Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Avensis

arielc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן מה שרציתי לצלם רכבים באופן מקצועי. למזלי, אבי החליט למכור את הטויטה אוונסיס שלו והיה צריך כמה צילומים... המון השראה וקצת זמן פנוי...

The Avensis 800c.jpg

ARIEL COHEN | boutique photography

www.ariel-c.com

פורסם

צילום יפה. רק הקוים בכל בתמונה מפרעים לי. עם איזו מצלמה צילמת ואיזו עצמית השתמשת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התמונה נראית מאוד טוב , אפילו טוב מידי !

אנשים לא יאמינו ויחשבו שזה תמונה מקטלוג כמו חצי מהרכבים של יד 2 .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

גולף, אתה אומר שראית את התמונה בקטלוג או שהתמונה יפה ונראת כמו מקטלוג? כי התמונה ממש יפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תמונה ממש יפה

אגב, רואים את ה-IL בלוחית רישוי אז זה בטוח לא מקטלוג

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
תיכנסו לאתר שבחתימה שלו, בהחלט בחור כשרוני

+1

תמונה מדהימה.

אם יש לך גרסא של התמונה בגודל מלא, אז אתה מוזמן לפרסם לינק.

פורסם

קודם כל, תודה לכולם, שמח שאהבתם.

שנית, ולהוריד את הפאניקה, הצילום הוא לא מקטלוג, אלא כמו שאמרתי, ברכב של המשפחה, Toyota Avensis 2010. אני בחיים לא אעשה כזו שטות... לפרסם תמונה מקטלוג ולזקוף את הקרדיט לזכותי....

קצת לגבי הצילום (במיוחד עבור tzvipper):

הצילום נעשה עם המצלמה Canon EOS 7D, עדשה Canon EF 24-70mm f/2.8L USM ו-2 פלאשים... Canon Speedlite 580EX II ו-Canon Speedlite 430Ex II. השתמשתי במטריות רפלקטיוביות ופאנל ריכוך כדי ליצור תחושה נעימה של הארת הרכב. הצילום נעשה בזמן שקיעה (ללא עננים) בסמוך לשעה 19:00 אתמול בערב (יום שישי, וסליחה לחבר'ה ששומרים שבת). הנתונים הם:

מהירות תריס: 1/200

צמצם: 4.5

ISO: 200

אורך מוקד: 68mm (במצלמה 7D, אורך המוקד הוא בעצם 108mm)

המרה ל-"שחור/לבן" ושימוש באפקט split toning... וזהו...

אם יש שאלות, אתם מוזמנים לפנות אלי בדוא"ל כמו שמפורסם באתר שלי ואפילו לעשות Like בדף הצילום שלי ב-Facebook (חפשו "Ariel Cohen Photography")

www.ariel-c.com

פורסם
תיכנסו לאתר שבחתימה שלו, בהחלט בחור כשרוני

בהחלט תמונות מעולות!

לגבי הטויוטה ספציפית - קומפוזיציה נקיה, ותקן אותי אם אני טועה נעשה כאן אפקט של החלקה+הוספת חדות.

לגבי הפסים שהפריעו כאן למישהו - לדעתי גם כאן מדובר בתוספת אפטר-אפקט של "סינוור".

אשמח לדעת עם איזה ציוד אתה עובד?

(ראיתי את ה24-70 ו24-105 ודגם כניסה כלשהו של קנון, 450D? 500D?)

בהחלט עבודה יפה!

עריכה: ראיתי שענית בזמן שכתבתי את התגובה.

אשמח להתייחסותך לנושא ה"סינוור" ונושא החדות/החלקה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

nice.

הפורטרטים שלך מעולים וגם הדומם.

הייתי עובד קצת על האנגלית ב- ABOUT אם זה חשוב לך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הצילום בגודל המלא הוא 5184 על 3456 פיקסלים (צילום ב-18MP).... והוא שוקל כ-9 מגה... יש לי קובץ ב-1600 פיקסלים שזה יותר נורמרלי אבל לצערי הרב, אני לא יכול לצרף קבצים להודעה... וגם לא קישורים מאחר ופרסמתי פחות מ-20 הודעות... (משהו שקשור לממשק הפורום)...

מי שרוצה, מוזמן ליצור קשר דרך הדוא"ל כפי שמפורסם באתר שלי (קישור בחתימה).

www.ariel-c.com

• תוכן חדש...