Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כן? אני בקושי מדבר בטלפון, בקושי שולח סמס (אם כי יותר ממה שאני מדבר) אבל משתמש המון בגלישה סלולרית. המון (ג׳יגה וחצי ביום חלש). אז אין לי מה לחפש אצל החברות הזולות, ואני נאלץ לחזור לחברה ישנה, לשלם שם על מסלול ולהוסיף לו גלישה ללא הגבלה. אז אני לא הרווחתי כלום, מלבד כאב ראש במעבר לגולן (שלא עבר חלק), עצבים כשהם התחילו לרצוח את האינטרנט, וטרטור נוסף כשעברתי לחברה אחרת. כיום החשבונית שלי (לאחר כל מיני הטבות לקוח חדש וכד׳) זהה לחשבונית שהייתה לי לפני המהפכה, regardless לשימוש שלי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרמי לוי אמורה להיות תוכנית אינטרנט טובה עם שיחות והודעות דומה לשאר החברות.

אני מאמין שגם בעתיד החברות החדשות יכניסו חבילות גלישה מוגדלות ואז תוכל לקחת חבילת שיחות ב-10 שקלים ולהוסיף חבילת גלישה. אין הרבה כמוך, אתה לא מייצג את הרוב ולכן אתה לא דוגמה.

רוב המשתמשים כן הרוויחו מכל הסיפור הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון, וזה מה שאמרתי בהודעה הקודמת - ושזה מצויין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שכחת לנתח את זה שהוט ביטלה את המסלולים שמאפשרים "לא דיברת-לא שילמת".:roll:

אתה יוצא מנקודת הנחה שהלקוחות האלה מעניינים מישהו.

הסיבה היחידה להחזיק לקוח כזה היא שבעתיד אולי הוא יצא מהבונקר הפיננסי שבו הוא נמצא.

פורסם

הסיבה היא שעל אותה חשבונית יכולים להיות גם מנויים יותר כבדים, בבחינת "שלח לחמך".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2. ישנה תלונה על כך שלקוחות וותיקים של גולן חסומים למסלולים החדשים - לדעתי זו התנהגות מקוממת מצד החברה.

זכותם לצאת במבצע שמיועד רק ללקוחות חדשים

מה רע בכך?

3. תלונה נוספת דנה באופן שבו מאיטים את הגלישה - גם כאן ניראה שגולן מתנהגת באופן בוטה ובניגוד לתדמית שהיא מנסה ליצור.

כתוב במפורש באתר של גולן כי "מעל 3G מהירות יורדת". מה רע הכך?

יהודה

פורסם

הטעות של גולן אם כבר זה שהם לא פועלים מהר יותר כדי לפתור מקרים שיכולים להוסיף להם לקוחות, כמו למשל עניין הדואל סים.

אם היה אפשרי דואל סים בגולן, אני מניח שעוד לקוחות היו מתווספים לגולן.

בנוסף לכך אני בטוח שיש להם עוד לקוחות שלא עוברים אליהם מסיבה טכנית כזאת או אחרת, אפשר לעשות סטטיסטיקה ולראות מה יביא יותר לקוחות כי יש את כל המידע הזה בהודעות פייסבוק שלקוחות פרסמו או אימיילים שלקוחות שלחו.

ד"א, האם לדעתכם הם מרווחים גם על הסים ב 39 ש"ח? אין לי מושג מה עלות של סים אבל המשלוח בוודאות לא עולה 39 ש"ח ..

פורסם
זכותם לצאת במבצע שמיועד רק ללקוחות חדשים

מה רע בכך?

כתוב במפורש באתר של גולן כי "מעל 3G מהירות יורדת". מה רע הכך?

יהודה

עכשיו כתוב... בזמנו גם שאלתי ספציפית בדף הפייסבוק שלהם ואמרו לי "תעשה מה שבא לך אין הגבלה". ואז מסתבר שכן.

בכ"א, יש הבדל בין האטה לבין ניתוק מוחלט, וגם מהירות של 7 ק"ב זה לא רציני בכלל. מבחינתי גולן רימו אותי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

על הפנים גולן טלקום, לפחות פה בחיפה.. אין קליטה מלאה, יש מצבים שבהם אני לא מקבל כלל סמסים ו/או שיחות.

העוד 30 ש"ח בחודש לא שווה את זה לדעתי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעניין....

גם בגולן וגם בהוט - קליטה מצויינת בחיפה.

הבעיה שבה אני נתקל באחד הקוים שלי בגולן הוא הד, כלומר אני מדבר מקו אחר (אורנג' או הוט) לגולן ושומע את עצמי כעבור איזה חצי שניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההד הזה לא רק בגולן, גם שאני מתקשר מאורנג' לאורנג' יש הד כאילו הצד השני בדיבורית (מה שלא נכון)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
על הפנים גולן טלקום, לפחות פה בחיפה.. אין קליטה מלאה, יש מצבים שבהם אני לא מקבל כלל סמסים ו/או שיחות.

העוד 30 ש"ח בחודש לא שווה את זה לדעתי.

תבדוק את התאמת התדרים של המכשיר לעומת הרשת בה הוא נמצא.

http://www.gsmarena.com/

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נו ברור, הרי זו הטעיה בפרסום. אף אחד כשאומרים לו "ללא הגבלה" חושב שמדובר על מהירות - חושבים שזה באמת ללא הגבלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גולן מתחילים לעלות לי על העצבים.

בהתחלה הכל היה בסדר,אבל כבר שבועיים,בכל פעם שאני יוצא מת"א האייפון מתריע על איבוד הרשת. מציק.

שוקל לעבור ל YOUPHONEA.

• תוכן חדש...