Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניה של רכב מחברת ליסינג גדולה, קיה ריו 2009. מהחברה נאמר לי שהרכב עבר תאונה מקדימה. ראיתי את דו"ח הטיפול ברכב, היה חיוב על פחחות וצבע. סה"כ 1500 ש"ח. הנציג אמר שזה סכום נמוך מאד שמעיד על נזק קל בלבד ועל כך שלא נגרם נזק לשילדה. בכל מקרה זה כן גרם לירידת ערך.

הרכב עדיין לא נבדק במכון(אני לוקח אותו השבוע). השאלה היא למה כדאי לשים לב בבדיקה, ובתוצאות לגבי שילדה ומרכב? מתי תאונה נחשבת לשילדה שגורמת נזק בטיחותי?

תודה על העזרה.

פורסם

חפש קיה ריו שלא עברה תאונה כלל. אם תחפש טוב, תמצא.

בעוד 3 שנים כשתרצה למכור את הרכב (בהנחה וזה עוד 3 שנים) אתה תתמודד מול עוד עשרות אם לא מאות רכבים זהים, ושלך יהיה עם תאונה ולאחרים לא תהייה תאונה. ככה שאו שעכשיו אתה מקבל הפחתה מאוד גדולה ומגלגל אותה הלאה, אולי אפילו בקושי רב, או שאתה מוותר על הרכב.

אני רק יכול לומר לך שלפני שנה נרכשה מחברת בלו סקאי קיה ריו במצב חדש ע"י קרוב משפחה, ללא תאונות וללא פאקים מכניים...49K זה היה המחיר.

פורסם

אם סכום התיקון של תאונה מקדימה מסתכם ב 1500 ש"ח, מדובר בתאונה קלה מאוד, שלא תשפיע על בטיחות הרכב ובספק שגם על סחירות.

1500 ש"ח זה אומר שלא הוחלף שום חלק במרכב הרכב (לא פגוש ולא מכסה מנוע ולא כנף).

אם כל זה נכון (וזה יתברר לאחר הבדיקה), אין שום בעיה לקנות את הרכב.

בכל מיקרה ריו עם עבר של ליסינג תימכר במחיר זנות בעתיד, והתאונה הזאת לא תשפיע על המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למען האמת אין לי כמעט כל כוונה למכור את הרכב בשנים הקרובות. וגם אם כן אז בחברה מתחייבים לקנות אותו חזרה באותו אחוז מהמחירון גם ללא טרייד אין, כך שהשיקול הכלכלי לטווח ארוך פחות משנה. אני קיבלתי גם הנחה מאד יפה על הרכב.

הסימן שאלה שלי הוא ההיבט הבטיחותי.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה ואם לא יהיה ליקויים בעלי משמעות גבוהה בשלדה, אלא רק נמוכה ושולית, אין בעייה בטיחותית עם התאונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...