Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2012 - שאלות ורשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם .

:-D

הבוקר ביקרתי בתערוכת אוטומוטור 2012 ,

כל שנתיים יש כאן שירשור בפחות או יותר מרסק את התערוכה ואת מארגניה , אבל משום מה ,

השנה , אני פשוט נאלץ להסכים עם מה שבעבר לא כל כך קיבלתי .

נתחיל בזה, שאולי אני הוזה, אולי פיספסתי כי הייתי בעוד כמה מקומות בתל-אביב והיה לי חשוב להגיע אליהם (אני מהקריות),

אבל:

איפה BMW ?

איפה מרצדס ?

איפה מיצובישי ?

איפה יונדאי ?

איפה פורד ?

איפה דגמי הספורט של רנו ?

איפה דגמי הספורט של סיאט (למעט הקופרה R והאיביזה FR שלא היה ברור אם זו היא או לא לפי דף הנתונים שהוצמד אליה) ?

ואם כבר,

אז שאפו לצ'מפיון (למרות השאלה הנ"ל) על ביתן יפה יחסית ומעניין עם מכוניות נחמדות,

היה נחמד לראות ולשמוע את הפרארי ואת המזראטי ,

היה נחמד לשמוע מקרוב (מאוד ... מידי ..) את הלקסוס LFA ...

אפילו הסרטון שבו "בטר פלייס" חיו בסרט שיש להם מכונית שכדאי לקנות היה חביב ,

אבל ,

אני לא יכול שלא להרגיש מרומה קצת אחרי הביקור..

כמו תמיד יש כל מיני שאלות מציקות (כאילו שאין מספיק מציקות למעלה):

למה נקניקיה בלחמניית קרש עם נקניקיה ומיץ שקר כלשהו עולים 35 שקלים ???? (טוב שאכלתי אוכל אמיתי בבראסרי אחרי זה ולא קניתי את השטות הזו)

למה קניתי לאבא שלי הפוך רגיל וחתיכת בראוני ושילמתי 30 שקלים ?????

למה המציגים מלמעלה לא היגיעו ???

למה לעזאזל אין אף הנחה ריאלית לכרטיסים (בשנים עברו היו הנחות תמורת כוכבים וכאלה) ?

האם ייתכן שבתערוכה כזו עדיין מזלזלים במבקרים ככה ?

אשמח להערותיכם והארותיכם .. דיון פורה לכולנו !

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

האם ייתכן שבתערוכה כזו עדיין מזלזלים במבקרים ככה ?

אשמח להערותיכם והארותיכם .. דיון פורה לכולנו !

סיבה פשוטה, הקהל מגיע גם ככה.

אם עם ישראל היה מצביע ברגליים ולא היה בא, אני מניח שהיו קורים 2 דברים:

* התערוכה הייתה נסגרת לאלתר החל משנה הבאה.

* שיפור בכל מה שקשור לתערוכה.

היות ועם ישראל לא הצביע ברגליים וכן הגיע לתערוכה, אז אני מניח ששתי הדברים שציינתי לא יקרו.

בתור אחד שהיה בתערוכת IAA אשר התקיימה בפרנקפורט, לרכוש כרטיס עבור הביזיון הזה - כנראה שלא יקרה!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יש הנחות של כ20 שקלים לכרטיסים ברוב המקומות.

אין כוכבים בישראכרט.

יבואני הרכב החרימו את התערוכה השנה.

המחירים של האוכל מובנים, בעל הדוכן משלם אלפי שקלים ביום (לעיתים עשרות אלפי שקלים) על הדוכן שלו. הוא לא יוצא מזה מליונר.

לפני כמה שנים התערוכה לא הלכה טוב. ואנשים התלוננו. במקום זה את הזיכיון קנו אנשים אחרים ולא הוציאו תערוכה כמה שנים.

אף אחד לא ישקיע יותר עבור העם. הבעלים צריכים להרוויח, והם לא פונים לחובבי הרכב, אלא למשפחות שרוצות להעביר את הזמן ולהסתכל על מכוניות.

