Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך חלקי לרודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ב27.5 אני טס עם אישתי לרודוס ל 5 ימים

דבר ראשון שרציתי לשאול, יש לי בידיים 450$ איפה כדאי להחליף אותם ליורו, פה בישראל או ביוון?

ככל הנראה אנחנו נזמין מלון בשם MIRALUNA KIOTARI VILLAGE שנמצא בצד מזרחי של האי קרוב לכפר לינדוס

אשמח לשמוע מחוויות אישיות שלכם מה יש לעשות שם איפה כדאי לבקר.

אומנם זה מלון 5 כוכבים והכל כלול אבל אנחנו מאלה שאוהבים לטייל ובשביל זה הזמנו רכב לכל התקופה בלי הגבלת קילומטרז'(אני יודע שהדלק לא זול לכן לקחנו רכב מאוד חסכוני פיג'ו 107)

בגדול אשמח להמלצה על חוף מצויין, אנחנו אוהבים טבע, נופים, קצת טיולים בכפרים מעניינים,אשמח אם יש כביש\דרך יפה לנסוע דרכה ליעד כלשהו, עוד דבר שמעניין להשכיר אופנוע ים מה עלות התענוג?

שקלתי להשכיר gps אבל הבנתי שלא כדאי מכמה סיבות העיקרית שהמיפוי שלו לא הכי מוצלח(לפי חברת השכרה של הgps) אז כנראה אצטרך להסתדר עם מפת נייר אלא אם יש למישהו המלצה לאפליקצייה לאייפון של מפת רודוס(אופליין כמובן).

בגדול זהו מחכה להמלצות שלכם כדאי לעשות את החופשה מהנה יותר , תודה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילו טרחת לחפש היית מוצא שרשור חי בנושא.

חיפוש נוסף יעלה עוד כמה שרשורים עם לא מעט מידע.

סה"כ רודוס אי קטן, 5 ימים יספיקו לכם מעל הראש.

לא לשכוח לקנות מטריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה השרשור שלי, אבל בעיקרון הנושא שם בטופיק של רכבים, ככה שלא רציתי יותר מדי לעבור נושא והחלטתי לפתוח פה

פורסם

קודם כל לא לוותר על פארק המים.

מה שאני עושה במקומות כאלה (רודוס, קפריסין וכו') פשוט פותח מפה ונוסע למקומות היותר מבודדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל לא לוותר על פארק המים.

מה שאני עושה במקומות כאלה (רודוס, קפריסין וכו') פשוט פותח מפה ונוסע למקומות היותר מבודדים.

שמעתי על זה שיש שם את הפארק מים הכי גדול באירופה, החלטנו שכבר במקום נחליט אם נלך או לא.

לדבי "פתח מפה וסע" רעיון נחמד אבל עדיין הייתי רוצה לתכנן כמה שיותר את הטיול

פורסם

לא שמתי לב שהשרשור שלך. מכל מקום - הוא התפתח לייעוץ כולל בנושא רודוס, כך שתמצא בו את מבוקשך, או לפחות את רובו.

סה"כ מספר האתרים די קטן - העיר רודוס, עמק הפרפרים, איזה מנזר לא רחוק ממנו, מונוליתוס, לינדוס, עמק הפרפרים, שבעת המעיינות. אולי עוד אתר קטן או שניים.

הזכרתי מטריות - יש ברודוס התמחות מיוחדת בייצור מטריות איכותיות וזולות וגם עניבות - חזרתי משם עם מבחר של אלה ואלה, סה"כ במחירים די זולים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברה חייב עזרה דחופה!

שחכתי לגמרי אבל יוצא שאני טס בחג השבועות כשאין רכבות!

איך להגיע לשדה טעופה?

אומנם יש לי רכב אבל המחירים של חנייה בנדב"ג שוחטים, הבנתי שחנייה הכי זולה ליום עולה 35שקל, יש רעיונות מה לעשות?

פורסם

מהיכן אתה יוצא? מחיפה ומהצפון יש בד"כ מוניות שירות (מוניות עמל או קוי הגליל), ואפשר לתאם איתם גם איסוף בדרך, למשל זכרון או חדרה.

פורסם

אפשר לחנות בישוב קרוב ולקחת מונית.

אופציה נוספת היא כפר טרומן. תקבל הסעה הלוך ושוב משדה התעופה ואוטו שטוף כשתחזור.

בכל מקרה לא ממליץ להתפתות לשיט. זה שורף יום שלם בשביל כמה שעות באי קטן שאין בו יותר מידי מה לעשות.

בכל הטיולים שעשיתי בחול המקומות הכי יפים היו אלה שהגענו אליהם כשהלכנו לאיבוד (בתאילנד לקח לנו 3 ימים לחזור למקום עם דוברי אנגלית). בקש במלון שאתה מתאכסן בו המלצה לאיזו טברנה טובה. אנחנו היינו בטברנה בעיר באיזור הלא מתוייר. היה 10 אבל לא זוכר איך קראו לה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למיטב זכרוני המוניות עולות סביב 70-80 ש"ח לאדם לכיוון. התקשר ל"עמל" ובדוק. צריך להזמין כמה ימים מראש, והנהג מתקשר אליך בערב לפני הטיסה לתאום מדוייק של האיסוף. הוא עושה סיבוב בעיר ואז נוסע לנמה"ת.

אל תשכח לעשות צ'ק אין אלקטרוני אם הדבר אפשרי - יקצר לך הליכים בנמה"ת.

