Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיויק שנת 98 מנוע D16Y8 גיר אוטומט

הרכב הראה אי סחיבה לפני כן, הרכב נסע עמד בערך חצי שעה לאחר מכן בוצע ניסיון להניע ולא הניע

חוטי הצטה ולאגים חדשים

לא יוצא חשמל מהדיסטרביוטר

יש דלק - אין הצתה

תודה,

אלי

Only RWD

פורסם

אותה בעיה בדיוק אצל חבר, נפתרה כשהחלפתי לו מפלג מפירוק בעלות של 300 ש"ח , עבודה עצמית והאוטו חזר לעצמו, כל המוסכים שביקר בהם לפני כן החליפו לו חצי רכב ולא עזר.

להונדה סיויק יש בעיה עם הכויל/מפלג (יחידה אחת כמובן) שמחליטה למות בלי התראה..

הייתי מנסה במגרש פירוק אם יסכימו לתת לך לבדיקה, לי הסכימו והתשלום בוצע אחרי ההרכבה.. עניין של 10 דקות עבודה שבוצעה במגרש.

בהצלחה

ליאור

פורסם

היתקשרתי עכשיו לכמה פירוקיות. הם לא מסכימים לקחת לבדיקה לראות אם זאת הבעיה ורק לאחר מכן לשלם

אני צריך לדעת איך אפשר לבדוק אם זה באמת הדיסטרביוטר או שזה משהו אחר באוטו

Only RWD

• ספונסר פורום
פורסם

נסה במקביל להתקשר למספר מסעדות ולבקש מהם לבוא לאכול אצלם ולשלם בסוף הארוחה רק אם הארוחה תהיה לטעמך.

המוסך שאתה מטפל אצלו משקיע זמן בתיקון התקלה וגם אם הוא טועה באבחנה הוא יכל לקבל במקומך רכב אחר שכן היה משלם על הזמן עבודה הזה. מקווה שעכשיו אתה מבין את הסיבה לתשובה שקבלת מכל המוסכים שפנית אליהם.

פורסם

שלום עזרה, אני מסכים וזה גם מה שאני חשבתי עד שקראתי את ההודעה של "ליאור111".

מההודעה שלו הבנתי שאיפשהו יש סיכוי שמישהו יסכים לתת לי את המפלג לניסיון לאבחן את הבעיה.

ולא מדובר במוסך, מדובר בפירוקיה שמוכרת חלקים משומשים לרכב לצורך העיניין.

בכל אופן, גם אני למרות שחשבתי כמוך עזרה, הצלחתי למצוא פירוקיה קרובה לבית במחיר מצחיק של 200 ש"ח למפלג שלם והוא אמר תנסה תראה אם זה הבעיה, אם זו לא הבעיה תחזיר.

אכן כך היה, הרכבתי את המפלג, ומצאתי את הבעיה [אחרי פירוק לגורמים ובדיקות אביזרי חשמל פנימיים] שהקוייל בלבד שרוף

בתוך המפלג יש קוייל, מודול הצטה ושלושה חיישנים.

הקוייל בלבד נשרף, החלפה של הקוייל בלבד פתרה את הבעיה.

תודה

אלי.

Only RWD

• ספונסר פורום
פורסם

אני שמח לשמוע שמצאת בעל מקצוע הגון, אתה מוזמן לרשום חוות דעת מפורטת בפורום חוות דעת כדי ששאר חברי הפורום ידעו לאן לפנות.

פורסם

הכל תלוי בגישה כשאתה מגיע למגרש פירוק!

זו לא פעם ראשונה שאני לוקח חלקים לבדיקה, בדיוק בגלל זה בעל המגרש מסמן את החלקים שלו.

זה לא בר השוואה למסעדה, אתה לא יכול להקיא את האוכל אם לא אהבת..

בד"כ לא מתעסקים עם החלפה של הכויל בלבד ומחליפים את כל המפלג, יפה שהייתה לך הסבלנות לזה..

ליאור

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי הונדה סיווק 1999 

החלפתי כוייל +מודול ...לא הצלחתי להניע אבל נשמע שרוצה להידלק

החלפתי פלגים חדשים לשמחתי בסטרט הראשון הניע 

נסעתי יומיים  נח בשבת ..יום ראשון לא מניע בדקתי אין הצתה 

מה יכול להיות הבעיה 

תודה יהודה רובי  

• תוכן חדש...