלים.

כל חבילה מכל מכל בעולם, כל עוד היא נשלחת דרך הדואר המקומי של המדינה השולחת ולא באקפרס אלא דואר רגיל של זמן משלוח למקבל עד 30 יום, המקבל לא ישלם ולו שקל אחד בעבור שיחרור החבילה. מי שמוכן לחכות עד חודש, חודש וחצי לחבילה לא משלם שקל. מי שצריך את החלק מהר ובמיידי בדואר אקספרס שיתכונן עם ככה לקבל את הצינור כמו שאומרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה להחזיר את החבילה אתה צריך שגם המוכר יאשר את זה (זה מה שאמרה לי הנציגה בUPS). אני לא יודע אם כל מוכר יסכים לדבר כזה, אז יוצא שבמקום להתחיל טירטורים ולתאם בינם לבין המוכר אתה משלים עם זה שנדפקת ומשלם.

פורסם

אסור בתכלית האיסור להזמין מוצרים בדואר אקספרס.

לדוג' FEDEX מכריחים אותך לשחרר את החבילה ע"י עמיל מכס וגובה ממך סכום של מאות שקלים עבור זה.

שלא נדבר על כל מיני עמלות הזויות כמו "עמלת מחשב"!

פורסם

כל החבילות שהיגעו לי דרך הדאר, היגיעו בן 7 ל16 יום.חוץ מחבילה אחת שעוכבה כחדש, אבל עוכבה בדאר ישראל עד קבלת האישור ,אבל גם היא לא חויבה בשום תשלום.

פורסם

במקום ליצור תחרות על מחיר המוצרים בארץ, מוציאים לנו את המיץ.

בסוף מגיעים למחיר שווה למחיר שהינו קונים בארץ, שלא לדבר על נושא האחריות.

Nir Goldman-Fux

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש דברים שבכלל אין להשיג בארץ ואז בכלל אתה נדפק.

• תוכן חדש...