Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
A coupé or coupe (from the French verb couper' date=' to cut) is a closed car body style (permanently attached fixed roof), the precise definition of which varies from manufacturer to manufacturer, and over time. Coupés are often hardtopped sports cars or sporty variants of sedan (saloon) body styles, with doors commonly reduced from four to two, and a close-coupled interior (i.e., the rear seat placed further forward than in a standard sedan) offering either two seats or 2+2 seating (space for two passengers in the front and two occasional passengers or children in the rear). Before the days of motorized vehicles, the word referred to the front or after compartment of a Continental stagecoach.[/quote']

לבקשתך

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לבקשתך

תודה לך. לחפש בויקיפדיה אני יודע. אני שאלתי לגבי הרכב המדובר, למה הוא מוגדר על ידי בעליו כ"קופה".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה לך. לחפש בויקיפדיה אני יודע. אני שאלתי לגבי הרכב המדובר, למה הוא מוגדר על ידי בעליו כ"קופה".

קרא את

. חפרו שם על הנושא מכל זוית אפשרית.

איזה אסקורט יפה! תתחדש ובהצלחה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קרא את
. חפרו שם על הנושא מכל זוית אפשרית.

איזה אסקורט יפה! תתחדש ובהצלחה!

ראיתי סרט. יפה.

מאחר והחזקתי במשך כמה שנים אסקורט כזו, כאשר היא עדיין היתה כמעט חדשה, אני מכיר את המכונית. מעולם היא לא נקראה קופה. ההבדל בינה לבין זו של הארבע דלתות היתה העובדה שיש לה שתי דלתות. לא היה מעבר לכך כל שינוי במבנה הגג וחלקו האחורי ולא במיקום הכסאות. אם אני קורא שוב את ויקיפדיה - אין באסקורט "שתי דלתות" מאפיינים של "קופה".

לאופל, לדוגמה, היו דגמי קאדט 2 דלתות (שנות ה 60, תחילת 70, מקביל בערך לאסקורט) שאכן היו "קופה". ראו בצורה בולטת את ההבדל בין ה-2 דלתות ל 4 דלתות. גם היו דגמי 2 דלתות שלא היו "קופה".

פורסם

ברכות, חבר, ברכות לך ולאסקורט החדשה. כל מציל פורד - מציל חיוך.

ולגבי הקנאים - איך אומרים? חחחחח....... :twisted:

קופה ועוד איך קופה. 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ראיתי סרט. יפה.

מאחר והחזקתי במשך כמה שנים אסקורט כזו, כאשר היא עדיין היתה כמעט חדשה, אני מכיר את המכונית. מעולם היא לא נקראה קופה. ההבדל בינה לבין זו של הארבע דלתות היתה העובדה שיש לה שתי דלתות. לא היה מעבר לכך כל שינוי במבנה הגג וחלקו האחורי ולא במיקום הכסאות. אם אני קורא שוב את ויקיפדיה - אין באסקורט "שתי דלתות" מאפיינים של "קופה".

לאופל, לדוגמה, היו דגמי קאדט 2 דלתות שאכן היו "קופה". ראו בצורה בולטת את ההבדל בין ה-2 דלתות ל 4 דלתות.

אופס, טעות בקישור:-) התכוונתי לתת קישור לדיון הזה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רכב מבמצב מצויין לשיפוץ .

בהצלחה .

תהנה מהעבודה ופחות קללות ,, חחחחח

דרור .

מצב מצויין?!?:shock::shock::shock:

אומנם הוא לא במצב הגרוע כמו שלי- אבל לא ממש רחוק משם!:?:cry: מה שעושה את הפרוייקט הזה לעוד יותר מעניין ומסקרן לראות את התוצאה הסופית- כי אם ייצא טוב אולי לשלי יש עוד תיקווה!8):wink:

אז כל הכבוד על כך שלא פחדת ונכנסת לזה, ואני יכול להגיד לך שהמכונאות כאן זה החלק הכי פשוט יחסית לפחחות, ואני ממש מציע לך להקפיד מאד על העבודה האיכותית- כאן אין מקום לטעיות גם בגלל שאחר-כך תתבאס לראות את האוטו נרכב, וגם בגלל שזה בטיחותי- לא צריך להסביר למה, נכון?

