Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ יש איזה צינור משוחרר רוטט בצד הימני של הדשבורד שגורם לפולו/פאביה/איביזה להישמע כמו מונית דיזל.

במוסכים מכירים את הבעיה ופשוט מאבטחים את הצינור הרוטט על קליפס או משיהו בסגנון ואז הרעש נעלם.

סתם פאק קטן בתכנון של הרכב.

לדעתי VAG כבר טיפלו בבעיה במקורה, דהיינו על פס הייצור.

זה רק במנועי הTSI? או בכולם - לצורך העניין באיביזה 1.6 SC גם?

התיקון מתבצע בתא מנוע או בפנים הרכב מתחת לדשבורד?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידי, את ברווזה או תולעת? מה זה הקטע הזה שאת "טרול" ככה?! כל פעם שמישהו אומר משהו רע (קרי: אני) על מאזדיינת את מופיעה לבלבל בבי3ים. יאללה את גם כן, קחי כרטיס טיסה לפקינג, ותעזבי אותי כבר בשקט.

וואלה יופי. עוד טרול.

חה! אני טרולית?! :lol::lol::lol: כל הודעה שלך היא ספאם ברווזי! אתה שוב הוזה שרודפים אחריך פרנואיד קטנטן שכמותך? :roll:

^ נראה לי שמישיהי הצליחה למצוא את הנקודה החלשה של ברווז :wink:.

חברים למדתי שבחיים אבל בחיים לא לצחוק על הברווזות של ברווז..:lol:.

נקודת החולשה שלו זה לעלות לו על הרגל עם מזדה! אין לך מושג איך זה היה מהנה לראות אותו צועק..:lol: בגלל זה הוא שונא את הרכב שלי.. הכנסתי לטראומה את הקטנטן :oops:

פורסם
יש סיכוי שהנהג פשוט שכח את האיתות דולק?

צחוק בצד, אבל אף פעם לא הבנתי למה ברכבים של VAG אם השארת את מוט האיתות דולק לצד מסוים וכיבית את המנוע, הפנס הקידמי והאחורי של אותו צד ידלקו. התופעה התפרסה על פני מספר דורות ואני תוהה אם גם ברכבים החדשים זה קורה.

לא ברור לי לשם מה זה נעשה, אך אני מניח שזה מכוון, כי לא אמור להיות קשר חשמלי..

הסיבה היא חוקי החניה בגרמניה: רכב החונה בצד כביש שאינו מואר חייב בתאורת חניה. עכשיו - הסיפור מסתבך, כיון שבגרמניה מקובל לכבות קטעים מסויימים של תאורת רחוב בחצות לצורך חסכון בחשמל ושמירת איכות הסביבה. במקומות אלה יש סימון מיוחד על עמודי התאורה, וחובה להאיר את הרכב בשעות שבהן פנס הרחוב כבוי - כלומר או להשאיר את פנסי החניה כל הלילה או לרדת בחצות ולהפעילם.

אני הכרתי פטנט אחר ברכב גרמני - פרינץ 4L שאבי רכשת בשנת 1969. בכב זה היתה בכל צד מנורה זעירה בקטע האחורי של הכנף הקדמית ועליו מנורה זעירה - קוטר כ-1 ס"מ - שחציה הקדמי לבן והאחורי אדום. מנורה זו צוידה בנורה עוד יותר זעירה, שימשה כפנס חניה ויתרונה היה צריכת זרם קטנה ביותר שלא חיסלה את המצבר כל כך מהר. מי שיסתכל כאן יוכל לראות בליטות זעירות על הכנפיים - אלה המנורות האמורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאוריה מעניינת רק שאני לא מכיר תופעה דומה לא באופל, לא בב.מ.וו, לא במרצדס ולא באוודי (טרם רכישתה ע"י פולקסוואגן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נתקלתי בוריאציות על הנושא בפוקוס ובפיג'ו 5008 ששכרתי בגרמניה - כיבוי מוחלט של תאורת הרכב הצריך מצב חריג של מתג התאורה. יתכן שמדובר בדגמים שיוצרו עבור השוק הגרמני כיון שלא נהגדי בהם במקומות אחרים.

