Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב שישמש אותי לצרכי עבודה והתניידות...

לא נוסע הרבה ק"מ בשביל העבודה, רווק בלי ילדים,

אז אחרי בירורים ואחרי שנהגתי על מאזדה 2 כרכב חברה כמה שנים

התקווננתי על הרכב הזה - בתקציב של בערך 60K לרכב 2008 או 2009 בשאיפה עם לא יותר מ-70K ק"מ...

אבל כשאני מתייעץ עם אנשים אומרים לי - תוסיף עוד קצת ותיקח איביזה / סקודה פביה / פורד פיאסטה ידנית חדשה....

מה אתם אומרים ?

השיקולים - מחפש רכב אמין, ללא עלויות תחזוקה יקרות, שלא ישתה יותר מדי דלק, ולא להפסיד כסף על אובדן ערך (אבל מצד שני לא לשלם יותר מדי למוסך...

אשמח לשמוע את דעתכם

ואם יש להם המלצות על רכב אחר בתקציב של 60K, אשמח לשמוע

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש רכב שישמש אותי לצרכי עבודה והתניידות...

לא נוסע הרבה ק"מ בשביל העבודה, רווק בלי ילדים,

אז אחרי בירורים ואחרי שנהגתי על מאזדה 2 כרכב חברה כמה שנים

התקווננתי על הרכב הזה - בתקציב של בערך 60K לרכב 2008 או 2009 בשאיפה עם לא יותר מ-70K ק"מ...

אבל כשאני מתייעץ עם אנשים אומרים לי - תוסיף עוד קצת ותיקח איביזה / סקודה פביה / פורד פיאסטה ידנית חדשה....

מה אתם אומרים ?

השיקולים - מחפש רכב אמין, ללא עלויות תחזוקה יקרות, שלא ישתה יותר מדי דלק, ולא להפסיד כסף על אובדן ערך (אבל מצד שני לא לשלם יותר מדי למוסך...

אשמח לשמוע את דעתכם

ואם יש להם המלצות על רכב אחר בתקציב של 60K, אשמח לשמוע

אם אתה בנוי לידנית, אכן לדעתי שווה להשקיע עוד עשיריה ולקבל רכב חדש, חסכוני יותר, בטוח יותר, עם אחריות

לכמה שנים. אם אתה בענייני אוטומט, אזי ההפרשים הם כבר יותר בכיוון של 20 אלף ויותר, ואז כדאיות רכישת חדש

מוטלת בספק.

פורסם

תודה.

אין לי בעיה עם ידנית ואין דרישות מיוחדות מהרכב.

כמו שכתבתי - אני לא להוט לקנות רכב חדש בשביל לקרוע את הניילון ולהפסיד הרבה על האובדן ערך

אבל אני לא רוצה לשים במוסך על תיקונים שוטפים את כל מה שאני חוסך בקנייה.

שיקול נוסף - מאזדה 2 יש כמו זבל, הפיאסטה בגרסא הידנית יותר "נדירה"

האם לא תהיה בעיה למכור פיאסטה כזאת בעוד כמה שנים ?

תודה

פורסם

הרבה אנשים שואלים את השאלה שאתה שואל כרגע ולאור המחירים החדשים של המכוניות הידניות זאת באמת שאלה רלוונטית.

אם אתה לא נוסע הרבה בפקקים אתה לחלוטין יכול לנסות ולמצוא מכונית ידנית, שתהיה זולה יותר לרכישה וגם חסכונית יותר בדלק (מאזדה 2, דרך אגב, לא כל כך חסכונית).

יש גם פיתרון ביניים, שהוא לא פחות מוצלח - לקנות מכונית ידנית משומשת. יש היום בשוק רכבים ידניים בסגנון האיביזה והפאביה שנמצאים שנה על הכביש במחיר שהוא נמוך משמעותית מהמחיר של רכב חדש. ככה אתה גם חוסך לעצמך את ירידת הערך, גם קונה רכב חדש יחסית שעדיין נמצאת באחריות וגם מקבל רכב ידני וחסכוני.

• תוכן חדש...