Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון דריפטים ישראלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות יהיה לכם גב תקשורתי אם המשטרה תחליט לחלק לכולם דוחות ולהחרים את הרכבים.:roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:shock:

אתה מחכה מה- 2004 כדי לרשום את התגובה הראשונה שלך ? :shock:

.

.

.

:shock:

לא היה לי משהו חשוב להגיד ב 8 וחצי השנים האחרונות :wink:

פורסם

ראיתי את זה היום בעבודה שש פעמים ברצף, אדיר!

אפשר בבקשה לינק לסרטוני דריפט של הפאררי הישראלית ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
ראיתי את זה היום בעבודה שש פעמים ברצף, אדיר!

אפשר בבקשה לינק לסרטוני דריפט של הפאררי הישראלית ?

הסרטון של הפרארי זה נהיגה ברכב קלאסי ישראלי.

ללא דריפטים.

פורסם

כיף של סירטון, האירוני זה שעכשיו הוקפץ השירשור של החברים, שהעלו סרט לפייס שהם נוסעים 260 קמ״ש, והשופט מתרשם שהמהירות נראית לו מהירה מאוד מהסרט ללא קשר למד המהירות.

במציאות של אור ירוק שעושה מטעמים מכל שטות, סירטון כזה הוא אוכל גורמה בשבילם.

מקווה מאוד בשביל החברים שנחשפו, ובמיוחד הנהגים, שלא יפגעו בהם בשביל לקדם איזה אינטרסים כאלו ואחרים.

פורסם

הסרטון של ה260 קמ"ש שהוקפץ זה בגלל שהיום דחו את הערעור שלהם.

אז זה היה חבורת ערסים מטומטמים שסיכנו חיי אדם ונסעו במהירות מופרזת.

פה זה בחניון סגור ללא סיכון של אף אחד.

פורסם

תודה רבה על התגובות, מחמם את הלב לראות שאנשים נהנים מהיצירה שלנו.

לקח לנו כ3 חודשים לעשות את כל ההפקה, החל מהצילומים, עריכה, סאונד וכמובן שינויי תסריט בלתי פוסקים בגלל בלתמ"ים.

תודה כמובן לצוות ההפקה שסבלו אותי במשך כל זמן הצילומים וזרמו עם השטיקים שהיו לי באותו רגע.

מקווה מאוד שזה יקדם טיפה את הספורט המוטורי והמודעות לדריפטים בפרט.

שמעון קרוחמל.

פורסם

האמת היא שלא יוצר מדי צמיגים נשרפו.

במהלך שלושת החודשים האלו היו שלושה ימי צילומים כאשר רוב הזמן הושקע בהכנת המצלמות, הצבה, בדיקת זוויות וכו, מעט מאוד זמן הושקע בנהיגה נטו.

מבחינתי בכל אופן בכל יום בוזבזו לפחות זוג צמיגים. אני לא מחזיר הביתה צמיגים לא הרוסים :-) מה שכן חלק גדול מהנהיגה היה בין הצילומים ובעיקר - אחריהם.

את שמעון אכן "סבלנו" במהלך הצילומים בגלל ההתעקשות שלו לבדוק כל דבר חמש פעמים ול"בזבז" שעתיים הכנה לפני כל צילום. כמובן שבסוף התוצאה מוכיחה את עצמה, ברור לי שאני בחיים לא הייתי מצליח להרים פרוייקט ברמה הזאת ועל כך כל הכבוד לשמעון.

• תוכן חדש...