Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו ההודעה הראשונה שלי כאן באתר הזה, מודה מראש לכולם על העזרה :)

יש לי רכב מסוג טויוטה קורולה 2002 GLI ואני מתכנן בקרוב להתקין בה רדיו דיסק חדש,

מיד עלו לי בראש שתי שאלות:

אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB ,

יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? או ובנוסף לקרוא תיקיות?

שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה,

ראו תמונה

מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים,

השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?

o1_1_4_183128_20120502100542.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כל מכשיר רדיו חיצוני קורא MP3, אז כן, תוכל לצרוב דיסקים שלמים בפורמט MP3 ולנצל את 700 המגה-בייט ולא 80 דקות.

לא, לא תוכל לחבר אותו לתצוגה העילית, אין תקשורת בין מכשיר חיצוני לצג המקורי של הרכב.

פתרון אחר שקיים הוא מתאם שמתחבר לרדיו המקורי של הרכב ומאפשר לך לחבר דיסק און קי (שאפשר לשים עליו הרבה יותר מ 700 מגה של שירים), כניסה לכרטיס זכרון או חיבור AUX לחיבור נגן MP3 או פלאפון.

מתאם כזה עולה החל מ 500 שקלים, שומר על הרדיו המקורי, שליטה מההגה אם קיימת, התצוגה ועושה את העבודה בצורה מצויינת. חפש בגוגל CD2AUX.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי חבר עם רכב כזה בדיוק. הוא השאיר למעלה הכל אורגינל ואת הרדיו דיסק שם ממש למטה.

למטה בתחתית, ממש מאחורי הגיר הילוכים.

לא נוח, כי זה למטה ואתה מפנה את תשומת הלב לרדיו דיסק בזמן נסיעה והעיניים יורדות למטה.

אז אם אין לך בעיה להוציא את הקיים, אני מאמין שאפשרי להוציא ולשים רדיו דיסק במקום.

ולגבי התיקיות, יש רדיו דיסקים שקוראים תיקיות. אתה מסדר בדיסק לפי תיקיות ושולט על זה ברדיו דיסק.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...