Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'יו 205 1999. משחקי סל"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חברה ברשותי פג'יו 205 1.4 שנת 99 כבר זמן רב כאשר אני מניע את הרכב נורת המצבר דולקת והטורים משחקים ,באמצע נסיעה הטורים עולים ומתחילים להישתגע, או ההפך הם נופלים והרכב מתכבה.

החלפתי את כל הסעפת אם החיישן מצב מצערת אך הבעיה לא נפתרה .

כאשר הדלקתי את המזגן הרכב נכבה ולא התניעה.

לפני יומיים ברמזור התחילו לעלות הטורים כאילו אני לוחץ גז ועוזב... לאחר שהכנסתי את ההילוך הרכב התחיל להיחנק ונתקע ברמזור.

אם זה גם צריכת הדלקת עלתה משמעותית... ז"א אם הייתי עובר על 3/4 טנק 400 ק"מ אז היום זה עומד על משהו כמו 300-320.

אין לי מושג מזה יכול להיות האם זה קשור למצבר אולי הגיעה זמנו או שיש איזה בעיה בהזרקה או בחשמל.

תודה רבה מראש.

פורסם

כאשר מנורת מצבר דולקת ,הסיכוי הגבוה ביותר הוא שיש תקלה באלטרנטור,שאינו טוען את המצבר כראוי.

חבל שהחלפת חלקים ממש לא קשורים לבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

האם בדקת את תקינות חיישן החמצן?

נשמע לי שהבעיה היא עם אספקת הדלק/ניצוץ.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך באזור מגורייך.

• תוכן חדש...