Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מנוע 5 משהו קבריולט?

מישהו יכול להגיד לי אולי מה המחירון שלה?

כי בעיקרון ראיתי אחת כזו בשכונה שלי פה

אבל בדקתי במחירון של מוטוכר (אני יודע שהוא לא מדויק וזה, אבל אין לי משהו אחר כי אני לא ישלם כסף ללוי יצחק כדי לראות פעם אחת מחיר) והוא לא מצא דגם מעל שנת 93 מנוע 3.1

פורסם

מוזר...

בדקתי גם במחירון של לוי יצחק על הפונטיאק

ומשום מה גם שם לא מופיע דגם כזה

מישהו יכול להסביר איך זה הגיוני אם אתמול אבא שלי ראה פונטיק טמפסט קבריולט מנוע 5 משהו?

וזה בדוק היה שנת 95 ובדוק טמפסט ובדוק קבריולט

מוזר...

פורסם

טמפסט קבריולט לא היתה.

רק סנבירד עד 94' ואח"כ קוואלייר.

ייצורה של הטמפסט הופסק ב-93' עקב איחוד הפעילות של ליאו גולדברג והאחים עיני תחת המטרייה של UMI, בשל העובדה שהשברולט קורסיקה היתה זהה לטמפסט למעט שנויי גימור קלים, ולפיכך הוחלט להמשיך ולייבא רק את גירסת שברולט לדגם הנ"ל.

מאותה סיבה אגב הופסק ייבואה של השברולט אסטרו וייבאו רק GMC Safari.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוזר מאוד

אני ינסה להגיע שוב למקום ששם נצפתה המכונית בעצמי ויבדוק איזה סוג האוטו והכל

כי אבא שלי בטוח במאה אחוז שלפי מה שהיה רשום על מודעת המכירה בחלון זו הייתה טמפסט קבריולט שנת 95 מנוע 5 משהו

• תוכן חדש...