Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60K חסכן בדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיהיה קשה למצוא, כי אמא שלי קשה בעניינים האלו

אנחנו מחפשים אוטו עד 60K שיהיה כמה שיותר חסכן בדלק בתוך העיר ועם חלפים במחירים סבירים לא מחפש משהו סיני זול אלא משהו סבבה.

אנחנו לא רוצים את האלו עם המנוע 1.0 אלא משהו קצת יותר רציני.

לא מפריע לנו גם ידני או אוט' וגם יד שנייה זה סבבה משנת 2008 רצוי.

לא חייב אוטו משפחתי אפילו קטן כי אנחנו לא נוסעים בו הרבה אנשים גג 3 איש.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

משהו סיני זול עדיין אין בארץ, אתה יכול להיות רגוע.

לצרכים שהצגת אני לא מבין מה רע באלטו וחברותיה או למה לבחור רכב גדול יותר ממיני. הכי חסכוניות בדלק, הכי מתאימות לשימוש בעיר ולא תהיה כל בעייה לשנע 3 אנשים. אה, גם יש אפילו בונוס קטן וזניח בדמות רכב חדש מהיבואן עם אחריות מלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתקציב הזה יתכן ותיכנס יונדאי I20 2010 מהשכרה או 2009 מליסינג ועם כל הכבוד- קצת יותר רכב מהפחנוע של האלטו.

גם דייהטסו סיריון 2010 יכולה להיכנס בקלות לתקציב וגם היא עולה על האלטו.

לא רואה הגיון לקנות רכב עם 3 צילינדרים גם למען חסכון מסויים בדלק כאשר סיריון (בעלת 4 צילינדרים) אולי פחות חסכונית אבל רכב,שיכול להתאים גם לנסיעה בינעירונית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני גם הייתי מציע את ה רכבי המיני שכן תוכל לקנות אם זה אלטו חדשה בכלל וכנל הפנדה שעכשיו במבצע 58K.לא רחוק משם היונדאי ופיקנטו ב 62K.

אבל אם לא,אז אם צריכת הדלק זה מהרכיב החשוב לדעתי גרנדה פונטו ידנית תעשה את העבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתבתי שאני לא רוצה להתקרב למכוניות מנוע 1.0 פשוט לא רוצה....

אז יישמח אם לא תביאו לי שמות שלהם כמו אלטו לדוגמה

ההורים שלי רוצים להביא מאזדה 2 מה אתם אומרים?

פורסם

היא אוטומטית ולכן גם לא ממש חסכונית כמו הגרנדה ידנית,כך שזה סותר את הדרישה שלך,אלא אם החיסכון שלא הכי חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההורים שלי עכשיו במגרש מכוניות אולי הולכים לעשות טרייד אין והציעו להם את המאזדה 2,

אז אני שואל...קראתי בעוד מקומות שהיא לא חסכונית אני יגיד להם את זה מקווה שלא יקחו אותה

פורסם

אתה שם דגש על צריכת דלק, אבל השאלה היא, כמה כבר אתם נוסעים בכלל ? אם זה 1000-1500 ק״מ בחודש, אזי אתה יכול לשים את צריכת הדלק בצד, כי כמה כבר משנה אם תשלמו 300 שקל בחודש יותר על הדלק לעומת פרמטרים חשובים אחרים ? זה יהיה ההבדל בין רכב מאוד חסכוני , שהוא לא היברידי, לרכב מאוד לא חסכוני. נניח חסכוני עושה בעיר 1:15 (שזה נתון מעולה), ולא חסכוני 1:8. כמה זה הבדל בדלק ל-1000 ק״מ ? 50 ליטר=350 שקל. ולקחתי דוגמה ממש קיצונית של 1:8, בפועל רוב הרכבים משיגים 1:10, לכן ההפרש של 50 ליטר יתקבל רק בנסועה של 1500 ק״מ בחודש.

• תוכן חדש...