Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובל מטינטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי זה התחיל והאם הוא סבל\סובל במקביל, מיריד בשמיעה?

שאלה מתבקשת נוספת, האם בוצעה בדיקת שמיעה?

תן עוד פרטים.

ככלל, אין יותר מידיי מה לעשות עם זה, וצריך להשלים עם העניין.

מדובר, כמפורט בטח בקישור, בפגיעה בעצב השמיעה.

פורסם

קודם כל לטפל בחשיפה לרעש, על מנת לצמצם נזקים נוספים.

האם יש סימפטומים נוספים? ירידה בשמיעה, סחרחורת וכו'.

מעבר לכך - עד כמה שאני יודע אין הרבה מה לעשות, אבל חייבים לבצע בירור מלא כדי לודא שמדובר בנזקי רעש ולא במשהו אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכבר מפורט בקישור. עקב כך ניתן להוציא הכרה כתאונת עבודה ואולי גם לקבל אחוזי נכות.

אני עצמי סובל מטנטון מונוטוני שנים רבות. למדתי לחיות עם העניין והוא לא מפריע כלל.

כמובן, כל טנטון הוא שונה בעוצמתו. לי, נפגע עצב השמיעה מוירוס, שגרם לירידה משמעותית בשמיעה והופעת טנטון חזק.

הטיפול, במקרה שלי, כלל אשפוז וטיפול תרופתי תחת מעקב. שלאחריו, השמיעה חזרה לנורמה והטנטון נהפך לחלש יותר אך לא נעלם.

בצבא, הייתי חשוף לרעש חזק, אך נקטתי באמצעי זהירות שכללו לפעמים אף פקקים באוזנים+אוזניות (חשוב לציין שהטנטון הופיע עוד לפני גיוסי לצבא, והחשיפה לרעש לא החמירה אותו או גרמה לירידה נוספת בשמיעה, בעקבות אמצעי הזהירות שנקטתי).

פורסם

ד"א - זה לא טינטוס אלא טיניטוס (tinnitus) אם אתה רוצה לחפש ברשת. בעברית נקרא טינטון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו שאני רואה שיש דבר כזה אני רוצה להוסיף ולשאול:

במהלך השירות הצבאי שלי הייתי בתוכנית האזנות, כל היום הייתי עם אוזניות והייתי נחשף לרעשים.

קורה לי מידי פעם לשמוע כמו ציפצוף כזה באוזן וכשאני שואל אחרים הם אומרים לי שהם לא שומעים כלום.

אז אני מבין שיכול להיות שנפגעתי כתוצאה מכך?

מה אני צריך לעשות?

קובי

• תוכן חדש...