Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CASKA vs ROAD ROVER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ליפני שבוע SEAT LEON. הוא הגיאה אם מולטימדיה של CASKA. שיחקתי קצת אם מערכתת לא כלכך אהבתי אותה תמורת הכסף שהי עולה. הציו לי להחליף אותה ל ROAD ROVER. לפי תגובות שקרתי, היא יותר טובה. יש למישהו מערכת כזו?

פורסם

יש לי שני HU מבוססי RR שכאלו.

זה הכל עניין של מזל במקום מסויים כי הROAD ROVER זו סה"כ מערכת הפעלה מבוססת WINCE עד כמה שידוע לי.

יותר נכון זו אפליקציית פרונט-אנד מולבשת על WINCE נעול.

ואותו דבר הCASKA לפי מה שראיתי עד היום.

למה זה עניין של מזל? כי אתה קונה חומרה (הרדיו דיסק עצמו) שהיא זבל סיני טהור שעליו הלבישו את המערכת הפעלה הזו.

ברכב של אבא שלי - הוא קיבל רוד רובר שהולבש על מערכת ישנה של ניפון והיו לו ים בעיות! איכות הצליל - סבירה ביותר.

ברכב של אשתי - יש לנו רוד רובר מקורי של רוד רובר (הם גם מייצרים בעצמם יחידות ראש) והוא דווקא עד עכשיו מפתיע מאוד לטובה, איכות צליל ביציאות המגברים שמספקת אפילו אותי - והיו לי לא מעט יחידות ראש. המערכות האלה מבוססות CARPC ולכן יש להם שם כרטיס קול שמוציא אות נקיה.

ההמלצה שלי היא להצטייד בליין דרייבר ולקנות יחידת ראש מקורית של רוד רובר.

הדברים שאתה צריך לדעת עם המערכות האלה הם -

הן לא סטנדרטיות בשום מובן - קשה מאוד למצוא אחת שהגודל הפיסי שלה הוא באמת דאבל דין.

הן מיוצרות מרכיבים זולים ואורך החיים של יחידת ראש כזו סביר להניח שיהיה קצר משמעותית מיחידת ראש מבוססת מותג.

יש איתן כל מיני בעיות מוזרות כמו קורא כרטיסי SD שמצליח לקרוא רק חלק מהכרטיסים שתכניס אליו.

מתאם הגה משוגע לגמרי שעובד מתי שבא לו ולא כל פקודה הוא יודע לקלוט או יותר גרוע - קולט פקודות לסירוגין.

בקיצור - בהתקנה תוודא שה-כ-ל עובד אחרת אל תצא מהמקום ותרשום כל דבר שלא היה לך ברור בכוונים בכדי שאח"כ תוכל לפחות לנסות להחזיר את המצב לקדמותו במידה וניתקו לך את המצבר ברכב.

בהצלחה - באמת, בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה אפשר להשיג מערכות רוד רובר מקוריות של רוד רובר, כמו שאמרת, ולא את המוצרים הסינים שניפון קונה פה? כי אני לא מוצא אתר או משהו כזה

פורסם

הRR שאני קיבלתי הוא בעצם מתנה מצה"ל ביחד עם ג'אנט מגנזיום, חיישני רוורס, מצלמת רוורס וזוג משענות ראש עם מסכים במסגרת רכישת רנו מגאן 2 במבצע שהיה עליהן בקרסו.

מתקיני הבית של רנו הינם אהובי שי - שניהם יושבים ברחוב ריב"ל ליד המסגר בת"א.

אתה יכול לברר דרכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...