לגבי "ללכת לאיבוד" - חבר'ה - זה רודוס, השטח הוא בערך כמו הגליל, וחלק גדול מהאי (מחציתו הדרומית) שומם לחלוטין. אין ברירה אלא להצטרף לעדר.

לגבי כפר טרומן - יש שם שני חניונים, המחירים דומים, והשירות פועל כך שאתה מביא לשם את הרכב והם מסיעים אותך לשדה. כאשר אתה נוחת אתה מתקר אליהם והם באים עם הואן ואוספים אותך. אני חושב שהם גם דואגים להניע את הרכב, לפחות במסגרת הכיסאות המוזיקליים שהם עושים שם כל פעם שמישהו טס או חוזר. בנתב"ג אתה מחנה כמו במגרש חניה רגיל, לוקח כרטיס חניה וחשלם ביציאה. יש שירות התנעות למי שמצברו שבק, ואוטובוס השאטל של השדה נותר שירות מצויין של הסעה לטרמינאל (החניון קרוב לטרמינל 1 ונדובר בנסיעה של כמה ק"מ עד טרמינל 3). צריך להשוות מחירים לעומת כפר טרומן באצמעות הרשת ובירורים טלפוניים. אני השתמשתי במהלך השנים פעמיים בכפר טרומן ופעמיים שלוש בחניון שלנתב"ג ובשניהם לא היתה לי כל בעיה. ד"א - בנתב"ג יש גם חניון מקורה, אבל יותר יקר, וגם בכפר טרומן לוקחים תוספת תמורת חניה מקורה.

פורסם
למיטב זכרוני המוניות עולות סביב 70-80 ש"ח לאדם לכיוון. התקשר ל"עמל" ובדוק. צריך להזמין כמה ימים מראש, והנהג מתקשר אליך בערב לפני הטיסה לתאום מדוייק של האיסוף. הוא עושה סיבוב בעיר ואז נוסע לנמה"ת.

אל תשכח לעשות צ'ק אין אלקטרוני אם הדבר אפשרי - יקצר לך הליכים בנמה"ת.

לגבי "ללכת לאיבוד" - חבר'ה - זה רודוס, השטח הוא בערך כמו הגליל, וחלק גדול מהאי (מחציתו הדרומית) שומם לחלוטין. אין ברירה אלא להצטרף לעדר.

לגבי כפר טרומן - יש שם שני חניונים, המחירים דומים, והשירות פועל כך שאתה מביא לשם את הרכב והם מסיעים אותך לשדה. כאשר אתה נוחת אתה מתקר אליהם והם באים עם הואן ואוספים אותך. אני חושב שהם גם דואגים להניע את הרכב, לפחות במסגרת הכיסאות המוזיקליים שהם עושים שם כל פעם שמישהו טס או חוזר. בנתב"ג אתה מחנה כמו במגרש חניה רגיל, לוקח כרטיס חניה וחשלם ביציאה. יש שירות התנעות למי שמצברו שבק, ואוטובוס השאטל של השדה נותר שירות מצויין של הסעה לטרמינאל (החניון קרוב לטרמינל 1 ונדובר בנסיעה של כמה ק"מ עד טרמינל 3). צריך להשוות מחירים לעומת כפר טרומן באצמעות הרשת ובירורים טלפוניים. אני השתמשתי במהלך השנים פעמיים בכפר טרומן ופעמיים שלוש בחניון שלנתב"ג ובשניהם לא היתה לי כל בעיה. ד"א - בנתב"ג יש גם חניון מקורה, אבל יותר יקר, וגם בכפר טרומן לוקחים תוספת תמורת חניה מקורה.

אם 70-80 ש"ח לאדם לכיוון זה יוצא הרבה יותר יקר אם אני ישאיר רכב בכפר טרומן למשל...

פורסם

צריך לברר את העלות בכפר טרומן - סה"כ המחיר ייצא די דומה, תביא בחשבון הוצאות רכב על 200 ק"מ שזה לפחות 200-300 ש"ח.

פורסם
צריך לברר את העלות בכפר טרומן - סה"כ המחיר ייצא די דומה, תביא בחשבון הוצאות רכב על 200 ק"מ שזה לפחות 200-300 ש"ח.

ביררתי עלות 33 ש"ח ליום בכפר טרומן אבל הם לוקחים עוד 50 ש"ח על זה שמביאים את הרכב לשדה תעופה.

ככה שאני בכיוון לחנות בשדה תעופה עלות 35 ש"ח.

לגבי דלק יש לי רכב חסכוני, דלק לשני הכיוונים יעלה לי בסביבות 80 ש"ח סה"כ יוצא 220-230 ש"ח

אם לקחת מונית זה יוצא 280-320 ש"ח(לשני אנשים כמובן)

נ.ב השאלה אם אני שם את האוטו נגיד ב 11 בבוקר ביום ראשון ולוקח ביום חמישי 15:30ב האם אני ישלם על 5 ימים שלמים או 4 ימים ו 4:30 שעות?

מה עלות שעת חנייה אם מישהו מכיר?

פורסם

קיץ שעבר שהייתי ברודוס לקחנו טיול ללינדוס והיה ממש נחמד, אם תעלה למצודה בראש ההר תוכל לראות מפרץ דיי מבודד במרחק רבע שעה הליכה במורד ההר, רוב התיירים לא יודעים שהוא קיים.

• תוכן חדש...