עד עכשיו התערוכה נתפסה כסוכנות רכב אחת גדולה. עכשיו זה נתפס כסוכנות ליסינג + הזייה של בטר פלייס (שכבר הפסידה למעלה מ2 מיליארד שקל, והתבדתה בכל ההשערות שלה).

בקיצור, זה טוב למי שלא רוצה לנסוע רחוק, רוצה לראות מכוניות, לחלום כי הוא יום אחד אולי יקנה (או שהוא מבין כי הוא לא יקנה). סביר להניח שיש לו ילדים שהוא רוצה "לנטוע" בהם תרבות על מכוניות.

ניתן לשער כי קהל היעד הינם ילדים עד גיל 25. מבוגרים מגיל 40 ומעלה עם לפחות שני ילדים. ממצב סוציו אקונומי ממוצע ומטה.

אלה עם היותר כסף מקבלים "שיעור פרטי" אצל כל מותג שהם ירצו. הם לא צריכים תערוכה בשביל זה והם לא אוהבים צפיפות והמולה.

אם כך, יש להם מספיק אנשים שיבואו. כ75 אחוז מהאוכלוסיה הם קהל היעד שלהם. על כן, כמות האנשים המקסימלית שתגיע תהיה מבוססת על מיקום גיאוגרפי. כי מהחרמון או אילת לא יגיעו. ומפה מדובר על 5 אחוז שיגיעו. משהו כמו 200 אלף איש סה"כ. אחלה כסף.

פורסם

לא מבין משהו ,

לא שווה לסוכנויות ויבואני הרכב להעמיד שם דוכן מיצגי יפה ?

זה יופי של דוכן מכירות !

אנשים רק מחזירים רכבי ליסינג חזרה , זה הזמן להכות בברזל בעודו חם ולמכור רכבים חדשים !

איך יכול להיות שתערוכה כזו לוקה בחסר ברמה כזו ??

כל החברות צריכות להתייצב שם, אני לא מבין איך זה לא כלכלי עבורם, תהרגו אותי - לא מבין.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איפה דגמי הספורט של סיאט (למעט הקופרה R והאיביזה FR שלא היה ברור אם זו היא או לא לפי דף הנתונים שהוצמד אליה) ?

גם אני קלטתי את זה.

איביזיה FR עם ג'אנט מוזר,ועל הדף נתונים היה כתוב IBIZA FR 105 כ"ס.

אהבלים כאלה...

פורסם

היה על הפנים.

חסרים מלא יצרנים וזה מורגש.

אין נוכחות של מועדון ה-5.

אין אופנועים (KTM קיבלו 4 מטר רוחב על מטר אורך, והם היו היצרן אופנועים היחיד חוץ מהונדה).

חוץ מהסקודה לא היה שום קונספט.

מי שתכנן את התערוכה הזאת התלהב מהשם "פרארי" ושם אותן במרחק 20 מטר מהקהל, הרכבים לא הסתובבו, ולא רואים בכלל חצי מהאוטו, אני כבר לא מדבר על הדשבורד. הקטע המצחיק הוא שהLFA יקרה יותר מהפרארי אבל עמדה במקום הרבה יותר נגיש.

הקטע השני שמצחיק הוא שבא איזה גבר והדליק את הפרארי כדי שנאזין לצליל שלה, כשלידו עמדו 2 מזראטי מכובות עם צליל משגע פי 20...

כל התערוכה תפסה אזור מצומצם מדי, היו יותר מדי חנויות, פשוט דוכנים וחנויות בכל חור. וכבר מ10 בבוקר היה צפוף ועמוס בכל מקום. אני די בטוח שיש שם יותר דוחנים וחנויות מרכבים.

מלא ילדים וערסים. ומשפחות מפגרות: "אמא אפשר לעלות על האופנוע?" -"אם אף אחד לא יצעק אז בטח תעלה!".

הובטח מופע אופנועים, אבל אף אחד לא אמר מתי הוא יהיה, ולא יצא לי לצפות בו, אם הוא התקיים בכלל...

יצאתי באכזבה ענקית. היה חרא, בנוסף לכל החנייה בתשלום, ואין הנחה לחיילים בכלל. מרגיש שרוששו אותי סתם.

לפני שנתיים היה הרבה יותר טוב, אין השוואה בכלל.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...