Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש סיאט קורדובה 2008 מדגם סטיילנס 1.6 שמחירה בלוי יצחק עומד על 51000 ש"ח.

לשם השוואה בדקתי גם את השנתון שמתחתיו (2007) בשביל לראות את ירידת הערך של הרכב בשנה

ולהפתעתי גיליתי שמחיר המחירון הוא 34000 ש"ח ?! :? :?

האם למישהו יש הסבר הגיוני לנפילת ערך שכזו (31%) ?

תודה מראש.

פורסם

אל דאגה.

במקרה הזה, אין פשוט שום הגיון במחירון של לוי יצחק. יתכן שיש אצלו בתחשיב התחשבות בכך שהיבוא הופסק אחרי 2008 (עיין עוד במדור טיפ-טיפה -

eteksty.wordpress.com/2012/04/05/%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%93%D7%99%D7%95%D7%98-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99/ ).

במחירון של יד2 ההפרש הרבה יותר נמוך.

אם כבר, המידע הזה יכול לסייע לך- ולשכנע אותך לקנות 2007 (אם תמצא).

אני רכשתי מהטרייד-אין של היבואן (אוטודיל), ושם הם מסתכלים על לוי יצחק כתורה מסיני.

הרווח כולו שלי (עם פגיעה בקצה שלדה ועוד כמה זוטות, ה1.4 100כ"ס עלה לי 29K לפני 3 חודשים).

פורסם

ראשית הכל טוב ויפה במידה ואתה משיג 2007 אבל מסתבר שלאחר שוטטות קלה במדורי הלוחות (יד 2 , WINWIN וכו..)

אין שום רכב באופק , כאילו יצרו בודדים מהשנתון הזה בדגמי הבנזין, אם כבר מופיעים רכבים זה הדיזל שהם רובם ככולם מוניות לשעבר.

העניין הוא שיש לי אופציה לרכוש קורדובה 2008 במצב מעולה! במחיר הקרוב למחירון ואני חושש שההבדל הזה ישחק לרעתי

אם אני יגיע למצב שאני ירצה למכור. היום זה גם שיקול חשוב מכיוון שהרוב המוחלט של האנשים הם שפוטים של לוי יצחק.

פורסם
שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש סיאט קורדובה 2008 מדגם סטיילנס 1.6 שמחירה בלוי יצחק עומד על 51000 ש"ח.

לשם השוואה בדקתי גם את השנתון שמתחתיו (2007) בשביל לראות את ירידת הערך של הרכב בשנה

ולהפתעתי גיליתי שמחיר המחירון הוא 34000 ש"ח ?! :? :?

האם למישהו יש הסבר הגיוני לנפילת ערך שכזו (31%) ?

תודה מראש.

המחירון של לוי יצחק טוב בעיקר לעטיפת דגים. תראה בכמה רכב כזה מוצע בממוצע באתר יד2 ודומיו,

תוריד מזה עוד כמה אלפים, וזה מחיר השוק האמיתי של הרכב היום. ברוב המקרים תמצא פערים רציניים

ביותר בין ה"מחירון" המגוחך של לוי יצחק לבין מחיר השוק האמיתי.

פורסם

ברור לכולם שכאשר נפסק ייצור של דגם מסוים, יש לו נפילה די רצינית במחירון.

מצד שני, ישנם רכבים שיש להם ביקוש קשיח, ואז גם אם הדגם לא מיוצר יותר, עדיין כוחות השוק מסייעים לשמור על מחיר טוב במחירון.

קח לדוגמה את מאזדה אם.פי.וי. שייצורה הופסק בשנת 2007 להערכתי, יש לרכב זה ביקוש די חזק מצד משפחות ברוכות ילדים, כך שזה רכב מאוד סחיר.

לגבי הסיאט קורדובה, לדעתי צדק מי שכתב למעלה שהרכב נסחר במחיר נמוך משמעותית מזה שבמחירון.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

עכשיו חזרתי מקרסו טרייד אין ויש להם קורדובה 2008 כפי שציינתי בהתחלה

העניין הוא שהיא שמורה מבפנים - הדגם מגיע עם בקרת אקלים (פחות מומלץ ממה שהבנתי) אבל בסך הכל הכל עובד

מלבד תקלה על כרית אויר לנוסע שכאשר מכבים אותה היא נשארת כבויה ולא רצתה לחזור - אמרו שיטפלו בנושא

מהבחינה המכנית אין בעיות והכל נראה תקין.

מבחוץ יש כמה שריטות קלות וכמה סימנים של צבע שרוף בגלל צואת ציפורים שלא ניקו אותה (כנראה ישב בשמש )

הרכב נקי מתאונות ובקרסו צבעו לו את שני הטמבונים , בנוסף הובטחו 4 צמיגים חדשים וטסט לשנה.

מבחינת המחיר מדובר על לא פחות מ 49,000 ש"ח, (מחירון סביב 51K)

בדקתי את הרכב במחירון שנה שעברה ומסתבר שלדגם מהשנה הזאת יש ירידת ערך של כ 10% שזה די סביר.

השאלה היא האם זה משתלם לאור כל הממצאים שציינתי ?

תודה לכל המגיבים.

פורסם

אל תשכח שזה דגם מיושן, סה"כ.

הטיפולים יקרים כמו בפולקסוואגן, הוא לא חסכוני במיוחד (ה1.6 די ממוצע מהבחינה הזאת. ה1.4 חסכוני מעט יותר, כמובן)

כמובן שיש לו גם יתרונות רבים, כמו תא מטען עצום (למי שזה חשוב לו), והוא גם קצר יחסית למשפחתיות.

הכל מתמצה בזה-

במחיר המדובר, סביר להניח שתוכל למצוא רכבים טובים יותר (תלוי, כמובן, בצרכיך)

מאידך, אתה יכול (וצריך) להתמקח על המחיר. ב2008 הוא היה (להערכתי, אבל אתה מוזמן לבדוק) כ15K פחות מהמגאן. לא הגיוני שתשלם עליו יותר, במיוחד שקרסו תקועים עם המלאים שלהם.

אם הם לא מוכנים לרדת, בודאי שיש אנשים פרטיים עם רכבים במצב טוב שמתים למכור (פשוט תעקוב במשך שבועיים שלושה בלוחות, ותראה שזה בד"כ אותם מוכרים. סטטיסטית, אחד מהם יהיה במצב טוב).

• תוכן חדש...