Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרושרים הקודמים בהם התייעצתי ועדכנתי על התקדמות המערכת,

אני רוצה כעת לבצע את ההתקנה, ובהמשך (לאחר שהכל יהיה במקומו) להגיע למפגשים ולקבל המלצות על סאב.

ברשותי:

eclipse cd5030

tru tech s45

hertz hsk165

עיינתי בשרשור שנפתח לא מזמן בפורום לגבי המלצות לכבלים וראיתי שהמליצו על כבל רתכת, אבל אין לי מושג לגבי כמויות, מידות וכו'.

אשמח לקבל סוג של "רשימת קניות" של חומרים שאזדקק להם להתקנת הרכיבים בסיאט איביזה החדשה, כולל איטום של הדלתות הקדמיות. ראיתי שמישהו בפורום מוכר 3 יריעות של דיינאמאט. האם זה יספיק לי לאיטום הדלתות?

וגם שאלה: האם מספיק לי לאטום את סביבת הרמקול בלבד? (speaker kit)

איזה יתרון נותן בעצם איטום של הדלת כולה?

*יש לציין שעיינתי לפני כן ב FAQ ועשיתי גוגל, אך אשמח לקבל תשובות ספציפיות יותר למקרה שלי.

תודה!

פורסם

אני לא מכיר כ"כ את הרכב שלך לכן המידות יהיו די כלליות.

אם החלטת ללכת על כבל רתחת ממליץ לך לשים משהו שישמש אותך גם בעתיד כשתרצה להתשדרג למונו ולציוד שצורך יותר חשמל.

כבל ריתוך 35 מ"מ באורך של כ 6 מטר שזה כולל כבל + וכבל מינוס מהשילדה למגבר,נעל כבל לפלוס למינוס ולמצבר.

תצטרך בית פיוז ופיוז חיצוניים שתוכל לקנות כמעט בכל מקום(רק תבדוק מידות שהכבל יכנס בפנים)

RCA יש לך כבר? אם לא משהו סטנדרטי יעשה את העבודה,רוקפורד FRI 5.

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=2104

כבל רמקולים מומלץ לשים לטוויטר כבל בעובי 1.5מ"מ

כבל למידבאס מומלץ 2.5--כמובן שעדיף להעביר כבלים חדשים לתוך הרכב ולא להישאר עם המקוריים.

לגבי איטום--קודם כל 3 חתיכות לא יספיקו לך לאטום 2 דלתות מלא,הכל תלוי בכמה אתה רוצה לאטום את הדלתות,מומלץ לעשות בדרך כלל לעשות 2 שכבות בכל דלת + הוספת ספוגים אקוסטיים לדיפון(יכול רק לעזור).

תקנה משהו כזה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=459

יספיק לך לדלתות ובמידה וישאר תשלים לבגאז' גם,יכול רק להועיל.

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...