Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי מצלמת מצלמת מעבר רכבת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה היפוטית.

מתי הזמן בו מצלמת מצלמת מעבר רכבת? כשעוברים את הרמזור באדום, כשהאורות האדומים מהבהבים והפעמון?

ושאלה יותר מעניינת אם האורות האדומים מהבהבים והפעמון מתחילים פעולתם כשאתה 2 מטר מפסי הרכבת ואין באפשרותך לעצור בביטחה האם לא מתבקש שתעבור אותם ולא תסיים בעצירה עליהם?

ירון

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

במקרה הזה סבורני שנעשתה עבודת מטה מדוקדקת להתאמה בין זמן הרמזור, לזמן המצלמה וזמן ירידת המחסום (ע"י אנשי האוצר, ולאחר מכן אני מקווה שנעשתה בדיקה ע"י אנשי בטיחות ממשרד התחבורה/הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים).

בכל מקרה ה"שומר" המנומנם (אם הוא מבוגר) או השקדן (אם הוא סטודנט השוקד על לימודיו) ששוכן בבוטקה, תפקידו להכניס כסף לקבלן המעסיק ותו לא. (אני מניח שהוא לא מועסק ע"י רכבת ישראל)

כך או אחרת, עד שתושלם ההפרדה המפלסית המתבקשת (מלבד מקומות לא מאוכלסים ושכוחי אל ששם פשוט מתבקשת זהירות אנושית מינימלית) המערכת מתפקדת באופן זוועתי, במיוחד כאשר מוקדש בן אדם לנושא 24X7 והכוונה היא שהמחסום יורד לזמן ממושך בהרבה מהדרוש, למשל כשיש תחנה סמוכה למחסום (הרבה פעמים כביש גישה לתחנה חוצה את הפסים בסמוך) המחסום חוסם גם בזמן שרכבת עוצרת בתחנה, מדובר לא פעם בזמן ממושך.

אני חשבתי שאם מעמידים בן אדם בכל מפגש מסילה-כביש 24X7 שישב בתוך מלגזה, או שתהיה מערכת שדוחקת את הרכב (מסלול מתגלגל בסגנון קופה של סופר,בסיס גלגלים של רכב גדול מרוחב המסילה או רמפה הדראולית שתיצור שיפוע משמעותי ותחזור למקום לפני הגעת הרכבת) אפילו לתקופת הביניים עד למעבר (נראה לי יעיל יותר ועולה פחות מאדם 24X7, כולל קבלן)

פורסם

המקרה שאני מדבר עליו קיים במפגש הרכבת בהרצליה אל וחזור מכפר שמריהו.

אין שם שומר אלא רק מצלמה הזהה למצלמת רמזור

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למיטב ידיעתי, בכל חור בארץ בו יש מפגש מסילת ברזל, לפעמים גם עם שביל עפר דל, קיים שומר בתוך בוטקה. מאז 2006 תאונת הטנדר ליד בית יהושע/פולג אאל"ט.

פורסם

המצלמה מצלמת כשתי שניות לאחר הופעת האור האדום בדומה למצלמת רמזור בצמתים.

כלומר, מרגע שהאורות האדומים מהבהבים יש לך שתי שניות לעצור לפני המסילה.

זה מספיק זמן בהינתן מהירות נסיעה חוקית.

• תוכן חדש...