בקיצור- המון הצלחה, מאד מסקרן לראות את ההתפתחות של הפחחות!8):-D8)

וכפי שמקס אמר:

ברכות, חבר, ברכות לך ולאסקורט החדשה. כל מציל פורד - מציל חיוך.

ולגבי הקנאים - איך אומרים? חחחחח....... :twisted:

קופה ועוד איך קופה. 8)

לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב! כל אסקורט MK1 שחוזרת לכביש- עושה לי רק חיוך!!! שוב- המון הצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ראיתי סרט. יפה.

לאופל, לדוגמה, היו דגמי קאדט 2 דלתות (שנות ה 60, תחילת 70, מקביל בערך לאסקורט) שאכן היו "קופה". ראו בצורה בולטת את ההבדל בין ה-2 דלתות ל 4 דלתות. גם היו דגמי 2 דלתות שלא היו "קופה".

לא יודע לומר קופה או לא אבל יש עוד הבדלים לדוגמא דלת בשני דלתות יותר גדולה מהדלת הקדמית ב 4 דלתות.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

טוב היום שימתי סופית את העבודה הרצינית על רצפת הרכב,המנוע והגיר חוברו בהצלחה לרכב עם התושבות החדשות.

tz2ocmg5yldo.jpg

2ymn2jnw02km.jpg

המנוע והגיר הורכבו ברכב לצורך מדדיה של אורך הדרישפט הדרוש עכב מעבר לגיר 5 מהלכים,בהמשך הכול יפורק בפעם המי יודע כמה לצורך סיום עבודת הפחחות.

בימים הקרובים אני הולך ליצר דריישפט חדש מותאם לרכב,הסרן האחורי נישאר של אסקורט אבל הגיר של סיירה לכן לא מספיק רק לקצר את הדרישפט של האסקורט/סייירה צריך ליצור החלאה בין חלקו הקדמי של הדרישפט של הסיירה לחלקו האחורי של הדרישפט של האסקורט.

פה אתם נכנסים לעניין,יש לי דרישפט של סיירה וגם של אסקורט אני מעדיף לא להרוס את הדרישפט של האסקורט כי אני יצתרך אותו לפרויקט הבה שלי (שיפוץ פורד ברנדה שרק מחקה לזמנה).

אז עם יש למשהו דרישפט עקום שבור הרוס ואין לו צורך בו אשמח לקבל אותו,אני מוכן גם לשלם סכום סמלי אז פניות בפרטי בבקשה ותודה מראש אור.

*תומנה של החלק הדרוש 3yknzmo5tg5q.jpg

המדינה אחלה ,האנשים שבה הרבה פחות:x-mas:

פורסם
טוב היום שימתי סופית את העבודה הרצינית על רצפת הרכב,המנוע והגיר חוברו בהצלחה לרכב עם התושבות החדשות.

tz2ocmg5yldo.jpg

2ymn2jnw02km.jpg

המנוע והגיר הורכבו ברכב לצורך מדדיה של אורך הדרישפט הדרוש עכב מעבר לגיר 5 מהלכים,בהמשך הכול יפורק בפעם המי יודע כמה לצורך סיום עבודת הפחחות.

בימים הקרובים אני הולך ליצר דריישפט חדש מותאם לרכב,הסרן האחורי נישאר של אסקורט אבל הגיר של סיירה לכן לא מספיק רק לקצר את הדרישפט של האסקורט/סייירה צריך ליצור החלאה בין חלקו הקדמי של הדרישפט של הסיירה לחלקו האחורי של הדרישפט של האסקורט.

פה אתם נכנסים לעניין,יש לי דרישפט של סיירה וגם של אסקורט אני מעדיף לא להרוס את הדרישפט של האסקורט כי אני יצתרך אותו לפרויקט הבה שלי (שיפוץ פורד ברנדה שרק מחקה לזמנה).

אז עם יש למשהו דרישפט עקום שבור הרוס ואין לו צורך בו אשמח לקבל אותו,אני מוכן גם לשלם סכום סמלי אז פניות בפרטי בבקשה ותודה מראש אור.

