Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגישה שלך לא יעילה במיוחד. הבעייה אצלך לא נובעת מהממיר אלא מקום אחר, הרס הממיר הוא הסימפטום ולא הבעייה.

לפי מה שסיפרת הרכב אינו ישן במיוחד וכבר החלפת ממיר (כאשר היה בן 8-9?), כבר כאן צריך לעצור ולחשוב. למעט רכבים של זקנים עם נסועה נמוכה מאוד (נוסעים בית-מכולת וחוזרים לפני שהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה) נדיר כי יהרס ממיר כל כך מהר. נו טוב, אז החלפת (כשהחלפת ממיר שאלת מדוע צריך להחליפו?) לאחר שנה שוב נהרס הממיר, לא סביר במיוחד. שוב אתה מחליף. שוב נהרס הממיר, שוב אתה מחליף וחוזר חלילה.

בוא ונבדוק את השאלות הבאות.

-האם הרכב מבצע נסיעות רצופות של יותר מחצי שעה?

-מהי טמפרטורת המנוע המוצגת בזמן נסיעה רגילה?

-האם הרכב אוכל שמן?

-מהי צריכת הדלק שלך? (עירונית/בין עירונית)

-האם הרכב מתפקד כראוי? (מאיץ, נוסע חלק וכו')

-האם הרכב נבדק עם סורק (שמאושר לרכב)? האם התגלו תקלות/אזהרות?

-שאל את האגזוזן מדוע נהרס הממיר, אם לא יוכל לתת לך תשובה פנה לבעל מקצוע איכותי.

נראה לי כי אם אתה מאיזור המרכז אז אז עדיף שתפנה למוסך "רון" (חבר הפורום) שמתמחה ברכבי VAG לבדיקה ראשונית (אאל"ט ללא תשלום).

פורסם
אם המנוע צורך הרבה שמן, וכאשר אתה לוחץ גז חזק בניוטרל את רואה שיוצא עשן לבן אל תתפלא למה הממיר שובק וגם אם תשים את הממיר הכי יקר ואיכותי זה לא יעזור הבעיה במנוע.

נראה לי שאכלתי אותה.... בעצמי מלאתי שמן ב-20.11.11 היום זה מתחת לקו תחתון של המוט.

כל אחד יכול לראות ששאלתי איזה שמן לשים בתאריך זה, ולא היה לי ברור למה נגמר כל כך מהר.

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-404621.html

עכשיו ברור שיש בעייה.

אבל הטסט אני חייב לעבור....

ממש באסה.

:(

פורסם
אתה מקפיד לא למלא יותר מידי שמן ?

( לפי המידות של מדיד שמן)

אני מלאתי שמן פעם אחד בחיי - בתאריך הנ"ל בגלל שנדלקה OIL IS LOW במשך.

מלאתי עד קו העליון. וזהו.

אני יכול להמשיך לסנוע או חייב לפנות בדחיפות למוסך? עכשיו אני מבין שהבעייה קיימת יותר משנה.

פורסם
נראה לי שאכלתי אותה.... בעצמי מלאתי שמן ב-20.11.11 היום זה מתחת לקו תחתון של המוט.

כל אחד יכול לראות ששאלתי איזה שמן לשים בתאריך זה, ולא היה לי ברור למה נגמר כל כך מהר.

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-404621.html

עכשיו ברור שיש בעייה.

אבל הטסט אני חייב לעבור....

ממש באסה.

:(

זה חצי שנה שעברה מאז.... אני בחצי שנה עושה 15000 ק"מ ויש אנשים שעושים יותר מ20000 ק"מ

השאלה היא כמה ק"מ עברת מאז?

פורסם
זה חצי שנה שעברה מאז.... אני בחצי שנה עושה 15000 ק"מ ויש אנשים שעושים יותר מ20000 ק"מ

השאלה היא כמה ק"מ עברת מאז?

משהו כמו 4000... אולי 5000. אבל לא יותר מ-10 זה בטוח. הגיע זמן של הטיפול, אם הטיפול עושים כל 15000 אז בערך 7000 בחצי שנה....

פורסם

אם כרגע דחוף לך לעבור את הטסט תשלם קצת אקסטרה למישהו "שיעביר" לך אותו ללא בעיות, זה בטוח יהיה יותר זול מלהתקין ממיר חדש. אחרי זה שאתה ראש שקט תתחיל להיכנס לעומק הבעיה ולבדוק מה לא בסדר - יכול להיות שהיום זה רק ממיר ומחר זה המנוע, לא שווה להסתכן שאתה יודע שיש בעיה כזאת

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

רעיון מעניין, לא חוקי אך מעניין. לדעתי כדאי לך לטפל בתקלה האמיתית בהקדם האפשרי, דחיית הטיפול בה יגרום לנזקים נוספים ככל שיעבור יותר זמן.

האם שינת את סוג (היצרן, לא הסמיכות) השמן בשנים האחרונות? מניסיון אצלי, החלפת יצרן שינתה אצלי את צריכת השמן בין טיפול לטיפול מכמעט אפס (שינוי קטן במדיד השמן) לליטר.

פיתרון זמני (שכל בעלי המקצוע יסלדו ממנו) הוא להשתמש בשמן מעט יותר סמיך. שוב, זה פיתרון זמני שלא יפתור אותך מתיקון התקלה האמיתית.

פורסם

קודם כל לי יש דייהו סופר רייסר והרכב שיצא מהחברה לא יעבור טסט ב4 גזים אז לי מה לנסות ביכלל לסדר את זה בפעם הראשונה שנכשלתי איתו הלכתי למוסך הזרקות וקרבורטורים והוא אמר לי 800-1000 ושהוא בעצמו יקח את הרכב לעביר וזה היה נשמע לי יותר כמו קומבינה אז ויתרתי-אני ממליץ לך קודם כל שים חומר K44 אחרי זה לפני שאתה ניכנס לבדיקה חמם טוב טוב את האוטו לא לשחרר אפילו לשניה "תעשה לרכב קריעה" ורק אז תבדוק בדרך כלל אחרי שאני ניכשל על הגזים תמיד אני לוקח ערכה וחוזר ביום האחרון אין בררה הרכב בשום מצב לא יעבור

• תוכן חדש...