Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של סביבות ה17,000 מה הייתם ממליצים?

מחפשתצ משהו חסכוני (מבחינת דלק חלקי חילוף מוסך וכו)

ושיהיה ידני..

חוץ מזה אין יותר דרישות..רק שיהיה איך לצאת מהמושב..

תודה למגיבים :)

פורסם

הסריון אולי תהיה הכי חסכונית תודות למנוע 1.0 אבל חלשה יותר ופחות בטיחותית מה206.

206 תהיה הכי נוחה,אם כי אולי פחות זולה לתחזוקה,הפיאסטה טובה סך הכול יש פה כמה בעלים לשעבר שהיו מרוצים,הייתי מוסיף גם את הפונטו ספייס לרשימה שלך.

קח בחשבון שה206 תהיה באזור שנתון 2000 כאשר פיאסטה ופונטו תוכל לקנות קצת יותר חדשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחירים הללו הוא אופציה טובה,לכול אחד חסרונות ויתרונות,הפונטו תיהיה יותר זולה לאחזקה,מצד שני הפיגו יותר נוחה, אמינות תלויה הרבה גם בטיפול במהלך השנים,אם תמצא רכב שמור בין אם זה 206 או פונטו לך על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...