Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל שנה אני מחליף ממיר קטליטי בפולו של 2003 אוטומט. אף אחד לא הצליח לסדר את הבעייה ואפילו לגלות למה כל פעם CO עולה... כולל בפליקס ("הרבה שעות של פירוק, אם CO מסתדר ע"י החלפת ממיר - אנחנו ממליצים להחליפו).

לכן, אני מבקש המלצה למקום בו ניתן לקנות/להחליף ממיר קטליטי קצת יותר איכותי ובמחיר פחות מ-1000.

(אני לא מחפש מוסך לאיבחון - הספיק לי 4 מורשים.)

בתודה חברים

(נכשלתי פעמיים בטסט, כולל אחרי אינפוזיס במוסך)...

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

כמה זה co גבוה באחוזים ? ומה רמת הלמד"א אם אתה יודע זה מאד יעזור לאבחון.

לא נראה לי הגיוני ומקצועי להחליף ממיר כל שנה .

co גבוה (בתנאי שהלמד"א נמוכה משמעותית מ -1 ) = חוסר חמצן בבעירה =עודף דלק = צריכת דלק יתרה.

סה"כ תקלה די פשוטה לאבחון וגם אם רמת ה co לא גבוה אך לא בתקן לטסט השנתי גם אז אין הרבה סיבות הגורמות לקיצור חיי הממיר וכדאי לרדת לשורש העניין -מה מקצר את חייו.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
שלום,

כל שנה אני מחליף ממיר קטליטי בפולו של 2003 אוטומט. אף אחד לא הצליח לסדר את הבעייה ואפילו לגלות למה כל פעם CO עולה... כולל בפליקס ("הרבה שעות של פירוק, אם CO מסתדר ע"י החלפת ממיר - אנחנו ממליצים להחליפו).

לכן, אני מבקש המלצה למקום בו ניתן לקנות/להחליף ממיר קטליטי קצת יותר איכותי ובמחיר פחות מ-1000.

(אני לא מחפש מוסך לאיבחון - הספיק לי 4 מורשים.)

בתודה חברים

(נכשלתי פעמיים בטסט, כולל אחרי אינפוזיס במוסך)...

מה שעולה זול בסוף עולה יקר :-P.....

אתה רוצה ממיר בפחות מ1000 שקל ואצליך זה ממיר יורו 4 שעולה יקר. אז כנראה שהאגזוזן שלך שם לך ממיר יורו 1 או ששם לך ממיר קטן יותר ממה שצריך.

ליד העסק שלי יש אגזוזן שעושה את הקומבינות האלו (בגלל זה אני כבר לא עובד איתו) הוא גם טוען שזה נורמלי להחליף ממיר כל שנה שנתיים. אז איך הממיר המקורי מחזיק לפחות 150K ק"מ?

אם אתה רוצה ממיר טוב אז תשלם טוב.

פורסם

תודה על התגובות.

אני שילמתי כל שנה 1500 שקל על החלפת הממיר. אתמול כתבתי שאני רוצה ממיר "חד פעמי" כדי לעבור את הטסט כי כך או כך שעוד שנה - אותו הסיפור. אני מוכן לשלם 2000 בתנאי שבעוד שנה זה לא יחזור אך באף מוסך לא נותנים אחראיות על כך.

תוצאות הבדיקה:

CO היה 0.562 ואחרי אינפוזיה 0.757

סל"ד 2650

למבדה 0.984, ולאחר אינפוזיה 0.975

חום מנוע 91.6

CO בסל"ד גבוה 0.558

הטסטר ניסה הרבה פעמים לעזור - CO לא ירד באף מצב מתחת ל-0.4

אני חוזר -שמו לי ממיר טוב פעמיים - אותו סוג ששמים בפליקס בתור חליפי.

HELP PLEASE

פורסם

לא מתיימר להיות מבין גדול, אבל לא צריך גם במקרה זה להיות מבין גדול כדי לדעת שאם מחליפים ממיר כל שנה - זה לא בסדר.

הפתרון הוא לשים את הממיר המתאים לרכבך, כפי שכבר אמרו לך, אחרת הצרות ימשיכו. אל תחפש את הזול, כי כבר כל שנה יש לך בעיות עם זה.

המלצתי - אם היית בפליקס, אז שתי דקות משם, נמצא מוסך רון (במסגר 31). קפוץ לאבחון, לפחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש הרבה קומבינות לדברים האלה.

אני ראיתי במו עיניי מישהו שנכשל בטסט גם בהקשר של הזיהום אוויר וכו'.

המכונאי שלו הוריד לו 50% מהשמן ושלח אותו לטסט.....

עדיף מקורי וזהו, בנוסף תבדוק את ההצתה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
האם במקרה אתה ניגש לטסט אחרי נסיעה קצרה?

הנסיעה היתה לא ארוכה, אבל הטסטר ממש רצה לעזור, נתן מלא גז, עשה איפוס 3 פעמים ומה לא... היה מוכן לעביר בקליק (שרק תהיה נגיעה ירוקה) - כלום. מתחת ל0.4 לא ירד בכלל.

פורסם

מערכת הפליטה צריכה להיות חמה כדי שהממיר יעבוד כמו שצריך. גם אני נכשלתי, עם ממיר מקורי (משנת 99) אחרי נסיעה של 15 דקות והמתנה של עוד 15 דקות בערך. אחרי שנכשלתי, נסעתי למוסך מרחק של חצי שעה נסיעה לתקן ריג'קט אחר, חזרתי למכון וכאשר הגעתי השארתי את הסלד על 2000 סל"ד ולפני הגזים העלתי אפילו ל3000 סל"ד ועברתי - וההבדלים היו עצומים בין הנכשל לעובר.

יש לי הרגשה שזו הבעיה אצלך. אל תמהר להחליף במיוחד שזה ממיר בן פחות משנה.

פורסם
מערכת הפליטה צריכה להיות חמה כדי שהממיר יעבוד כמו שצריך. גם אני נכשלתי, עם ממיר מקורי (משנת 99) אחרי נסיעה של 15 דקות והמתנה של עוד 15 דקות בערך. אחרי שנכשלתי, נסעתי למוסך מרחק של חצי שעה נסיעה לתקן ריג'קט אחר, חזרתי למכון וכאשר הגעתי השארתי את הסלד על 2000 סל"ד ולפני הגזים העלתי אפילו ל3000 סל"ד ועברתי - וההבדלים היו עצומים בין הנכשל לעובר.

יש לי הרגשה שזו הבעיה אצלך. אל תמהר להחליף במיוחד שזה ממיר בן פחות משנה.

אני היתי בטסט פעמיים - בפעם הראשונה הרכב נסע 20 דקות ונתתי גז מלא... זה לא עזר - גם אז הטסטר ניסה לעזור ממש.

קיצר... אני מחליף ממיר.

מה ששאלתי - האם EMICO זה יצרן טוב?

פורסם

למה אתה לא משאיר את הרכב במוסך שמבין ומכיר את הרכב הנ"ל לבדיקה?

לא הגיוני להחליף כל שנה ממיר, ככול הנראה יש לך בעיה במזרקים או בחליל המזרקים ולכן הממיר נהרס כל תקופה.

קובי

פורסם

אם המנוע צורך הרבה שמן, וכאשר אתה לוחץ גז חזק בניוטרל את רואה שיוצא עשן לבן אל תתפלא למה הממיר שובק וגם אם תשים את הממיר הכי יקר ואיכותי זה לא יעזור הבעיה במנוע.

• תוכן חדש...