Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון דריפטים ישראלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ענק!

צפיתי בסרטון אתמול ונהנתי מכל רגע!

שאפו!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעולה!

הרבה אקשן, צילום ועריכה יפה ומצחיק!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פשוט מדהים, הן העריכה והן הנהיגה.

אני לא מבין אבל איך הם לא פוחדים שהמשטרה לא תנסה למצוא אותם. גם לי יש איזה סרטון אבל הוא unlisted בדיוק מהסיבה הזאת, אני שולח לינק רק לחברים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני חושב שהרעיון היה שהם כאילו שולטים במכוניות על שלט רחוק. הרעיון חביב, הביצוע יצא לא משהו. אם היו רוצים להמשיך עם הקונספ הזה היה צריך לצלם מרחוק וגבוה בעומק שדה נמוך, שיתן אפקט של מיניאטורות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מדהים!

אני גם רוצה לשלוט ככה ברכב :cry:

לא חושב שהיו צריכים לפרסם שמות בסוף אבל בסה"כ יצא מדהים! שמפו.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
אני חושב שהרעיון היה שהם כאילו שולטים במכוניות על שלט רחוק. הרעיון חביב, הביצוע יצא לא משהו. אם היו רוצים להמשיך עם הקונספ הזה היה צריך לצלם מרחוק וגבוה בעומק שדה נמוך, שיתן אפקט של מיניאטורות.

אכן זה היה הרעיון. מה שכן, מסתבר שיש הבדל רציני בין הרצוי למצוי והפקת הסרט הזאת לקחה המון זמן של עריכה, הכנות וצילומים, למעשה, בשלושת ימי הצילומים כמעט לא נהגנו, שמעון פשוט השקיע הרבה זמן לכוון, למצוא את הזוויות הנכונות, להתקין מצלמות וכן הלאה. לא לשכוח גם שלא היה לנו ציוד מקצועי. הצילום מלמעלה היה אילתור על מעריך למשור (לעצים) שהביא אחד מהחברים והמצלמות היו הפרטיות של המשתתפים בסירטון.

לעשות עלילה אמיתית ולהשלים את הרעיון שהיה מלכתחילה היה דורש עוד המון עבודה, צילומים ובעיקר עריכה!

תודה לכולם על המחמאות, אני חושב שהן מגיעות בעיקר למארגן - שמעון קרוכמל ולעורכים - יניב גבאי וליעד.

בקשר לשאלה למה אנחנו לא פוחדים - קודם כל אנחנו כן :-) אבל אנחנו מקווים שהמשטרה תבין שמדובר על סירטון מקצועי ולא תנסה להטפל אליינו. מעבר לזאת - אחרי כל ההשקעה - יש את הרצון החזק לשתף. אני חושב שהמשטרה פחות תטפל לסירטון מושקע ורציני שכזה, כמו כן כל הצילומים פה נעשו בסביבה סגורה ובטוחה.

שוב תודה למפרגנים :-)

• תוכן חדש...