Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיידעלא! אני יהודי!!!

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי חתיכה דקה, בעובי 2ממ בערך בשביל לראות אם שכבה אחת של השחרת חלונות תספיק, בנתיים זה פרפקט, לא מסנוור בכלל ואפשר לראות את זה בבירור באור יום.

מחכה לי ברחובות חתיכה יותר עבה בגודל הרצוי מחומר חדש ונקי, זה ישמש להתקנה הסופית.

הנה תמונה להמחשה כרגע

d8221f5a.jpg

פורסם

ReZ0

נראה נחמד, אולי לשייף את הפרספקס מהצד הפנימי? כאילו לעשות אותו מט? זאת חתיכה לניסוי, נכון? אז אפשר לנסות :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

לפרספקס יש תכונה קצת יותר מעניינת והיא להוליך אור - אם אתה תחרוט בו משהו ותלטש את החריטה (מעבר זריז עם מבער כמו שציינתי קודם) החריטה תוליך כל אור שתזרים לתוך הפרספקס.

עם פרספקס מספיק עבה אתה יכול גם לקדוח חור לנורת LED קטנה ואז כל העסק מואר בצורה יפהיפיה.

התוצאה היא משהו כזה

http://www.youtube.com/watch?v=1vmTrj_RiwA&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערכתי למשהו יותר מתאים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז ככה:

1. השעון מתח ממוקם שם זמנית, אני מזמין בערך 10 שעוני מתח קטנים יותר, שניים מהם יורכבו אצלי וזה יוטמע במקום פרקטי כלשהו (עדיין לא סגור איפה בדיוק)

2. חשבתי להכין מסגרת מMDF וליצוק מסביב קצת פיברגלאס לייפיף את המראה, ולהכניס את הפלטה מבפנים (למראה יותר נקי)

אז לשייף את הקצוות לא יהיה רלוונטי.

3. אדי, מספיק לי 66 לדים, אני לא רוצה להאיר את כל האיזור :) הרצון זה שזה יראה בדיוק כמו במגברים של רוקפורד מסדרת הפאוור (T2500/1000.4). שחור עם הלדים מבצבצים מאחורה.

הנה סרטון קצר שעשיתי עכשיו, אני פשוט חולה על הדבר הזה:-D

http://www.youtube.com/watch?v=frxRnRE3Q8w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

בסוף אתה תבנה "מראה אין סופית" - זה מאוד פשוט אפרופו להכין את זה ואפשר בקלות למצוא ביוטיוב סרטון של 5 דקות שמסביר איך וגם מאיפה לרכוש את הכל...

http://www.youtube.com/watch?v=PRYQyMXBM4U&feature=fvwrel דרך יוטיוב

תביט טוב טוב - זה שולחן רגיל - אין שום דבר מלמטה.

Pioneer TS-X150

פורסם

REZO - עכשיו שאני נזכר, הייתה כזו אופציה ברדיודיסקים הישנים של פיוניר:D

אאל"ט היה לי כזה ב פיוניר 760 כלשהו, לא זוכר את הדגם, אבל היה שם 760

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...