הנה המקור ממנו למדתי את העניין - חפשו פסקה בת 2.5 שורות שבמרכזה פס אדום קצר (ביןשני פסים לבנים צרים). בפסקה אחריה מצוייר תמרור P (חניה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חה! אני טרולית?! :lol::lol::lol: כל הודעה שלך היא ספאם ברווזי! אתה שוב הוזה שרודפים אחריך פרנואיד קטנטן שכמותך? :roll:

נקודת החולשה שלו זה לעלות לו על הרגל עם מזדה! אין לך מושג איך זה היה מהנה לראות אותו צועק..:lol: בגלל זה הוא שונא את הרכב שלי.. הכנסתי לטראומה את הקטנטן :oops:

"ספאם ברווזי"?... את קוראת מה שאת כותבת בכלל או שאת סתם מעיפה את המקור 'שלך כמו תמיד?!

למה יש לי הרגשה שמאחורי הכינוי "ברווזה" מסתתר לו איזה נערס בן 17 שחולם על המאזדיינת ליסינג של אבא'שלו אבל לא מצליח להוציא רישיון כי הוא עומו מדיי שלא יודע להשתמש בידיים וברגליים באותו זמן?

ויודעת מה, אם כבר, זו נקודת חולשה של המאזדיינת, לא שלי. להזכיר לך מה הגודל של הרגל שלי? ואת יודעת מה אומרים על אנשים עם רגליים גדולות. שקשה להם למצוא נעליים, בין היתר.

טראומה? לא, פשוט אין לי כח לקרוא דברים של זבל עופות. סליחה, שהם זבל עופות. אבל מה, משתמש פיקטיבי שנפתח במיוחד עבורי, זה כבוד שאפילו פרנקוס לא זכה לו פה.

ובזה אני חושב שסיימתי להאכיל את הטרולים. הדיון המסכן סטה לכיוונים שאפילו הברווזה לא סוטה עד כדי כך. ויש לה סטיות.

^ נראה לי שמישיהי הצליחה למצוא את הנקודה החלשה של ברווז :wink:.

חברים למדתי שבחיים אבל בחיים לא לצחוק על הברווזות של ברווז..:lol:.

היא לא הברווזה שלי... אם אתה רוצה, בחייאת, קח אותה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"ספאם ברווזי"?... את קוראת מה שאת כותבת בכלל או שאת סתם מעיפה את המקור 'שלך כמו תמיד?!

למה יש לי הרגשה שמאחורי הכינוי "ברווזה" מסתתר לו איזה נערס בן 17 שחולם על המאזדיינת ליסינג של אבא'שלו אבל לא מצליח להוציא רישיון כי הוא עומו מדיי שלא יודע להשתמש בידיים וברגליים באותו זמן?

ויודעת מה, אם כבר, זו נקודת חולשה של המאזדיינת, לא שלי. להזכיר לך מה הגודל של הרגל שלי? ואת יודעת מה אומרים על אנשים עם רגליים גדולות. שקשה להם למצוא נעליים, בין היתר.

טראומה? לא, פשוט אין לי כח לקרוא דברים של זבל עופות. סליחה, שהם זבל עופות. אבל מה, משתמש פיקטיבי שנפתח במיוחד עבורי, זה כבוד שאפילו פרנקוס לא זכה לו פה.

ובזה אני חושב שסיימתי להאכיל את הטרולים. הדיון המסכן סטה לכיוונים שאפילו הברווזה לא סוטה עד כדי כך. ויש לה סטיות.

היא לא הברווזה שלי... אם אתה רוצה, בחייאת, קח אותה.

מצד אחד אתה מדבר אליי בתור בחורה ומצד שני אל נערס בן 17, כל השנים האלה ועדיין לא נסגרת על עצמך? :roll:

אתה לא צריך להתבייש בזה שאנחנו מכירים, אני צריכה להתבייש! אז אל תספר לי פה סיפורים על טרולים יטרולון!

