Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר על הכביש שחותך מאשדוד ועובר דרך ראשון חולון ובת ים ובסוף מתחבר לאיילון, בכביש הזה מותר 70 קמ"ש ומעולם לא ראיתי מישהו שם שלא עובר ב-20 קמ"ש את המהירות אלא אם יש פקק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואז עולה השאלה ההגותית, מי נועד לשרת את מי - הנהגים את החוק, או החוק את הנהגים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא שאני תומך במתן התרומות שאור ירוק נתנה למשטרה, אך החל משנת 2011 המשטרה לא מקבלת יותר תרומות מהעמותה הזו ונפסק שיתוף הפעולה שהיה בינה למשטרת ישראל.

פורסם
ואז עולה השאלה ההגותית, מי נועד לשרת את מי - הנהגים את החוק, או החוק את הנהגים?

שאלה חשובה שזורקת אותי לפינה אפלה אף יותר.

האם אמור העם לשרת את נבחריו, או נבחריו אותו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
דובר על הכביש שחותך מאשדוד ועובר דרך ראשון חולון ובת ים ובסוף מתחבר לאיילון, בכביש הזה מותר 70 קמ"ש ומעולם לא ראיתי מישהו שם שלא עובר ב-20 קמ"ש את המהירות אלא אם יש פקק.

רועי שאל האם החוק משרת נהגים או הם משרתים חוק[ שרירותי]

ברשותכם תומר ורועי, אחבר דבריכם ואוסיף קצת: אני מציע, בתנועה זורמת, לקנוס כל מי שנוסע מעל 70.

כשיש פקק, לקנוס כל מי שנוסע מתחת ל70, הרי הוא מאט את מי שאחריו. כך יהיו שוויון וצדק בין אנשים הנוסעים בשעות שונות.

אם יהיו יותר קנסות, ניתן יהיה להקטין את סכום הקנס. כך אומרים על אגרת רשות השידור, לא?

פורסם

אגב, לפני כשבועיים קיבלתי שיחה ממתנדבת של אור ירוק בבקשה לתרום לעמותה.

לכתוב כאן מה היו חילופי הדברים במהלך אותה שיחה זה לא לעניין - זאת פשוט לא חוכמה ללכת מכות נגד מישהו חלש ממך.

העניין הוא שלאחר שנרגעתי קצת מהעצבים שתפסתי והתחלתי להפוך בעניין, התחלתי לתהות מדוע מלכתחילה אור ירוק זקוקה לתרומות כספיות? הרי כל הרעיון הוא שהעמותה ממומנת מההון העצמי של אבי נאור, לא?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עושה לי חשק לקחת מצלמה עם ג'יפיאס שמודדת גם מהירות נסיעה ולעקוב אחריו.

זה כבר ברור מעבר לכל ספק שהבעיה היא בחוק ולא באנשים, זאת אומרת האנשים לא משהו בלי קשר, אבל החוק לא תקין.

מאוד אשמח אם מישהו שיודע שיש לו זמן ומרץ יבצע מעקב כזה ויפרסם סרטון באינטרנט שיוכיח שגם הצדיק הנ"ל - ה"דון קישוט" של ה"בטיחות בדרכים" נוהג בדרכים שצוינו במהירות המתאימה לפי תנאי הדרךשהיא גבוהה יותא מהגבלות המגוכחות בחלק מהכבישים הנ"ל.

פורסם

ומה אם יסתבר שהנ"ל חנון והוא נוסע על פי החוקים .

האם זה עושה את המצב יותר טוב.

אבואב האיש הוא לא הנושא , אלא מעשיו במסגרת עמותה שחרתה על דגלה , בגלל אסון בו נהרג בנו של מממן העמותה בתאונת דרכים , לגרום לכך שתאונות הדרכים יצטמצמו ופחות משפחות יחוו את האסון.

מטרה לגיטימית בהחלט וראוייה , האם הדרכים בהם היא הולכת למימוש אותם מטרות הן ראויות זו כבר שאלה אחרת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוב התאונות נגרמות בגלל שיכורים ומסוממים ואנשים שרוצים לפנות נתיב מבלי להסתכל במראות פני כן!

הסיכוי שתיגרם תאונה ממהירות מופרזת הוא הכי נמוך ראו נתונים לגבי זה בישראל שנת 2011...

נ.ב לפני זה ממש הערכתי את העמותה הזאת עכשיו פחות..

פורסם

קטע הכביש שבו חלה ההגבלה הוא מסוף נתיבי איילון, באיזור מחלף קיבוץ גלויות ועד להתחברות עם כביש 4 לאחר מחלף חולות.

בכל הקטע הזה מהירות הנסיעה מוגבלת ל 70 קמ"ש, למרות שישנם לא מעט קטעים שבהחלט ניתן היה לאפשר נסיעה במהירות 90 קמ"ש.

המקומות הבעייתים היחידים הם העיקול לאחר ביה"ח וולפסון ובצד ההפוך קטע הכביש שבין מחלף וולפסון למחלף דב הוז שעובר בשטח עירוני.

רוב היום גם כך הכביש עמוס ו 70 קמ"ש זו אוטופיה עבור מישתמשים קבועים בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ממה שאני יודע, מבן אדם שנחשב מאוד אמין בעיניי. יש סיפור קטן ומעניין מאחורי התמרור של ה-70 קמ"ש בעיקול של וולפסון.

בזמן שבנו את מסילת הרכבת ליבנה מערב היתה בקטע הכביש המדובר מגבלת מהירות עקב השתלבות משאיות עבודה. לאחר שלא היה יותר צורך במשאיות מגבלת המהירות ירדה לתקופה קצרה אלא שאז, לפי הידוע לי, קרוב משפחה של אחד שהיה מספיק מקורב לצלחת נפגע באזור וולפסון בתאונת דרכים ובגלל זה אותו אחד החליט להעניש את כל נהגי ישראל ולפעול למען החזרת הגבלת המהירות.

אולי חברי פורום נוספים יודעים קצת יותר על הסיפור הזה.

אה כן, מאוד מעניין מה המניעים של אור ירוק במסע הצלב שלהם נגד המהירות. על אבי נאור חבל לי.

פורסם
לא שאני תומך במתן התרומות שאור ירוק נתנה למשטרה, אך החל משנת 2011 המשטרה לא מקבלת יותר תרומות מהעמותה הזו ונפסק שיתוף הפעולה שהיה בינה למשטרת ישראל.

תודה רבה באמת, זה אחרי שהונהג צבא התעבורה הפרטי של אבי נאור, כולל ניידות עם לוגו.

מעולם לא היה מקרה בוטה ומגעיל יותר של התערבות הון פרטי (מילא אם זה היה תרומות, הרוב מגיע מאדם אחד!!!) בממשל ציבורי. רוצים הון ושלטון? הנה. כל אחד עם צ'ק מספיק גדול יכול לבוא ולקבוע מדיניות כאוות נפשו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה טועה.

אין כאן הון ושלטון מאחר ומטרת אור ירוק היא לא ליצור רווחים.

אבי נאור לא הרוויח כלכלית מאום מהמיזם הזה, ההפך הוא הנכון.

הרעיון בבסיסו נכון, ותוספת ניידות מבורכת תמיד, ובמקרה הזה ניידות אור ירוק הן ניידות משטרה לכל דבר.

הבעיה של אור ירוק מתחילה באיש שעומד בראשה; שמואל אבואב פשוט אדם לא נעים, טרחן פופוליסט ומקובע בדעות שאבד עליהן הקלח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...