Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקבל בבקשה מידע מה חוקי, ומה לא אני רוצה לשפראת הרכב [סובארו אימפריזה WRX 2003] אבל פוחד מטסט ובמיוחד מהמשטרה

למשל אינטרקולר תחתון,טורבו מוגדל הבנתי שבשביל לעדכין את האינטרקולר צריך לפרק חלק מהשילדה של הרכב עד כמה זה קריטתי לבטיחות הרכב ולחוקיות

אבל לפני שאני מתחיל לשפר את הכוח של הרכב אני רוצה מאוד לעשות הסבה לברקסים מוגדלים יותר אשמח לקבל המלצות על משהו ברמה גבוהה וטבה וכמובן לדעת מה המחיר של זה.

פורסם

בינינו תגיד מה אתה רוצה לשפר? כי למעשה חוץ הנמכה של רכב שיפורי מראה פנימי, לא כולל שעונים, ומערכת הסאונד הכל אסור מבחינת השוטר שיטצור אותך במקרה.

פורסם

בארצנו אין חוקי, כי הכל אסור. אלא אם כן רשום אחרת.

ולכן מה שיש זה: " לא נראה לעין " .

יש לי חבר עם רכב שהוסב לטורבו וגם הבוחן מס' 1 בארץ לא יראה כלום אצלו במנוע.

רוצה טורבו גדול יותר, לך על זה, אבל את המסביב תשאיר כמה שיותר דומה למקורי, שחור.

למשל, צינורות גדישה, הימנע מכחול אדום כסוף מבריק וכו'. צינור שחור עושה את העבודה בדיוק כמו כחול אבל פחות נראה לעין.

רוצה קולר קדמי? אין בעיה, שוב שחור יעשה את העבודה בדיוק כמו כסוף אבל לא ימשוך את העין.

רוצה מערכת פליטה איכותית יותר? בכיף. לא כל העולם חייב לשמוע את זה. שים כזאת שתשמור על השקט והכל יהיה בסדר.

הכל אפשר לעשות, השאלה זה איך.

גם ככה שום שינוי ושיפור ברכב לא יהיה חוקי פה בארץ.

אבל הכל אפשרי כל זמן ששומרים על פרופיל נמוך.

בהצלחה לך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

מה חסר לך ברכב?

כוח? אחיזה? תתן יותר פרוט לאן אתה מעוניין להגיע.

תמיד השיפור הכי קל זה שינוי ניהול מנוע שביחס למחיר נותן את השיפור הכי טוב תעשה בירור בסדנאות העוסקות בזה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תתחיל מהבסיס.

תנסה צ'יפ, אני לא חזק לגבי האימפרזות, אבל לדוגמא לוואגיות צ'יפים מעלים בערך 40-50 כ"ס.

אני מאמין שגם לאימפרזה תקבל תוספת של יותר מ 30+ כ"ס ולכן אולי לבנתיים זה מאוד יספק אותך.

מעבר לטורבו יותר גדול משמע חיזוקים, שידרוגים ושינויים, סעפות, מזרקים, ניהול וכל מה שמסביב.

שלא נדבר על מצב שבו תצטרך לחזק מכלולי מנוע שהמחירים שם מגיעים לעשרות אלפי שקלים.

פורסם
תתחיל מהבסיס.

תנסה צ'יפ, אני לא חזק לגבי האימפרזות, אבל לדוגמא לוואגיות צ'יפים מעלים בערך 40-50 כ"ס.

אני מאמין שגם לאימפרזה תקבל תוספת של יותר מ 30+ כ"ס ולכן אולי לבנתיים זה מאוד יספק אותך.

מעבר לטורבו יותר גדול משמע חיזוקים, שידרוגים ושינויים, סעפות, מזרקים, ניהול וכל מה שמסביב.

שלא נדבר על מצב שבו תצטרך לחזק מכלולי מנוע שהמחירים שם מגיעים לעשרות אלפי שקלים.

+1

כלום לא חוקי בארץ. תתחיל מצ'יפ (שלמזלנו את זה לא רואים חברינו כחולי המדים) ומשם תתקדם הלאה.

פורסם

שלום לך שוטר יקר.

שוטר למה?

אולי בגלל העילגות, אולי הגללל שגיאות הכתיב, אולי בגלל שכל הפוסט הזה מריח לי "כחול" יותא מדרדס ביום הדרדס הבין-לאומי.

לשפר?

אסור כלום.

אפילו את המאפרה אסור לך להחליף.

מבסוט?

