Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפצו לי את החלון האחורי עם אבן, סתם בזדון.

בדקתי את פוליסת המקיף והתברר לי שאין סעיף בנושא שמשות.

האם זה אומר שהשמשות לא מכוסות בביטוח או שביטוח מקיף כולל גם שמשות.

האם לנסיבות האירוע,מצאתי את האבן בתוך הרכב,הרכב חנה בחניון ביתי משפיעות על הביטוח?

תודה

פורסם

בדרך כלל מוכרים את פוליסת המקיף עם הרחבה לשמשות זה אמור להיות חלק מהביטוח המקיף שלך.

יחד עם זאת, בהתאם לפוליסה שברשותך, חברת הביטוח יכולה להחליך את השמשה בשמשה לא מקורית.

בד"כ בהצעת הביטוח אמור להופיע לך אם יש הרחבה לשמשות. תבדוק עם הסוכן שלך.

אם אין צד שלישי שמעורב, זה לא משנה אם זרקו אבן או שהיא עפה במהלך הנסיעה לצורך החלפת השמשה.

פורסם
בדרך כלל מוכרים את פוליסת המקיף עם הרחבה לשמשות זה אמור להיות חלק מהביטוח המקיף שלך.

יחד עם זאת, בהתאם לפוליסה שברשותך, חברת הביטוח יכולה להחליך את השמשה בשמשה לא מקורית.

בד"כ בהצעת הביטוח אמור להופיע לך אם יש הרחבה לשמשות. תבדוק עם הסוכן שלך.

אז אני מבין שאם לא כתוב במפורש שיש הרחבה לשמשות אז זה אומר שאין לי ביטוח לשמשות או שהביטוח המקיף אמור לכסות את הכל.

מדוע בכלל יש צורך להרחבה לחלונות,מדוע למשל אין הרחבה לפגושים,או פנסים וכו'.

מה שכן מופיעה בפוליסה זה שימוש בחלפים מקוריים ב3 שנים הראשונות של הביטוח,זהו רכב חדש.

פורסם

ברמה העקרונית אתה צודק. מקיף אמור לכלול הכל. יחד עם זאת בגלל שחברות הביטוח, ככל הנראה, רואות סיכון יתר בביטוח שמשות, בהצעת הביטוח תמיד שואלים אם אתה מעוניין בהרחבה שמשות, רכב חלופי, גרר, רדיו וכיו"ב. כל סוכן סביר מציע את הביטוח כולל הכל, אבל, בגלל התחרות לעיתים מציעים מחירים נמוכים יותר ומורידים מהמרכיבים. למי שלא רוצה גרר, הביטוח יעלה כמה מאות שקלים פחות.

אצלך מדובר ברכב חדש, אני מאמין שהכל מכוסה.

הכ פשוט לבדוק עם הסוכן.

פורסם

שאלה נוספת : האם יש צורך ללכת למשטרה,האם חברת הביטוח תדרוש זאת והאם יש צורך לראות את הרכב במשטרה?

פורסם

אני לא יודע אם חברת הביטוח תדרוש את זה- לא נראה לי אבל הכל יכול להיות.

אני בספק מאוד גדול אם המשטרה תחקור את העניין...

פורסם

1. הרחבת "ביטוח שמשות", או יותר נכון "כתב שירות לשמשות" או משהו כזה, היא תוספת שמאפשרת לך לתקן שמשות ללא השתתפות עצמית(!) וללא רישום תביעה לפוליסה (כלומר נשאר היעדר תביעות).

זה מסוייג לשימוש בשמשות תחליפיות.

1א. בד"כ כשעושים כיסוי לגרירה אז זה בא יחד עם שמשות ולפעמים רדיו ו/או רכב חלופי למקרה תאונה.

תבדוק בסעיפים האלו.

1ב. יש לך סוכן ביטוח. תרים אליו טלפון, זה תפקידו.

2. אתה רשאי לתבוע את הפוליסה עבור הנזק הזה ככל נזק אחר, אבל אז יש השתתפות עצמית ונרשמת תביעה.

אם מדובר על חלון צד (לא השמשה האחורית) ואין ביטוח שמשות אז לא כדאי לך, חלון מפירוק+עבודה יעלה לך פחות מההשתתפות העצמית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניפצו לי גם שמשה הלכתי להחליף הוספתי כסף למקורי אבל כל זה לא חשוב

שהגעתי נתנו לי למלות תופס מיליתי אותו כפריצה מה שקרה והיה איזה סעיף מוזר אז שאלתי אותה מה זה אומר היא אמרה לי שאם זורקים אלייך משהוא כמו אבן אז הביטוח שמשות לא מכסה את זה!

• תוכן חדש...