Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 2003 + XcarLink + BT ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם 8)

בימים הקרובים אני מקבל את הרכב לידי - מדובר ב C3 מודל 2003, עם ר"ד מקורי Clarion / VDO RD3

אינני "אודיופיל" (בטח לא עם הרכב הזה...) - והצורך העיקרי שלי הוא פונקציונאליות, אך עדיין נדרשת איכות סאונד סבירה.

האיכות שמתקבלת מהמערכת RD3 הקיימת היא סבירה לאוזני.

רוצה שיהיה בהישג יד (ולא מחייב ע"ג המערכת):

1. GPS

2. הזרמת מדיה מהטלפון (A2DP)

חשבתי להחליף את המערכת הקיימת ב 2DIN זול של פרימייר וכד',

אבל דיי ירדתי מהרעיון - הן בשל מראה ש"קורץ" לגנבים, והן בשל החיבור לתצוגה המרכזית ברכב (שלהערכתי לא תעבוד עם מערכת צד ג')

כרגיל לאחר שיטוטים רבים ברשת מצאתי את המוצר XCarLink הנמכר באיביי בעלות 145$ בערך.

ואז הכל מתופעל דרך הטלפון עצמו (waze, ניגון מדיה מקבצים \ אינטרנט, וכמובן שימוש בתכונה הבסיסית = טלפון).

אני חושב שאיכות המסך ומע' אנדרואיד בגלאקסי S2 מכפרים על הגודל הקטן בהשוואה למסך 6-7" של 2DIN.

כדי לבצע את הנ"ל, הבנתי שעלי (וכאן השאלות הראשונות שאני מעלה):

1. לרכוש את היח' XcarLink הייעודי לדגם הרכב (ליתר דיוק לדגם הר"ד RD3).

2. לרכוש מתאם BT ייעודי עבור היח'.

3. "לפתוח" את האופציה לצ'יינג'ר במערכת הקיימת. אם נכון - היכן ניתן לבצע זאת?

4. לחבר את היח' לפורט של הצ'יינגר ב RD3 - האם נדרשים מתאמים \ חיווט ייחודי לצורך כך (בכ"ז סיטרואן)?

אינני מנוסה כלל בתחום זה - לכן פונה אליכם לקבל חו"ד בכללי ופרט.

תודה מראש לכל המגיבים :)

תומר

פורסם

עידכון 13.5.2012

מצאתי יח' דומה בארץ (המוצר נקרא CD2AUX) - ורכשתי אותה בכמה מאות שקלים.

לפני הרכישה - ניגשתי למוסך מורשה של סיטרואן לצורך "פתיחת" האופציה של הצ'יינגר ב HU.

החשמלאי במוסך עבד כ 20 דק' עם המחשב על BSI של הרכב - ואמר בכנות שהוא מגדיר "לפי הזיכרון" כי החלק האמור לא היה בנמצא.

הוא העריך שהצליח להגדיר - אך לא היה בטוח ב 100%.

לאחר מכן רכשתי את היח' והתקנתי אותה (סה"כ לחבר כבל לפורט של הצ'יינגר מאחורה + לחבר קו מינוס לגוף ה HU).

לא עובד (אפילו לא נדלקת נורית החיווי ע"י היח', לדברי המוכר גם במקרה של ERROR כלשהו היא אמורה להבהב).

אני שוקל לגשת למוסך אחר ולבקש מהם לפתוח את האופציה - הפעם כאשר המוצר מותקן ברכב.

מישהו יכול להמליץ \ להציע רעיון מה עושים??

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי לכולם - להלן סיכום הדברים:

ניגשתי עם הרכב למוסך מורשה אחר (באזור בני ברק, מי שרוצה יקבל פרטים בפרטי).

גם הם התחברו אל ה BSI של הרכב ועברו מס' פעמים על ההגדרות - ולא מצאו שום הגדרה שצריך לשנות.

עד שמצאו - ושינו...

ומאז זה עובד מעולה!!

:-D

• תוכן חדש...