Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני נוסע כבר שנה על רנו קליאו שנת 2001

אין יותר מידי בעיות שהיא עושה ואני סה"כ די מרוצה(אפילו מאד יחסית למחיר)

בסופ"ש לקחתי את האוטו לצימר בצפון(לקחתי את חברה שלי אבל האוטו די עזר ), הבעיה היא שבאיזה שהוא שלב בנסיעה(אחרי די הרבה עליות תלולות וסיבובים שהאוטו לא רגיל אליהם בנסיעות היומיות שלו מפ"ת להרצליה בפקק של כביש 5) שמתי לב שהאוטו מתחיל לפנות שמאלה, עוזבים את ההגה ואז הוא פשוט מסתובב לו שמאלה והאוטו מתחיל לפנות, מישהו יכול לתת לי איזושהיא אינדיקציה מה יכול לגרום לזה ומה עלות התיקון של דבר שכזה?

תודה:)

פורסם

איש יקר, לפני הכל בדוק ויזואלית את הצמיגים יש מצב שהם שחוקים מאד

גש בהקדם האפשרי למכון לבדיקה וכיוון פרונט, נסיעה במצב כזה מסוכנת מאוד, וגורמת לבלאי מואץ (ויקר) למכלולים אחרים!!!

אילן מאיר SGK

יעוץ לרכב

פורסם

שלום לך, הייתה לי את הבעיה שהזכרת. דבר ראשון, מה מצב הצמיגים שלך? האם הם עברו איזון? האם הם בלחץ המומלץ שלהם? אם הגלגלים במצב טוב, הם בעלי איזון, ובלחץ המומלץ אז אתה צריך כיוון פרונט. כיוון פרונט עולה באזור ה 100-150 ש"ח אצלנו בצפון. אני יכול לתת לך לעשות ניסוי קטן אבל אתה צריך מאוד מאוד להיזהר. תחליף את הגלגל השמאלי בימיני ותראה אם הרכב מושך ימינה במקום שמאלה. אם כן מדובר ללא כל צל של ספק בצמיג.

עכשיו, למה להיזהר? אתה צריך להרים את האוטו על שני ג'קים. שים מלפני הגלגלים האחורים מכשול שימנע מהרכב לזוז. אחרת יש סכנה שהרכב יזוז קדימה ויפול מהג'קים על הריצפה ואז זה סיפור להרים אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...