*תומנה של החלק הדרוש 3yknzmo5tg5q.jpg

אור שלום

משהו לא הגיוני

הזנב של גיר סיירה וגיר אסקורט אמור להיות זהה כלומר את הגל הינע צריך רק לקצר ולהזיז את החור לידית הילוכים מספר סנטימטרים לאחור.

בנוסף יש להגדיל את התעלה של הגיר על מנת שיכנס ה 5 הילוכים למקומו.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

פנה ל-"גרינגראס" שבבני ברק,

הם מייצרים ומשפצים דריישפטים,

הבעלים שם לא זוכר את שמו מכיר טוב את הפורדים ויכול לסדר לך הכל כמו שצריך בלי שתצטרך להשיג כלום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אור שלום

משהו לא הגיוני

הזנב של גיר סיירה וגיר אסקורט אמור להיות זהה כלומר את הגל הינע צריך רק לקצר ולהזיז את החור לידית הילוכים מספר סנטימטרים לאחור.

בנוסף יש להגדיל את התעלה של הגיר על מנת שיכנס ה 5 הילוכים למקומו.

1)החור של הידית הילוכים באמת זז אחורה,וכאת הוא נימצא בקו מקביל לתושבות של הכיסאות.(משהוא כמו 8 ס"מ אחורה עם הזיכרון לא בוגד בי).

2)את התעלה של הגיר לא הגדלתי הגיר ניכנס ואפילו בקלות,נישאר לו גם מרווח תנועה של 1.5-2 ס"מ מהתעלה (מרווח ביטחון לוויברציות וכו..)

3)הסיירה שממנה פורק הדרישפט הייתה בעלת סרן אחורי דיסק(לתאנת הבעלים הקודם הבקקס משופר),אולי בגלל זה השוני מסיירות אחרות,בכול אופן הדרישפט שונה לחלוטין מהדרישפט הנפוץ בסיירות בחזית שלו מפרק צלב ולא קופלונג והדרישפט מחולק ל2 באמצע עם מפרק עם מיסב ונקודת עיגון לשלדה (כמו במשאיות).

פורסם

את התעלה של הגיר לא הגדלתי הגיר ניכנס ואפילו בקלות,נישאר לו גם מרווח תנועה של 1.5-2 ס"מ מהתעלה (מרווח ביטחון לוויברציות וכו..)

למיטב הבנתי, היו גרסאות של האסקורט עם מנהרת תיבת הילוכים יותר רחבה אותה לא צריך לשנות בכדי להכיל את ה-"טייפ 9". חשבתי שהמדובר בגרסה של האסקורט דור שני (הגרסה האוטומטית) בלבד, אבל ביררתי בארכיון (יוחאי שנער) ומסתבר שהיו אסקורט דור ראשון אוטומטיות (מיבוא בלבד). האם האסקורט שלך אכן הייתה במקור אוטומטית? היא מיבוא? אם מעניין אותך, תעביר ליוחאי מספר רישוי והוא יוכל לשפוך יותר אור על ההיסטוריה של המכונית שלך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
למיטב הבנתי, היו גרסאות של האסקורט עם מנהרת תיבת הילוכים יותר רחבה אותה לא צריך לשנות בכדי להכיל את ה-"טייפ 9". חשבתי שהמדובר בגרסה של האסקורט דור שני (הגרסה האוטומטית) בלבד, אבל ביררתי בארכיון (יוחאי שנער) ומסתבר שהיו אסקורט דור ראשון אוטומטיות (מיבוא בלבד). האם האסקורט שלך אכן הייתה במקור אוטומטית? היא מיבוא? אם מעניין אותך, תעביר ליוחאי מספר רישוי והוא יוכל לשפוך יותר אור על ההיסטוריה של המכונית שלך.

אכן התעלה של הברנדה אוטומט גדולה יותר יש לי גם ברנדה שרק מחכה לזמנה.

ולא האסקורט שלי ילידת הארץ גיר רגיל שנת 74.

בחפירות קצת בפורומים של אסקורט באנגליה חלק אומרים שזהות שמועה שצריך להרחיב את התעלה וחלק אומרים שחייב,בכול אופן אני לא הייתי צריך והתעלה שלי מקורית.

• תוכן חדש...