Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קראתי ביקורת רכב ונתקלתי במשפט "להגה במרכזו יש משקל מעט מוזר"

אני יודע מה זה הגה קל או כבד אבל מה זה אומר שבמרכז יש לו משקל מוזר? קצת לא ברור לי

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שזה פיג'ו 207?

לפחות בזאת שאני נהגתי בה היה קטע מוזר שההגה מנסה לחזור לאמצע בכח כמו הגה של פלסטיישן, כאילו יש לו איזה קפיץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יכול להיות שזה פיג'ו 207?

לפחות בזאת שאני נהגתי בה היה קטע מוזר שההגה מנסה לחזור לאמצע בכח כמו הגה של פלסטיישן, כאילו יש לו איזה קפיץ.

אוקי, אתה מדבר על זה שהמירכוז או החזרה של ההגה היא חזקה יחסית, אני מדבר על משקל במרכז ההגה, וההגדרה משקל מעט מוזר לא ברורה לי, שירשמו קל או כבד, איך אני אמור לנחש למה התכוונו?

פורסם

מדובר על הגאים חשמליים, היצרן דואג שההגה יתמרכז.

לפעמים ה"דאגה למירכוז" הזאת קצת מוגזמת ואתה מרגיש שאתה צריך להפעיל כח נוסף בכדי לצאת משאיפת המרכוז הזאת.

אתה מדבר על זה שהמירכוז או החזרה של ההגה היא חזקה יחסית..... אני מדבר על משקל במרכז ההגה

מירכוז חזק יחסית ומשקל במרכז ההגה הם אותו דבר.

אתה לא חושב במקרה ש"משקל במרכז ההגה" זה המרכז של ההגה איפה שהכרית אויר נמצאת, נכון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מירכוז חזק יחסית ומשקל במרכז ההגה הם אותו דבר.

אתה לא חושב במקרה ש"משקל במרכז ההגה" זה המרכז של ההגה איפה שהכרית אויר נמצאת, נכון?

נו באמת :), לא, אני לא חושב שזה איפה שהכרית אוויר ממוקמת, ברור לי שמדובר על מצב שההגה נמצא במרכז כלומר שהגלגלים ישרים,

אבל ש"להגה יש משקל מעט מוזר במרכז" לא אומר שכשהגה ממורכז סיבוב שלו ימינה או שמאלה תהיה עם התנגדות מוזרה? לא זאת הכוונה?

*אופס, עכשיו קראתי שוב והבנתי שאני בעצם חוזר על מה שרשמת רק במילים אחרות, אז בעצם לא ניתן לדעת אם התכוונו למשקל קל במרכז או כבד במרכז?

פורסם
נו באמת :), לא, אני לא חושב שזה איפה שהכרית אוויר ממוקמת, ברור לי שמדובר על מצב שההגה נמצא במרכז כלומר שהגלגלים ישרים,

אבל ש"להגה יש משקל מעט מוזר במרכז" לא אומר שכשהגה ממורכז סיבוב שלו ימינה או שמאלה תהיה עם התנגדות מוזרה? לא זאת הכוונה?

*אופס, עכשיו קראתי שוב והבנתי שאני בעצם חוזר על מה שרשמת רק במילים אחרות, אז בעצם לא ניתן לדעת אם התכוונו למשקל קל במרכז או כבד במרכז?

אני יכול לומר שנהגתי על מאזדה 6 2004 ובמרכזו של ההגה היתה הרגשה ממש מוזרה, לפעמים הוא היה כבד במרכז ולפעמים ממש קל (הכוונה לעמידה במקום ללא תנועה) אבל תמיד היתה לו תחושה מאוד מאוד מלאכותית. אם אני קורא משפט כזה ההגה ההוא מיד קופץ לי לראש.

במהירות גבוהה הוא בכלל הרגיש כאילו יש בתוכו גלגל שיניים... קופץ ימינה ושמאלה ממש בכח. מיותר לציין שנסעתי באוטו הזה מאוד לאט.

פורסם

אצלי בקיה פורטה 2010 בעמידה אפשר להזיז את ההגה בנשיפה, אבל כשמתחילים לצבור מהירות ההגה מרגיש כמו הגה של וולבו 740.

פורסם

המשפט בכותרת לא אומר כלום, במנותק מהקשרו.

משקל יכול להיות כבד או קל, "מוזר" זו מילת תואר שלא מסבירה את המילה משקל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה במשקל של אתה רואה מה אתה חושב שאתה רואה, אבל אתה לא רואה מה אתה באמת חושב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
המשפט בכותרת לא אומר כלום, במנותק מהקשרו.

משקל יכול להיות כבד או קל, "מוזר" זו מילת תואר שלא מסבירה את המילה משקל.

נכון, אבל זה הניסוח שבו הם השתמשו, שלהגה יש משקל מוזר במרכזו, כנראה שהם מצפים שאני אנחש מה זה אומר

פורסם
זה במשקל של אתה רואה מה אתה חושב שאתה רואה, אבל אתה לא רואה מה אתה באמת חושב

ולפעמים גם ארנבת כן וקצת אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אוקי, אתה מדבר על זה שהמירכוז או החזרה של ההגה היא חזקה יחסית, אני מדבר על משקל במרכז ההגה, וההגדרה משקל מעט מוזר לא ברורה לי, שירשמו קל או כבד, איך אני אמור לנחש למה התכוונו?

אי לי מושג, זו הדבר הכי קרוב שחוויתי ברכב ביחס למשפט בכותרת. נניח לפי היגיון הכותב שרוב "המשקל" נמצא במרכז ההגה, אז מה שעולה לי לראש שההגה ינסה להתמרכז כל הזמן, לא?

ניסוח לא ברור, משהו כמו לשלוח מישהו שיביא לך את "הדבר הזה מהמקום ההוא שם".

אם תספר על איזה רכב זה נכתב, מי שנהג בזה ינסה להסביר לך את התחושה הזו באופן נורמלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדובר על הסוויפט הידנית,

נהגתי עליה בנסיעת מבחן ולא הרגשתי בעיה, מצד שני אני לא בוחן רכב ואלא אם כן זה היה חריג לא בטוח שהייתי שם לב לזה.

• תוכן חדש...