Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך סידור החיווט הנ"ל, התגלה כי המזגן מקבל מתח מהתעלקות פיראטית על המוליך שמספק מתח למפוח.

כך שגם המפוח וגם המזגן ישבו על הפיוז 25A של המפוח.

על מנת להוריד את העומס על הקו והפיוז הנ"ל, ניתקתי את ההתעלקות הזו וסללתי קו עצמאי שמספק מתח למזגן מפיוז נפרד (כעת אין שום קשר חשמלי בין מערכת המפוח ומערכת המזגן).

השאלה שלי היא איזה פיוז נכון לשים למזגן?

לפי המנואל של וולוו, אם היה מותקן שם מזגן מקורי (ושימו לב שהמזגן שלי אינו מקורי) הפיוז המתאים היה 8A. מצד, שני המזגן ישב עד עכשיו על פיוז של 25A.

מה אתם אומרים?

(מעדכן בלי קשר: התקנתי למפוח פיוז אוטומטי 30A. בשלב זה לא ניצפת התחממות. טפו טפו טפו)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

איזה פיוז למזגן 8A / 16A / 25A?

מישהו יודע?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
איזה פיוז למזגן 8A / 16A / 25A?

מישהו יודע?

שתי שיטות להחליט:

1. השיטה היסודית - מדוד את צריכת הזרם בכל המצבים, ושים נתיך בעל ערך של לפחות 50% יותר מהצריכה המירבית.

2. השיטה הפשוטה - שים נתיך של 10. אם לא נשרף - הכל בסדר. אם נשרף - שים 15.

דני

• תוכן חדש...