Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SEAT IBIZA FLOW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר די הרבה "חפירות" בספר רכב המקורי+ספר שמתלווה למקורי בנוגע למע' לא הניבו תשובות לשאלה ה1 הבאה:

לאחר די הרבה חיפושים בGOOGLE ולא מעט בכלל הפורומים (כולל הנוכחי),ברצוני לשאול מס' שאלות:

לאחרונה קיבלתי SEAT IBIZA FLOW עם מערכת מקורית ורציתי לדעת מה שמע המלא של המע' (המקורית שמגיעה עם הרכב)??

מה האופציות שלי להזמנת כבל מEBAY לצורך הטענת הIPHONE ושמיעת שירים (כבל AUX/USB)?

איך ניתן לפצל יציאה למגבר לצורך התקנת מע' כוללת :סאב,מגבר וקומפוננט על המע' המקורית?האם ניתן לרכוש מפצל "מקורי" שמוציא 2 יציאות (אני צריך RCA אחד למגבר).

תודה לעונים.

פורסם

תחליף את המקורי לאחד שהוא אפטרמרקט JVC פיוניר אלפיין וכו. גם איכות השמע תשתפר וגם יהיה לך את כל מה שאתה רוצה בלי מאמץ.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הרכב הוא רכב חברה,לכן איני רוצה להשקיע כסף רב.

אם ישנה אפשרות מוזלת (ע"י רכישת כבלים/מתאמים) מEBAY לצורך חיבור מגבר 1+סט קומפוננט (מוגבר),סאב.

נראה לי שישנה יציאת RCA אחת מהHU (זה אמור להספיק).

לגבי האייפון אם ישנו מתאם/כבל כלשהו כמו שיש למקביל (RCD310-510) אשמח לדעת/לקבל לינק.

פורסם

אין יציאת RCA לרדיו המקורי. ההשקעה שתשקיע זה 300 שקל למתאמים + רדיו דיסק שתבחר לקנות. תמיד תוכל להחזיר את המקורי בזמן החזרת הרכב ולהשאיר את הרדיו דיסק לרכב הבא.

תצטרך ערכה כזאת:

http://www.ebay.co.uk/itm/Seat-Ibiza-Fascia-Facia-Surround-Panel-Aerial-Adaptor-Fitting-Kit-Package-S7-/180753285333?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a15bc40d5

ורדיו דיסק שתבחר לקנות לפי כמה שתרצה להשקיע.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

וזאת האופציה היחידה שיש לי לחיבור מגבר??

האם ישנו כבל שמתאים לאייפון (גם הטענה+ניגון)?

תודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את הרכב,ולאחר בדיקה מול SEAT הובהר לי שעדיין לא הגיע לארץ המתאם לUSB ,ולכן יש להסתפק בחיבור כבל בלבד בשלב זה

פורסם

והקפצת שרשור מלפני יותר משנה בשביל להודיע?

יש מתאמים לרוב כלי הרכב, תבדוק באיביי, למשל זה או זה (תבדוק תאימות לרכב שלך, זה מחצי שניה של חיפוש)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...