אם לך מותר לכתוב בפורום הזה אז גם לי מותר. חצופון. ודבר אליי יפה או שאני אעלה עם המזדה שלי על הרגל שלך שוב, בטעות כמובן :lol:

יאללה כנס למיצובושה שלך וסע לנו מהעיניים עד לפעם הבאה ברווזנזוני. :twisted:

פורסם

חמה עליך אש.

יאללה, לך תעשה לה ברווזונים!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נערס.

יטרולון!

חצופון.

למיצובושה

ברווזנזוני.

אין סיכוי בעולם שערס משתמש בכאלו מילים!

אם זה אכן טרול אז הוא לא ערס ובהחלט יש לו רמות גבוהות מהנורמה של אסטרוגן בדם.

לי נראה שהפעם הצלחת להרגיז ברווזה אמיתית...! :wink:

פורסם

הרכב החצי שרוף עדיין שם, למי שמתעניין.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
הסיבה היא חוקי החניה בגרמניה: רכב החונה בצד כביש שאינו מואר חייב בתאורת חניה. עכשיו - הסיפור מסתבך, כיון שבגרמניה מקובל לכבות קטעים מסויימים של תאורת רחוב בחצות לצורך חסכון בחשמל ושמירת איכות הסביבה. במקומות אלה יש סימון מיוחד על עמודי התאורה, וחובה להאיר את הרכב בשעות שבהן פנס הרחוב כבוי - כלומר או להשאיר את פנסי החניה כל הלילה או לרדת בחצות ולהפעילם.

אני הכרתי פטנט אחר ברכב גרמני - פרינץ 4L שאבי רכשת בשנת 1969. בכב זה היתה בכל צד מנורה זעירה בקטע האחורי של הכנף הקדמית ועליו מנורה זעירה - קוטר כ-1 ס"מ - שחציה הקדמי לבן והאחורי אדום. מנורה זו צוידה בנורה עוד יותר זעירה, שימשה כפנס חניה ויתרונה היה צריכת זרם קטנה ביותר שלא חיסלה את המצבר כל כך מהר. מי שיסתכל כאן יוכל לראות בליטות זעירות על הכנפיים - אלה המנורות האמורות.

ברוך השם! סוף סוף מישהו שאשכרה טורח לקרוא את ספר הרכב!

לכל הרוחות, קניתם מכונית בכל כך הרבה כסף ולא חשבתם לפתוח את ספר ההוראות שלה? הרי כולכם הייתם מבינים ישר מדוע האור נשאר לדלוק כשידית האיתות מורה על צד מסוים.

RTFMGDI!! :brickwall:

תאוריה מעניינת רק שאני לא מכיר תופעה דומה לא באופל, לא בב.מ.וו, לא במרצדס ולא באוודי (טרם רכישתה ע"י פולקסוואגן).

גם באאודי 80 שנת 86' שהיתה לנו היה קיים הפיצ'ר הזה.

לגבי התיאוריות על העולם התחתון: נראה שיש להם חיבה מיוחדת לפולקסווגן. המקרה הזה הוא אינו הפעם הראשונה - היה כבר משהו בעבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אף אחד כבר לא מתעניין ברכב השרוף, נושא הת'רד כרגע הוא היחסים הזוגיים בין ברווז לברווזה. :lol:

אשכרה גנבו את ההצגה שני אלה...:-)

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
ברוך השם! סוף סוף מישהו שאשכרה טורח לקרוא את ספר הרכב!

[/url].

יש לי חיבה יתרה לספרי הוראות. כבר בגיל 7 למדתי בע"פ את ספר ההוראות של הפיאט 600 החדשה - הרכב הראשון של אבא שלי. עד היום אני זוכר שהם המליצו לאחוז בהגה ב-10-4!! עכשיו תחשבו על הטייס שצריך ללמד את ספרי ההוראות של 4 דגמי מטוסים וכמה וריאציות של כל דגם.

אבל הציטוט שהבאתי אינו ספר רכב אלא דווקא הדרכה לנהיגה בגרמניה, ומי ששם לב לשרשורים בנושא טיולים באירופה גם שם לב למשפט שחוזר אצלי כמו מנטרה - ללמוד את הניואנסים של נהיגה בכל מדינה.זה עשוי לחסוך הרבה אירו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...