יופי!

פה נגמר הדיון.

יום טוב וד"ש לברונו שטיין.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
שלום לך שוטר יקר.

שוטר למה?

אולי בגלל העילגות, אולי הגללל שגיאות הכתיב, אולי בגלל שכל הפוסט הזה מריח לי "כחול" יותא מדרדס ביום הדרדס הבין-לאומי.

לשפר?

אסור כלום.

מבסוט?

יופי!

פה נגמר הדיון.

שוטר צריך לפתוח ת'רד?.. I DONT THINK SO !!

שוטר יכול להרשם ולהכנס, רק לצפות במתרחש פה ולהבין מה יש לכל אחד מאיתנו מתחת למכסה מנוע.

יכול להתדפק על דלת ביתנו בלילה, ויכול לפגוש אותנו במפגשים (שעדיין לא מוסתרים תחת שם קוד).

אין לו באמת סיבה לפתוח כזה דיון.

פורסם

שיפורים זאת מילה גדולה שכוללת המון דברים,

על ג'אנטים,השחרה בצדדים,חצאיות ופנסי ערפל אף אחד לא יטריד אותך בשום מקום,

כל עוד זה חוקי ובגדר הנורמאלי.

פורסם
שלום לך שוטר יקר.

שוטר למה?

לשפר?

אסור כלום.

מבסוט?

יופי!

פה נגמר הדיון.

אתה רואה יותר מדי סרטים.

99% אחוז מהשוטרים לא יבחינו בשיפור שתעשה, בטח שלא באמפרזה טורבו שנראית קרבית מלכתחילה.

וגם בטסט כל עוד תשאר עם פילטר מקורי (לפחות רק לטסט עצמו) ותעבור בדיקת זיהום אוויר אין שום סיבה שתיכשל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
שלום לך שוטר יקר.

שוטר למה?

לשפר?

אסור כלום.

מבסוט?

יופי!

פה נגמר הדיון.

ילדון שמישהו מבקש עזרה אז אולי הוא באמת צריך אותה אז אל תבלבל יותר מדי במוח פעם הבאה

פורסם
בינינו תגיד מה אתה רוצה לשפר? כי למעשה חוץ הנמכה של רכב שיפורי מראה פנימי, לא כולל שעונים, ומערכת הסאונד הכל אסור מבחינת השוטר שיטצור אותך במקרה.

בוא נתחיל מברקסים מוגדלים מה אתה ממליץ לי איזה חברה,סוג,וגודל ?

ואיפה הכי כדי לי ליקונת ?

פורסם
בוא נתחיל מברקסים מוגדלים מה אתה ממליץ לי איזה חברה,סוג,וגודל ?

ואיפה הכי כדי לי ליקונת ?

ידוע לי כי נקודת התורפה של הסוברו היא הברקסים, לדעתי כדי לנסות להגדיל מרכבים של הקונצרן, אם לא זה בעיתי קצת בגלל המחיר.

הכל מקרה גם אם תקנה קאךיפרים של החברות המוכרות תצטרך מתאם, לכן אפשרי להביא כל קליפר גדול משלך ולהתאים לרכב שלך.

אני הייתי מחפש משהו גדול מהחברה ומגבה בדיסקים גדולים ואיכותיים ביחד עם רפידות טובות.

זה יספק אותך.

גוגל בדוק כאן: http://www.brakepartssuperstore.org.uk/contents/en-uk/d3760_Subaru.html

או כאן http://s.maxthon.com/?q=gsmbrakes

את הרפידות צלחות בדוק כאן: http://www.motorsportworld.co.uk/frame-manranges.asp?code=34

תבחר מה שבה לך, רק זכות ששאתה לא יכול ליבא, יש מעטים שמשרד התחבורה מרשה להם להכניס את הברקסים.

פורסם

השאלה מה מפריע לך בבלימה.

החוזק שלה שלא מספק אותך או שהיא דועכת מהר יחסית?

במידה וזאת בעיית דעיכה תוכל לשים צינורות בלימה שזורים.

במידה והרכב לא עוצר טוב ואין קשר לדעיכה הייתי אולי מחפש סט של STI

פורסם

הכל לא חוקי , אבל תכלס מי יכול לעלות על הדברים האלה , כי אתה כבר עם רכב טורבו אז לא תהיה לך בעיה לשפר אפילו אם תשים טורבו גדול יותר .

מה שכן הם יכולים לשים לב לדברים שמושכים עין כמו אגזוז או פילטר פתוח.

• תוכן חדש...